Arkadaslar bu yılın mayıs ayında 18.500'e almıs oldugum, 2000 model ford focus 1.6 ambiante sedan aracımla ilgili kucuk bir gorus ve yardımlarınıza ihtiyacım var. simdi konu su aracımı satmakla kullanmak arasında kalmıs durumdayım, aracımla aklınıza gelecek ilgili hicbir sorunum yok herhangi bir antipatimde yok, ancak asıl sorunum su aracım 12 yasında ( 13 de diyebiliriz artık) ayrıca 205 binde simdi bu arac bir kac sene sonra 15 yasın ustu olacak, artı km de bayagı bir yukselme olacak, dedigim gibi aracımla sorunum yok fakat bu kriterler aracın 1 kac yıl sonra degerini yitirecegini dusunerek, elden cıkarmam gerektigini soyluo sanki bana, sizin gorusleriniz nedir beni aydınlatıp yardımcı olursanız cok sevinirim, simdiden tskler...
takip...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yokmu yardımcı olacak herhangi bir fikir verecek
açıkcası bu aracın 1 sene sonra fiyatındaçok fahiş bir düşme olacağını sanmıyorum taş çatlasa 1.000 tl oynar ki benim fikrim sıfır araçların devamlı zamlandığını düşünürsek değerinde bir değişme olmayacaktır. fakat aracınız yaşını ve kilometresini düşündüğünüzde aracı satıp üstüne belli bir miktar koyup 2007-2008 model ya da daha yeni bir model araç alma şansınız varsa tabii ki değiştirmekta fayda var. Zira alacağınız araç hem daha güvenli olacak hem de sorun çıkarma ihtimali daha az olacaktır. Bu aracı satıp gene emsel bir 14-15 yaşında bir araç alacaksanız o riski almaya değmez sorunsuz bir arabayı satıp milletin sorunundan bıkıp satışa çıkardığı bir aracada denk gelebilirsiniz.
benimde dusundugume aslında model yukseltip daha guncel bir arac almak, fakat yeni nesil araclar yuksek donanımlı genelde, bu sebepten dolayı sorunlu bir arac denk gelirse incir agacınamı doner artık bilmiyorum, bilsemki aracım degerini ilerleyen yıllarda koruyacak yoluma devam ederim
Bende aracınızı kullanın,4-5 yaş genç bir araç aldığınızda da dediğiniz gibi sorunlar çıkabilir.
Aracınız çok fazla değer kaybetmez,fakat imkan varsa tabi ki yeni araç güncel araç iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: emirtetik
Bende aracınızı kullanın,4-5 yaş genç bir araç aldığınızda da dediğiniz gibi sorunlar çıkabilir.
Aracınız çok fazla değer kaybetmez,fakat imkan varsa tabi ki yeni araç güncel araç iyidir.
zaten tek sorunda aracın deger kaybetip kaybetmemesi ileriki yıllarda, sizin cevabınızda olumlu tsk
Arkadaslar bu yılın mayıs ayında 18.500'e almıs oldugum, 2000 model ford focus 1.6 ambiante sedan aracımla ilgili kucuk bir gorus ve yardımlarınıza ihtiyacım var. simdi konu su aracımı satmakla kullanmak arasında kalmıs durumdayım, aracımla aklınıza gelecek ilgili hicbir sorunum yok herhangi bir antipatimde yok, ancak asıl sorunum su aracım 12 yasında ( 13 de diyebiliriz artık) ayrıca 205 binde simdi bu arac bir kac sene sonra 15 yasın ustu olacak, artı km de bayagı bir yukselme olacak, dedigim gibi aracımla sorunum yok fakat bu kriterler aracın 1 kac yıl sonra degerini yitirecegini dusunerek, elden cıkarmam gerektigini soyluo sanki bana, sizin gorusleriniz nedir beni aydınlatıp yardımcı olursanız cok sevinirim, simdiden tskler...
Arkadaşım ben arabalar konusunda uzman sayılmam ama bu konuda pek boşta değilimdir.Bence eğer imkanın elveriyorsa 2006-2007 model TDCİ motorlu bir ford focus süper bir tercih olur.Bu araçtan arkadaşımda var on numara bir araç 26000tlye aldıve çok memnun.Araçta yaş ve km önemli bence.
Üstüne 15.000-20.000 lira ekleyemeyecekseniz aracınızla devam edin.Temiz,sorunsuz bir aracınız varken 2.el hatta sıfır araba almak pek mantıklı değil.Bu durumda araç dağılana kadar kullanın bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme