Şimdi Ara

Sizce RX 570 mi GTX 970 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistemim
    Fx 8350
    8 gb fury ddr3 1600 ram
    Ssd 250
    600w power
    R9 280

Ekran kartımı satıp üzerine biraz koyarak 2.el ekran kartı alcam 2.el ekran kartlarını tespit ettim fiyat olarakda aynılar. Sadece rx 570 4G veya gtx 970 4G kartlardan hangisi ileriye dönük ve performans açısından iyi olur. Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam gtx 970 çıkalı çok uzun zaman oldu. daha ne kadar ileriye dönük olur bilemiyorum . bende var helen kullanıyorum ve hiçbir oyunda 2k çözünürlükle 60 fps altini gormedim fakat kalite genelde otomatik oluyor yani low mu medium mu aklımda değil.

• Yani RX 570 daha performanlı ve ileriye dönükte performans artışı olur diyosunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhsintekin

Yani RX 570 daha performanlı ve ileriye dönükte performans artışı olur diyosunuz.

rx570 hakkında malesef hic bilgim yok. ama gtx 970 ile her oyunu oynayabilirsiniz. tabi yuksek kalite takintiniz yoksa.

• muhsintekin M kullanıcısına yanıt
    Miningde posası çıkarılmamış bir kart bulursanız rx 570 daha mantıklı.
  • Kaça buldunuz RX 570'i?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Daha önce açmıştım.konusunu gtx 970 920 civarı kutu var.garanti yok.

Rx570 850tl ama 6 ay kadar mining yapılmış

Yalnuz kutulu faturalı 1.5 yıl garantisi var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    7 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    9 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Mining yapılmışsa almayın hocam.

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Ya bi konu açtım bu olay çok çetrefilli ama ürününde 1.5 yıl garantisi var deneyebiliyorum kontrol edebiliyorum fiyat uygun kart serin kullanılmış.

Dostum miningde 45 gün full çalışan kartla normal ev kullanımında oyunda 10 ay çalışan kart aynı.
    mining yapılan kart ölü karttır bide 45 günlük kart diyosun daha ne olacak ALINMAZ
  • Mining de kullanilmis kart alinmaz. Ama normal sartlarda rx 570 oneririm

• Bu mining olayı patladığından beri herkes o kartları almayın diyor ama miming kullananlar kartta herhangi bir sorun yaşamıyor sanırım. Yani ben hiç “ miningde kullandım ekran kartı yandı/bozuldu” gibi bir konu görmedim.
    Ben olsam kaçırmadan alırdım. 570 i o fiyata.
    Mining karşıtı kişiler o kartların normal kullanımdan 2-3-4 kat daha fazla çalıştığını bunun yüzünden kartın hemen miladını dolduracağını söylüyor. Eğer gerçekten böyle ise 1,5 yıla kalmaz kesin arıza verir. Sizde garantiye verirsiniz olur biter.

• Bir arkadaşımıza 7 ay minng yapılmış kart aldık, herhangi bir sorun yok kullanıyor. Sonuçta bu kartların garantisi var. 2-3 sene içinde bir sorun olursa verirsiniz garantiye. Biz o düşünce ile aldık.

• Mining kartı alınırda kaça alındığı önemli. Atıyorum sıfırı 1000 liraysa ikinci eline 800 verilmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinciel

• quote:

Orijinalden alıntı: 34HIL34

Dostum miningde 45 gün full çalışan kartla normal ev kullanımında oyunda 10 ay çalışan kart aynı.

Böyle kesin bir şey olamaz mining yapan adamlar kartın sıcaklığına vs senden benden daha çok dikkat ediyorlar. Evde kullanan adamın kasasının hava sirkülasyonu iyi değildir kart her oyuna girdiğinde 90 derece oluyordur, miningci adam sabit 60 derecede çalıştırıyordur mesela bu durumda gidip mining kart alırım ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.