Şimdi Ara

sizce resimdeki bayan mi? erkek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sizce resimdeki bayan midir erkek midir? facebookta denk geldi ben erkege benzettim biraz. fakat kararsiz kaldim fikriniz nedir?

• Travesti olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben begenmedim
  • Ya travesti ya da kadın
  • bayan
  • ellerine bakarsak kız ama çok iyi ameliyatlar geçirmişte olabilir nefes alması yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: StormKing

Travesti olabilir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erkekten kastim travesti vs zaten. direkt soyledim.hani travesti falansan hic ugrasma isim olmaz diye.yok diyor ben bayanim.oyle diyorda ya operasyon falan varsa . hani sakat bi durum.e bayansa da agir bir laf yani. sen travestimisin falan. dis gorunusten anlayabilecek biri var mi?
  • Bana "Tipim nasıl?" konusu gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordofDarkness

Bana "Tipim nasıl?" konusu gibi geldi.

yok dostum ben makarasina acmadim konuyu.ciddi bir konu.hani bulusma vs muhabbeti var.illa gorcem seni diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirmizibulten

quote:

yok dostum ben makarasina acmadim konuyu.ciddi bir konu.hani bulusma vs muhabbeti var.illa gorcem seni diyor.

Bırak la trodan hayır gelmez.
  • Kadında öyle omuz olmaz. 3. resimden erkek olduğu çok net anlaşılıyor... Ama nefes alsın yeter diyosan, PARÇALA ONU!
  • Bogazına bak o çıkıntı varmı
  • usta afedersinde o omuz bende bile yokki bir kadında olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.cans

usta afedersinde o omuz bende bile yokki bir kadında olacak

dostum ben ingiltere de yasiyorum.burada sana bir zenci kizlari bayanlari gostereyim yuzde 1 milyon erkek dersin. bir omuz var erkekte yok oyle omuz. bir kasli yapi dar erkek kalcasi gibi kalcalar.

simdi soyle bir noktadan da yaklasmak istiyorum.travesti olsa, bir travesti kendini kadin gibi hissettigi icin kadin gibi giyinir oyle makyaj yapar.bu ise oyle degil.ayrica girtlagi bayan girtlagina benziyor, cikinti yok.ama yuz hatlari ve fizigi biraz erkegi de andiriyor.o yuzden tam karar veremedim.

• erkek görünümlü bayan ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

Kadında öyle omuz olmaz. 3. resimden erkek olduğu çok net anlaşılıyor... Ama nefes alsın yeter diyosan, PARÇALA ONU!

erkek duruşu var adamda.iyi tespit
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s.cans

usta afedersinde o omuz bende bile yokki bir kadında olacak

dostum ben ingiltere de yasiyorum.burada sana bir zenci kizlari bayanlari gostereyim yuzde 1 milyon erkek dersin. bir omuz var erkekte yok oyle omuz. bir kasli yapi dar erkek kalcasi gibi kalcalar.

simdi soyle bir noktadan da yaklasmak istiyorum.travesti olsa, bir travesti kendini kadin gibi hissettigi icin kadin gibi giyinir oyle makyaj yapar.bu ise oyle degil.ayrica girtlagi bayan girtlagina benziyor, cikinti yok.ama yuz hatlari ve fizigi biraz erkegi de andiriyor.o yuzden tam karar veremedim.

onlar zenci usta onları ayrı kadegoriye almak lazım

• Açsın bak dalga yoksa buluş
  • quote:

quote:

nickte kırmızı bülten hani arıyo hatun senii
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.