erkekten kastim travesti vs zaten. direkt soyledim.hani travesti falansan hic ugrasma isim olmaz diye.yok diyor ben bayanim.oyle diyorda ya operasyon falan varsa . hani sakat bi durum.e bayansa da agir bir laf yani. sen travestimisin falan. dis gorunusten anlayabilecek biri var mi?
Bana "Tipim nasıl?" konusu gibi geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: TheLordofDarkness
yok dostum ben makarasina acmadim konuyu.ciddi bir konu.hani bulusma vs muhabbeti var.illa gorcem seni diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: kirmizibulten
quote:
yok dostum ben makarasina acmadim konuyu.ciddi bir konu.hani bulusma vs muhabbeti var.illa gorcem seni diyor.
Bırak la trodan hayır gelmez.
Kadında öyle omuz olmaz. 3. resimden erkek olduğu çok net anlaşılıyor... Ama nefes alsın yeter diyosan, PARÇALA ONU!
Bogazına bak o çıkıntı varmı
usta afedersinde o omuz bende bile yokki bir kadında olacak
quote:
Orijinalden alıntı: s.cans
dostum ben ingiltere de yasiyorum.burada sana bir zenci kizlari bayanlari gostereyim yuzde 1 milyon erkek dersin. bir omuz var erkekte yok oyle omuz. bir kasli yapi dar erkek kalcasi gibi kalcalar.
simdi soyle bir noktadan da yaklasmak istiyorum.travesti olsa, bir travesti kendini kadin gibi hissettigi icin kadin gibi giyinir oyle makyaj yapar.bu ise oyle degil.ayrica girtlagi bayan girtlagina benziyor, cikinti yok.ama yuz hatlari ve fizigi biraz erkegi de andiriyor.o yuzden tam karar veremedim.
erkek görünümlü bayan ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik
Kadında öyle omuz olmaz. 3. resimden erkek olduğu çok net anlaşılıyor... Ama nefes alsın yeter diyosan, PARÇALA ONU!
erkek duruşu var adamda.iyi tespit
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: s.cans
dostum ben ingiltere de yasiyorum.burada sana bir zenci kizlari bayanlari gostereyim yuzde 1 milyon erkek dersin. bir omuz var erkekte yok oyle omuz. bir kasli yapi dar erkek kalcasi gibi kalcalar.
simdi soyle bir noktadan da yaklasmak istiyorum.travesti olsa, bir travesti kendini kadin gibi hissettigi icin kadin gibi giyinir oyle makyaj yapar.bu ise oyle degil.ayrica girtlagi bayan girtlagina benziyor, cikinti yok.ama yuz hatlari ve fizigi biraz erkegi de andiriyor.o yuzden tam karar veremedim.
onlar zenci usta onları ayrı kadegoriye almak lazım
Açsın bak dalga yoksa buluş
quote:
quote: