Şimdi Ara

Sizce psikologa gitmeli miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 24 hep başkalarının mutluluğunu izledim bir tane kız beni sevmedi ve bu bende takıntı oldu ve devamlı mutsuzum eskiden gelecek kaygım olurdu daha farklı mantıklı şeyleri kafaya takardım ama hiç sevilmedigim icin fiziki olarak her şeyimi kafama takmaya başladım ve beynimle savaşıyorum . Psikolojik bir sorun değil aslında sadece benim durumumda kim olsa kafayı yerdi. Ama mutluluk hormonum yok gibi artık. Sizce antidepresan iyi gelir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle şeyleri okuyunca kendimi görüyorum. Bende bizim sınıftaki bir kıza açılmıştım ama biraz erken açılmıştım kız bi şaşırdı ama olmadı sonuçta şimdi platonik olarak seviyorum hatta aşığım ona şimdi ben sürekli üzüleyim mi buna, yok tabi üzülmüyorum. bişey olmuyorsa olmuyordur abi benimde hiç olmadı ama kafaya takmıyorum hayat güzel takılın gezin umursamayın köle gibi olmayın, kaderinin seni şekillendrimesine izin ver!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikolog ilaç yazmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-068295B75

Psikolog ilaç yazmaz
    Sağ olun psikiyatrismiş :D

• "benim durumumda kim olsa kafayi yerdi"

Durumu: kız bakmamis arkadaşa

Allah baska dert vermesin birader elin falan kesilse intihar edersin sen

• psikiyatıra gitmelisin ilacı ancak o yazabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senin için en iyisini diliyorum dostum.
    Umarım mutlu olursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

"benim durumumda kim olsa kafayi yerdi"

Siz böyle yazınca evet komik ve önemsiz duruyor da ruh halim bayadır normal değil :)

• Rui Costa kullanıcısına yanıt
    hocam burada kimse size ilaç iyi gelir veya gelmez diyemez
    ama tavsiyem evet bir psikiyatriye gitmeniz iyi olur. ilaç verip vermeyeceğine doktor karar verir
  • İlaç hiçbir şey yapmaz uyumanı sağlar.Niye reddettiklerini düşün ve eksi yanlarını yoket.Özgüven inşa et ve kültürünü geliştir yine olmazsa salarsın.
  • Benim akraba cevremde tum teyzelerim ve annem antidepresan kullaniyor.Genetik bir yatkinliklari var ve ilacin hicbirseyi duzeltmedigine şahit oldum.3 Ayri deneği gördüm.Bende yetistirilme tarzi veya genetik karakter olarak asosyal bir insanim abarti asosyal degilim ancak kiz meselesinde 26 yasima kadar hiç ugrasmadim.Hemcinsim genellikle 10larca kiza yazarak 1 tane düsürüyorlar ama ben bunu yavsaklik olarak gördüğümden bu zamana kadar yapmadim.1 2Kizla konustum konusurken bir yerden sonra sıkılıyorum.Düz adamim sevdiysen sevdin begenmediysen begenmedin modundayim.Aseksuel olduk ciktik.Hayatta buyuk sayilabilecek sorunda yasamadim kiz meselesini bosver surekli beynimde kötü seyler geliyor modum düsüyor.Yaşama hevesi yaşama amacim olmadi hiç.Benim gibi olup düzelebilen varsa nasil oldugunu anlatsin.

• beni psikolog degil benim beyin kimyami cerrahi şekilde düzeltilmeden hicbir psikolojik rahatsizligi olanin kalici olarak duzelmez.

• Kesinlikle ilaç kullanmanı tavsiye etmem. O ilaçlar ağır derecede anksiyete bozukluğu olan kişiler için ancak verilmeli. İlaç hiç bir seyi düzeltmez sadece salak olup 16 saat uyursun uyuşturucu gibi düşün

• quote:

Hahajahajywhahmdmjwngnsnffmf

• lustral gibi hafif ilaçları kullanabilirsin ama ileride askerliği düşünüyorsan(subay vs.) psikiyatrinin önünden bile geçme. ayrıca ilacı psikolog değil psikiyatri yazar.psikologla zaman kaybetme.
  • spor yap hormonların iyice düzenlenicek falan ve mutlu olucaksın
  • Yazık kafana ağla
  • Hocam hayata bakışını değiştirmen lazım. Kız arkadaş dediğin gelip geçici pek bir espirisi yok sadece sen daha önce bu duyguları yaşamadığın için sana çok çekici geliyor.
    Olabilir bu yaşına kadar bir kız hoşlandığını söylememiştir, senin hoşlandıklarında sana bakmamıştır normal şeyler bunlar. Ama sana tavsiyem kesinlikle bir kızın arkasından koşma, onu çok sevdiğini onsuz yapamayacağını hissettirme. Hoşlanıyorsan söyle kendini tanıtmaya çalış baktın olmuyor eyvallah deyip arkanı dönüp çek git. Eğer olaya bakışın böyle olursa kendini fazla yıpratmazsın.

Kızların olaylara bakışı erkeklerin düşündüklerinden çok farklı onları tanıdıkça, onlar senin arkandan koşmaya başlar emin ol. Tabi bunu kelimelerle anlatmak münkün değil tecrübe ede ede kavrayabilirsin.

• quote:

hocam ruhsal bozuklukları hafife almayacak kadar akıllı adamsın sen, yapma lütfen
  • neyse kardeş ciddi yazıyorum

benim 18 yaşıma kadar arada ufak tefek flörtlerim oldu,
    üniversitede hiçbir şey yaşayamadım, çoğu zaman depresyondaydım zaten, etmemem gereken bi üni tercih ettiğim için
    23 yaşımda bi kızla instadan tanıştım aynı liseden mezunduk
    kız çok güzeldi
    o benden hoşlandı
    sonra tanıdıkça soğudu

yani allahtan ümidi kesme
    kendine yatırım yap ki bi karı bulursan tanıdıkça kaçmasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.