Şimdi Ara

Sizce ortamlarda esprili komik olmak iyi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortamlarda komik esprili geyik yapan kişi olmak iyi mi? ben genelde boyleyim insanlarda guler ama bazi arkadaslarimdan uyari geldi biraz ciddileş falan bende kotu algilaniyor saniyorum toplumda soytari degeri goruyorum tesekkurler sagolun
    edit: esprileri yakin arkadaslarima yaparim komik olan şeyler genelde anlattigim olaylar basimdan gecen seyler buda komik geliyo insanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JesterKafa -- 12 Eylül 2014; 10:53:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Esprini yapacaksın milleti güldüreceksin ama cıvık davranmıyıcaksın. Köşede cool bir şekilde sessiz durmasını da bilmen lazım. Bi ağırlığın olmalı
  • Ayni sorun dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Esprini yapacaksın milleti güldüreceksin ama cıvık davranmıyıcaksın. Köşede cool bir şekilde sessiz durmasını da bilmen lazım. Bi ağırlığın olmalı

normalde sessizim civik harekete ornek verir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: _Shazam

Ayni sorun dostum

onceden beni seven boyle,sevsin modundaydimda uyardi kafam karisti

• Yerine göre davranmayı öğrenmelisin kardeşim yeri gelince ortamı gelince esprili davranacaksın ciddi bir olay konuşulurken veya arkadaşın sana ciddi bişey söylerken ciddi olacaksın her zaman espri insanları soğutur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    5 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • JesterKafa kullanıcısına yanıt
    Nasil olmak istiyorsan oyle olabilirsin cevrendekiler alisacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: JesterKafa

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Esprini yapacaksın milleti güldüreceksin ama cıvık davranmıyıcaksın. Köşede cool bir şekilde sessiz durmasını da bilmen lazım. Bi ağırlığın olmalı

normalde sessizim civik harekete ornek verir misin

Yav ne biliyim espri yapacaksan duruma uygun bir şeyler patlatman lazım. Gidip çocuk esprisi yapma. Kaliteli ol. Habire espri yapmaya da çalışma komedyen değilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetAbi.

Yerine göre davranmayı öğrenmelisin kardeşim yeri gelince ortamı gelince esprili davranacaksın ciddi bir olay konuşulurken veya arkadaşın sana ciddi bişey söylerken ciddi olacaksın her zaman espri insanları soğutur...

yok ciddiyim oyle herseyde girgir yapmamda okulda hep boyleyim liseliyim beni uyaran arkadaşta sessiz gibi takiliyom ama degilim diyor ben 2 yuzluluk olarak goruyorum zaten okul vve ev harici yaşam mekani yok

• esprisiz komik olunca daha iyi oluyo
  • Ortamda ciddi bi muhabbet dönüyosa Cem Yılmaz espri patlatsa yinede saygı duyulmaz soğuk davranılır ona. Yeri geldiğinde ciddi ol insanlara yüz verme zaten esprili birisin herzaman espri yapabilirsin yani belli başlı ciddi durumlar dışında.

• Göze batma.Ciddiyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.