Şimdi Ara

Sizce Ne zaman?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin. Sirada Subat ayindaki ehliyet sinavi var. Mart ayinda ise YGSinavina girecegim. Sizce Subat ayindaki sinava gireyim mi?

Ikinci sorum ise Subat ayindaki sinava girmezsem Mayis ayinda sinav var. Bu iki sinav arasinda ne gibi fark olabilir. Soyle birsey duydum ama dogru mudur, Subat ayindaki sinavdan sonra Otomatik vites ehliyetinde Otomatik arac, manuel vites ehliyeti edinirsek sadece manuel arac kullanabilecekmisiz. Bunun aslini aciklar misiniz?
    Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence ygs ile ehliyet birbirini etkilicek kadar büyük sorunlar değil. (YGS daha önemli tabiki de aman boş geçme ) Ehliyet e imkanın varsa gir çatır çatır yap çık 50 soru bence her hafta 180 soruluk deneme çözen lise öğrencisi için sorun olmamı heyecandan bahsetmiyorum bile ehliyet sınavına 1 hafta kala çalışsan rahat geçersin 2. Sorun ise duyduğune şeyler doğru oto. Ehliyet alırsan manuel kullanman yasak olur

• quote:

Orijinalden alıntı: KalifiyesizEleman

Bence ygs ile ehliyet birbirini etkilicek kadar büyük sorunlar değil. (YGS daha önemli tabiki de aman boş geçme ) Ehliyet e imkanın varsa gir çatır çatır yap çık 50 soru bence her hafta 180 soruluk deneme çözen lise öğrencisi için sorun olmamı heyecandan bahsetmiyorum bile ehliyet sınavına 1 hafta kala çalışsan rahat geçersin 2. Sorun ise duyduğune şeyler doğru oto. Ehliyet alırsan manuel kullanman yasak olur

Peki hocam manuel alirsam oto kullanabiliyor muyum subattan sonraki sinavlar icin?

• Onda bir bilgim yok ancak mantıklı düşünüldüğü zaman kullanirsin otomatik araç ehliyet çıkarma larının sebebini bayanlar olarak düşünüyorum.Onlara istinaden yapıyorlar bunu bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

Kolay gelsin. Sirada Subat ayindaki ehliyet sinavi var. Mart ayinda ise YGSinavina girecegim. Sizce Subat ayindaki sinava gireyim mi?

Ikinci sorum ise Subat ayindaki sinava girmezsem Mayis ayinda sinav var. Bu iki sinav arasinda ne gibi fark olabilir. Soyle birsey duydum ama dogru mudur, Subat ayindaki sinavdan sonra Otomatik vites ehliyetinde Otomatik arac, manuel vites ehliyeti edinirsek sadece manuel arac kullanabilecekmisiz. Bunun aslini aciklar misiniz?
    Tesekkurler.

manuel alırsan otomatikte kullanabilirsin otomatik alırsan sadece otomatik kullanabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınava 1 gün kala son 2 sınavı cözdüm 78 aldım bence ehliyet sınavına girmelisin
  • İmkanın varsa Şubata yazıl.Öyle çok zor bir sınav değil.İlkokullarda olan ilkyardım ve trafik dersine giren her bireyin yapabileceği sınav.Temel şeyler çıkıyor yani o kadar kasma arada boş vaktin olunca çıkmış soruları çözmeye fikir edinmeye bak sadece Başarılar şimdiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    3 yıl önce açıldı
    Sizce benden ne olur?
    3 yıl önce açıldı
    Sistemim ne kadar eder acaba?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimd ygs'ye çalışırken çerez gibi gelir sana o sınav. girer çıkarsın dert edinmezsin. çalışmana felan da gerek yok basit. aradan çıkar bence sonra uğraştırmasın seni.
  • Keşke ehliyete ygs-lys zamanı kaydolmasaydınız teorik sınavı rahat yaparsın da direksiyon sınavını geçmek için direksiyon derslerine katılmak şart bunu yeni ehliyet almış birisi olarak söylüyorum mart taki sınava girin mayıs da girersen direksiyon sınavı hazirana gelir lys zamanı sıkıntı olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.