Bildirim
sizce ne yapmalıyım shard 7-md8?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
md +8 le sherion kullan -
+8 md sherion :) bencede guzel bır fıkır cunku saglam atack ve defansda verıyor sherion
yada +8 dark vane kullan eger dark vane kullanırsan
+8 dark vane
sherion kullanırsan
+7 shelli bir warrıora nasıL vuracagını Düşün
yada dene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4kroop -- 23 Aralık 2006; 11:39:07 > -
şu an zaten sherionum var +7 shaardı satar yerine bi tane +8 shard alırım diye düşündüm paramda hazır ama millet 150 diyince geri çekildeim haliyel:) fikirler için teşekkürler... -
+7 shard -
Sherion Nedir Neyin Nesidir? -
sherion bifrost taşlarının kırlmasıyla çıkan bi item shardla aynı atağa sahip ona ekstra olarak bonusları var bir unique olduğu için bonuslar
benim +7 sherionumda
sharddaki gibi 92 atak
str 11(pot taşırken yardımcı oluyor cz de özellikle)
glacier damage
ve en önemli sword defence 12 -
quote:
Orjinalden alıntı: ARACHNE
sherion bifrost taşlarının kırlmasıyla çıkan bi item shardla aynı atağa sahip ona ekstra olarak bonusları var bir unique olduğu için bonuslar
benim +7 sherionumda
sharddaki gibi 92 atak
str 11(pot taşırken yardımcı oluyor cz de özellikle)
glacier damage
ve en önemli sword defence 12
bence saglam bir item :) -
bencede işte bakalım belki +8 shard ayarlar sherion 7 shard +8 yapmaya karar verdim gibi görünüo -
md -
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
md +8 le sherion kullan
+1903 +8 md ve +7 sherion süper olur. -
Sherion un pek yarar sağlayan bonusları yok shard ile bana kalırsa aynı değerde. Tabi herkes sword kullanmadığı için bunu söyleyebilirim. Dual +8 MD yapabilirsen senin için en iyisi olur. -
sana kalmış ama elincekiler ii -
+8 Shard alacaksan biraz bekle 150 gb Çok pahalı bence
+8 md ile sh... kullanırsan iyi edersin... ismini yazamadımda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiLL4YoU -- 23 Aralık 2006; 12:58:51 > -
zaten piyasa allak bullak halde belkide dagger edişikliğinden vazgeçip iyi bir belt alıcam skeleton düüşünüyorum ama bakalım gücüm yeterse alıcam şu anda belt of dex var pek bir yararı yok...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X