Şimdi Ara

SİZCE NE YAPMALIYIM ? (CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

SİZCE NE YAPMALIYIM ? (CİDDİ)

(En Son Oy Tarihi: 26.11.2012)
Giriş
  • Arkadaşlar 3 aydır para biriktiriyorum.200 felan olmuştu fakat baya bir harcadım.Şuan elimde 90 lira var sizce nasıl değerlendireyim?Bir şey mi alayım yoksa biriktireyim mi ? Yardımlarınızı bekliyorum.Ayrıca bir şey al diyenler için hobi türü şeyler istiyorum.TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.BİRİKTİR DİYENLER İÇİN HANGİ SEÇENEK SİZCE ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcomposer -- 26 Kasım 2012; 16:42:19 >

• up.
  • up.
  • Ticaret yap !
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceGezeR

Ticaret yap !

nasıl ? nelerle ticaret yapacağım ? dvd dersem elimde 40 tane 4 liralık olan filmlerden var
  • Bana ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverPain

quote:

Ticaret yap !

nasıl ? nelerle ticaret yapacağım ? dvd dersem elimde 40 tane 4 liralık olan filmlerden var

Şuan internet yaygın olduğu için cd satışı pek olmuyabilir. Biraz biriktir paranı çeşitli siteler var gittigidiyor falan oradan kolayca satabilceğin bir şey al. 50 ye al 70'e sat mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    7 yıl önce açıldı
    Sizce fazla mı paronayağım?
    3 hafta önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hacı ev al kiraya ver if]

La 90 lirayla ne yapca n harca gitsin kış geldi bak git kendine mont al ya da bot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkokul kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anticitizen One

ilkokul kaç?

İlkokul 9 ! Hadi defol !
  • quote:

ilkokul kaç?

buradan yardım almak için ne olmak lazım ? ilkokul 8 onuda hesaplayamıyor musun ?
  • quote:

quote:

quote:

Ticaret yap !

Şuan internet yaygın olduğu için cd satışı pek olmuyabilir. Biraz biriktir paranı çeşitli siteler var gittigidiyor falan oradan kolayca satabilceğin bir şey al. 50 ye al 70'e sat mesela

Hocam yaşımdan dolayı ailem izin verir mi ki ? Birde ne alıp satılmalı hangi ürünler daha çabuk gider ? Burda gümrükte kalan malları satan yerler var.Her şey aşırı ucuz. Hocam 150 200 liralık parfüm vb. 50 lira.Mesela calvin klein parfüm var 50 liraya daha varda var.Müzik aletleri var org 50 lira,kıyafet,mp3 player,kol saati vb. Herşey var hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcomposer -- 26 Kasım 2012; 17:01:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ticaret yap !

Hocam yaşımdan dolayı ailem izin verir mi ki ?

Ailenin yapısını bilemem ki. Verirler veya vermezler, ama kötü bir şey yapmıcaksın sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: hsyn1989

Hacı ev al kiraya ver if]

La 90 lirayla ne yapca n harca gitsin kış geldi bak git kendine mont al ya da bot

hocam ikiside bulunuyor.
  • quote:

quote:

ilkokul kaç?

buradan yardım almak için ne olmak lazım ? ilkokul 8 onuda hesaplayamıyor musun ?

önerdiğin seçeneklere bakarak bu soruyu sordum, haklıymışım da. Kış geliyo git üstüne başına bişeyler al o parayla. 90tl dövize yatırma ya da ticaret yapma gibi işler için çok çok az hatta anlamsız bir rakam. ya da git para biriktir 2-3 yıl sonra gel o zaman aynı soruyu tekrar sor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.