Şimdi Ara

Sizce ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boğaziçi üniversitesinde ekonomi okumak istiyorum ve diğer sosyal alanlara da ilgim çok yüksek. Bunu ne zaman birine söylesem geleceğin mühendislikte olduğunu ve Boğaziçi mezunu bile olsan bölümden mezun olanların büyük bir kısmı gibi ya yüksek lisansa ya da finans sektöründe sıkıcı bir hayatta kendimi bulacağımı ama bir Boğaziçi mezunu bir endüstri mühendisinin, eğitimin de verdiği kadarıyla benden daha çok yönlü ve meslek anlamında daha fazla seçeneğe sahip olduğunu hem de endüstri mühendisliğinin zaten ekonomiyi kapsayan bir eğitimi olduğunu söyleyip duruyor. Bir kısım da seninle en alakasız bölümde okusan bile sana öğretileni anlamaktan ziyade, yaratıcı içerikler çıkarabildiğin alan senin için önemli alandır diyor. Fazla kafam karıştı. Sizce ne yapmalıyım?

• ekonomi ve endüstri müh çap 

• Ekonomi istiyorsan ekonomi oku. Boğaziçi endüstriden tanıştığım bir arkadaşım keşke zamanında kasmayıp rahat rahat işletme falan gitseydim diyordu. Günün sonunda yaptıkları işler çok benzer çünkü. Tabii ki endüstrinin kendisine göre +ları var daha teknik vesaire vesaire. Ama Boğaziçi endüstriye girebilmek çok daha zor iken Boğaziçi ekonomi daha garanti. Senin bileceğin iş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boğaziçi üni'de böyle bir seçenek yok.

• endüstri mühendisliği yazarsam bilgisayar mühendisliğinden çap yapabilirim, ekonomi yazarsam da politikadan. yaptıkları işler bence de günün sonunda benzer iş ilanlarında sürekli ekonomi/endüstri mühendisliği görüyorum ben de de baya kararsızım hala

• Endüstri say, Ekonomi ea. Arasında seçim yapmak istiyordur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım
    4 yıl önce açıldı
    SİZCE DURUMUM NASIL
    7 yıl önce açıldı
    sizce nasıl
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.