Şimdi Ara

Sizce ne yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hazırlık sınavını geçtim. Puanım bana birinci sınıfta müfredatımda olan 2 kredilik ingilizce dersine muafiyet hakkı tanıyor.

    Bi taraftan ingilizce dersine ve sınavlarına ayıracağım vakit yerine diğer derslere çalışmak mantıklı geldiği için muaf olmak istiyorum ama bi yandan da ingilizcemin bazı noktalarda eksik olduğunu düşündüğüm için bu dersleri alsam mı emin olamıyorum.

    Hazırlık sınavında writing ve speaking yoktu. Benim de eksik hissettiğim konular bunlar. Akademik yazı yazımı, ingilizce sunumlar vb bnde hiç yok.

    sizce ne yapmalıyım, bu derslerle uğraşmaya değmez ve sene içinde kendim halledebilir miyim yoksa almam faydalı mı olur?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • siz zaten o seviyenin üstündesiniz ki rahat bir şekilde sınavı geçebilmişsiniz, size çok bir şey katacağını sanmıyorum.



    bence değmez tekrar ing almaya, tabi sizin kararınız.

  • teşekkürler hocam ama dediğim gibi hazırlık sınavında writing ve speaking olmadığı için cidden faydası olmaz mı emin olamıyorum.
    bu iki konuyu sene içinde kendim halledebilmem için önerebileceğiniz şeyler var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam zaten muaf olduğunuz senaryoda yine diğer derslere vakit ayırmıyorsunuz, hatta forumda kaynak sorarak bu eksiklerinizi kapatmaya çalışacağınızı söylüyorsunuz. Okul size müfredat ve kaynak sunuyor aslında İngilizce dersi vererek. Muaf olmamak daha iyi gibi gözüküyor dışarıdan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam haklısınız. muaf olmamak konusunda en büyük sebeplerimden biri bu ama diğer tarafta asıl ikileme düşmeme sebep olan şey şu, eğer muafiyet verirsem ingilizce dersini BA ile geçebiliyorum. muafiyet vermeyip dönem sonu sınava girdiğimde BA ile geçeceğimin garantisi olmadığı için aklımı kurcalıyor biraz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eruhaben kullanıcısına yanıt

    Hocam o ba aa konularını falan pek anlamıyorum, yorum yapamayacağım o yüzden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.