Şimdi Ara

Sizce ne yapayım kullanmaya değermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sonunda fiber altyapım aktif oldu
    Şuan güncelde dsmart adsl 16 mbit e kadar + Tv paketini kullanıyorum 9 mbit anca alabiliyorum ve 1 sene daha taahhütüm var taahhüt iptal bedeli olrak 1180 tl tutar çıkardılar bende fiber e geçsek fatura ne olur dedim 24 mbit fiber + Tv olacak şekilde ve bir defaya mahsus nakil ücreti 42 tl varmış 116 tl paket 9.50 tl aylık modem ücreti varmış ve kurulum ücreti de 50 tl olacakmış yani aylık 126 tl ye 24 mbit ve tv paketi veriyorlar şuanda da 86 tl ödüyorum arada 40 tl lik bir fark var dediğim gibi 1 senelik taahhütü bozarsam 1180 tl fatura çıkarıyorlar sizce ne yapayım ne tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_3579 -- 2 Mart 2021; 13:55:22 >

• Bence türk.net e geç 85 tl 100 mbps 120 tl de cayma bedelini karşılıyorlar uzun kullanımda eşit diyebiliriz.

• hocam bırak taahütün dolsun geçersin fiber bir yere kaçmıyor 120 cayma bedeli ödese nolur aynı para da kurulum ücreti alacak:D

• egolego kullanıcısına yanıt
    Peki 40 tl fazla ödeyerek yine d smartın 24 mbitlik fiber ine geçmeye degermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_3579 -- 2 Mart 2021; 14:8:51 >
  • Ucuz etin yahnisi yavan olur

Siz internetin tadını yavan tatmak istiyorsanız

Kesinlikle TurkNet tavsiye ederim

Buyrun gelin doya doya tadına varamazsınız

Belki senede 2 yada 3 defa işiniz düşecek müşteri hizmetlerine

Ama ilk arıza kaydınızdan itibaren kaçacak İSS arayacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 2 Mart 2021; 14:16:12 >
  • emre_3579 E kullanıcısına yanıt

hocam 24 mbps ile 9 mbps farkını hissedersiniz sizin için daha iyi olur fiberde kopma falanda yaşamazsınız ve paketin tam hızını alırsınız 40 tl fark yıllık 500tl yapıyor bütçemi zorlamaz diyorsanız bunu öneririm ama 1180 tl taahhüt bozup başka servis sağlayıcıya geçmek mantıklı değil bence paranız bolsa bi şey diyemem ki bol olsa zaten buraya yazmaz direk geçerdiniz:D ama kesinlikle 12 ay tahhütlü paketlerden alın ki seneye değiştirebilin 24 ay taahhüt almayın.

Zaten nakil olacağı için yeni taahhüt yapilmayacakmis yani mevcut taahhütüm neyse onunla devam edecek taahhüt bitince zaten 1 dk durmam bunlarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    7 yıl önce açıldı
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    3 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fakasupi F kullanıcısına yanıt
    Şair burada ne anlatmak istiyor acaba
  • Forumda milletin gelip iss arayana turknet önermesine bakmayın kod verip kendilerini bir ay beleşe getirmeye çalışıyorlar siz kendinize göre düşünüp taşının bende Türknet fiber 100mpbs alıyorum 85 tl fix fiyat aylık ama sizin durumunuzda birine nasıl Türknet önereyim 1200 tl yi haybeye atmak demek yani

• emre_3579 E kullanıcısına yanıt

Hocam anlatılamaz aslında yaşanır

Hani bir oyun vardı kulaktan kulağa

Siz baştan bir cümle kurarsınız diğerinin kulağına fısıldar devam ettirirsiniz

En sona geldiğinde bambaşka bir cümle çıkar ortaya

Müşteri - TurkNet - Telekom ilişkisi aynen o şekilde

Bak ciddi söylüyorum

Yalansın diyen çıksın karşıma

Aynen böyle değilse kelle mi bırakırım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 2 Mart 2021; 14:24:33 >

Arkadaşın dediği gibi bunlar kod dağıtıcı şebekesinden

TurkNetdesteğin destektisi

Üye topluyor 1 ay bedava kazanabilmek için

Övücülerin eski mesajlara bakın %99 u kod paylaşımı

Adam 1200 cayma bedeli ödeyecek

Ama kendi 100 lira bedava aylık kazanacak

Oh ne ala memleket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 2 Mart 2021; 14:30:22 >
  • Sevgili TURKNET konuya bekleniyorsunuz bir ilk olsun benim taahhüt bedelimi karşılayın bende sizden hizmet almaya başlıyayım ve çevremdeki bütün binalara yavaş yavaş fiber geliyor sadece benim olduğum binada anında 6 kişi abone yaparım 2 ay içerisinde en az 50 tane abone getiririm size ne dersin TURKNET hafi bir ilki yapalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.