Bildirim
sizce ne kadar gelir bu fatura
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
vay bee 110 mesaj 28,05 Tl ediyomus.. vodafone meger neymiş ya 35 kontöre 3000 sms , onunda Tl karsılıgı 7 Lira.
forza vodafone kontörlü cep1 -
quote:
Orijinalden alıntı: paçalı
heryöne kamu kullanıyorum.bu ay biraz aştım.
1250 dk 4 dk aştım
250 dk ise 41 dk aştım
110 tane msj çektim
sonuçta faturayı hesapladım 58 milyon.ama bu yüzde 25 indirim olursa 44 milyon gibi bir şey gelir gibi sizin yorumunuz nedir.
Merhaba bende aynı taifeyi kullanıyorum 1250 dk yı 4 dk aştım demişsiniz. Bu avea içi konuşma süresini nasıl öğrendiniz. -
hocam tlefonumun görüşme süresi toplamını ayın 22 si gecesi sıfırlıyorum.sonuçta diger opratör ve sabit hatlarla ne kadar konuştugumu öğrenince toplam süremden bunu çıkarıyorum sonucu öğreniyorum.bu arada bana gelecek fatura yukarıdaki arkadaşımın yazdıgu gibiyse ayvayı yedik :( -
Ayda hep 100 mesaj civarı göndereceksen aveanın faturalı abonelere SMS paketleri KDV ve ÖİV dahil 12,12 TL'ye her yöne 150 SMS. YUZELLI yazarak 5150'ye gönderilecek.Çok iyi bir kampanya olmasa da 110 mesaj için 28 lira vermekten iyidir en azından
http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/tarifeler/sms_paketleri.shtml?pagemenu=avantaj.flismspaket
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X