Şimdi Ara

Sizce nasıl profesyonel olunur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Oynadığın pozisyonda iyi yerlere gelmen lazım takımlar sana transfer teklifi yapmalı göstermelisin kendini .
  • Arkadaslarinla takim kurun. Bol bol ranked girin takimla. Birlikte oyununuzu gelistirmeye takim oyununuzu guclendirmeye calisin. Kafe turnuvalarina cgt'lere katilin. Profesyonel olamasan bile gelistiginin farkina varirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baronrevenge

Arkadaslarinla takim kurun. Bol bol ranked girin takimla. Birlikte oyununuzu gelistirmeye takim oyununuzu guclendirmeye calisin. Kafe turnuvalarina cgt'lere katilin. Profesyonel olamasan bile gelistiginin farkina varirsin

okulumda 5,6 kişi falan oynuyor fakat bunlardan işi ciddi yapacak sadece 1 kişi var ve 1 kişiylede olmuyor oyundan yazıyorsun takım kurucaz gel diye dinlemiyorlar
  • iyi biryerlere gel stream aç yine dikkat çekersin bi teklif gelir
  • Lig olarak yuksel dıkkat cekersın
  • Yaptığın işten -her ne ise- para kazanman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nickinin başına profesyonel koyarak olabilirsin,malum ülkede ne adamlar var ilkokul öğretmeni olamayacak seviyede olup profesör ünvanı alıyorlar.

eleştirimi de yapar giderim,siyasi mesaj veriyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

nickinin başına profesyonel koyarak olabilirsin,malum ülkede ne adamlar var ilkokul öğretmeni olamayacak seviyede olup profesör ünvanı alıyorlar.

eleştirimi de yapar giderim,siyasi mesaj veriyom.

ProLyubov nasıl oldu ? bu arada noel şapkan iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

Lig olarak yuksel dıkkat cekersın

ne ligler gördüm bronz çoktu ne bronzlar gördüm farmı çoktu şaka bi yana oynayamadıktan sonra lig olmuş ne olacak?
  • olmuş,güzel olmuş.
  • önce soloq qnq tr de çilingir olacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyubov

quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

Lig olarak yuksel dıkkat cekersın

ne ligler gördüm bronz çoktu ne bronzlar gördüm farmı çoktu şaka bi yana oynayamadıktan sonra lig olmuş ne olacak?

Oyunculuğuyla ilgili yorum yapmadım zaten, arkadaşım çilingirdi geçen sezon sürekli takım daveti alıyordu iyi de oynuyordu tabi.Demek istediğim silverda iyi oynasada dikkat çekemez en azından diamond,platin de iyi oynarsa dikkat çeker.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.