Şimdi Ara

Sizce Nasıl bir yol izlemeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar ben bu ay içinde netlimitsiz den 1 mb sınırsız tarifesine geçtim.Geçiş sebebim önce hızımın 8 mb daha sonra 2 mb gelmesi ve bunu hiç değiştiremedim müşteri hizmetlerini arayıp.Şimdi Ağustosda tekrar netlimitsize geçecem geçtikten sonra hızımda kopmalar veya hızımın düşürülmesi gibi bir olay olur ise nasıl bir yol izlemeliyim çünkü ben 8 mb alabileceğime inanıyorum nedeni ise şu evimizin yaklaşık 150-200 m uzağında dörtgensel olarak 4 tane santral var (beyaz kutu) 3 tanesi yeni 1 tanesi eski bunlar sebebiyle ben 8 mb alabileceğimi düşünüyorum .Eğer ben geçtikten sonra hızım düşürse müşteri hizmetlerini arayıp nasıl bir konuşma yapmam veya neler söylemem lazım yardımlarınızı bekliyorum.Çünkü müşteri hizmetlerine kendinizi haklı gösterince sizinle ilgileniyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEyüp01 -- 21 Temmuz 2010; 12:17:22 >

• Mutlaka Cevap bekliyorum arkadaşlar Lütfen ...deneyimlerinizden faydalanmam lazım
  • Git Ara De İşinizi Doğru Dürüst Yapamıyorsanız Bu işlere Kalkışmıyacaksınız Falan Onlar Zaten Seni Susturmak İçin İstediğini Verirler.

Dipnot:Superonline Kullanıcısıyım (Fiber )
  • Anladım saol ama ben tam bir konuşma özeti istiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: JEyüp01

Anladım saol ama ben tam bir konuşma özeti istiyorum :D

• NOT:Türk telekom merkezine ikinci gidişimde olayı hallettim ısrarlarım sonucu evimin yakınındaki saha dolabına aktarım yapılacak arkadaşlar benden söylemesi 8 mb hız almak istiyorsanız telekom merkezine gidin ve önce telefon hattınızın hangi saha dolabından geldiğini sordurun daha sonra cevaba göre en yakın saha dolabına aldırtmak istediğinizi söyleyin boş yer varsa alıyorlar ( yeni saha dolabları varsa yakınınızda şanslısınız onlarda kesin boş yer var ) :)

Not : Saha Dolabı ( Beyaz Yeni Kutular ) Yeni Sistemde artık internet hızı büyük ölçüde onlarla alakalı
    Not : birde telekomdaki adam artık uzaklık sorununu çözmek için fiber kablo döşediklerini söledi kısa zamanda bu sorun ortadan kalkacakmış ama ne kadar sürede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEyüp01 -- 23 Temmuz 2010; 14:00:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.