Şimdi Ara

Sizce nasıl bir beslenme programı uygulayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam.8 yıllık futbolculuk hayatıma son verip vücut geliştirme sporuna yani sizlerin arasına dahil olmak istiyorum artık.Bu spora ilk defa başlayacağım fakat 7 yıl amatör 1 yıllık da profesyonel sporculuk hayatım var dolayısıyla spora uzak bir kişi hiç değilim o yüzden rahatça öneride bulunabilirsin :) Boyum 1,76 kilom 62.Spor salonunda mutlaka bir çalışma programı alacağım fakat benim sorunum beslenme ile ilgili.Üniversite okuyorum,Yurtta kalıyorum ve hiç bir öğün yemek yok yani sabahtan akşama kadar dışarıda yemek zorundayım.Kaldığım yer okula çok uzak değil fakat derslerim hep sabahları 8:30'da başladığından sabahları uyanmam ve kahvaltı yapmam sıkıntı olabiliyor genelde aç gidiyorum.Spora başlayacağım fakat bu işin %70inin diyet olduğunun farkındayım ama vücuduma ve kendime güveniyorum kısa zamanda çok yol alacak kemik yapısına sahibim(kendi fikrim değil danıştığım herkes bunu gözlemledi) Sizlerden isteğim bana uygun bir beslenme şekli önermeniz.Para konusunda ahım şahım bir gelirim yok ama gereken şeyleri yiyecek kadar imkana sahibim :)
    Son bir sorum daha var,2 ay sonra protein tozu ve aminoasit almaya başlasam erken mi olur? İlgilenen herkese teşekkür ederim

• bir yerden başlamaya çalıştım fakat elle tutulacak bir yanı yok, kahvaltı %100 şart diyeceğim lor yumurta peynir vs vs ama kahvaltı yapmıyorum diyorsun

sebze, 150-200gr tavuk, makarna-bulgur diyeceğim bütün gün dışarıdayım diyorsun

ne desem bilemedim tozun kralınıda alsan beslenme olmadan hiç bir işe yaramaz, önce bu düzenini oturtmaya çalış.

bu işte ilerlemek istiyorsan kahvaltını yapacaksın, gerekirse evden okula götüreceksin ama bir şekilde o beslenme olacak. öyle kemik yapısına falan bakmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

bir yerden başlamaya çalıştım fakat elle tutulacak bir yanı yok, kahvaltı %100 şart diyeceğim lor yumurta peynir vs vs ama kahvaltı yapmıyorum diyorsun

sebze, 150-200gr tavuk, makarna-bulgur diyeceğim bütün gün dışarıdayım diyorsun

ne desem bilemedim tozun kralınıda alsan beslenme olmadan hiç bir işe yaramaz, önce bu düzenini oturtmaya çalış.

bu işte ilerlemek istiyorsan kahvaltını yapacaksın, gerekirse evden okula götüreceksin ama bir şekilde o beslenme olacak. öyle kemik yapısına falan bakmaz

Hocam öğle yemeğini 12-1 gibi yiyebiliyorum ve sebze,tatlı,çorba,makarna,bulgur,fasulye vs.yiyebiliyorum.Fakat tavuk çıkmayabilir yemekhanede,onu da hafta 3 gün dışarıda yesem nasıl olur? Akşam hiç sorun değil akşam da yine bulgur,tavuk vs.yiyebileceğim yerler var.Benim kafama takılan sabah kahvaltısı...

• yarım saat erken kalkmak zor olmasa gerek hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

yarım saat erken kalkmak zor olmasa gerek hocam

Kesinlikle değil dolabıma bir şeyler alıp sabah odada yapacağım kahvaltıyı.Ne önerirsiniz sabahları için?
  • yağ/protein oranı iyi bir lor her sabah 100gr
    yiyebildiğin kadar yumurta
    1-2 dilim tam tahıllı/buğday ekmeği
    gerisini süsle zevkine göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu duş sistemi nasıl
    13 yıl önce açıldı
    Programım iyi mi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.