Şimdi Ara

Sizce Metallica'nın en iyi şarkısı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim favorim Wherever I May Roam olmuştur hep.
  • When a blind man cries coverlari çok güzeldi ya. Deep Purple'dan farklı bir tarzda ilk dinlediğimde pek hoşuma gitmemişti ama sonra bagımlılık yaptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dinleyene saygı duyarım ancak Metallica'nın neden bu kadar çok dinlendiğini ve neden bu kadar çok abartıldığını anlamıyorum. Sanırım herkese uyan bir türü yok. Bu gruptan çok çok daha slow şarkıları keyifle dinlediğim halde Metallica dinlerken sıkılıyorum.
  • Nothing Else Matters efsanedir gözümde.
  • MetallicaTVyoutube
    Metallica - Nothing Else Matters [Official Music Video]
    https://www.youtube.com/watch?v=tAGnKpE4NCI&feature=youtu.be

• Fade to black
    Master of puppets

• Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Metalika sadece yetenekleri, sanatsal tarzı ve özgün/özgür düşünceleri ile tırnaklarıyla kazıyarak global hit olmadı. Arkasındaki baronların destekleri ile oldu.

Rammstein da öyle. Bu sekilde hit olan bir çok grup ve şarkıcı var. Alanın "Metal Müzik" olması birşeyi değiştirmiyor.

yetenekli ve cok özgün düşüncelere ve tarza sahip fakat ünlü olmayan bir cok grup var. Bir örnek. Skyclad örneğin 2004 "Survival campain" şarkısına bir bak, gruptan özgünlük akıyor. metalika gibi müzik baronlarının önünde hazırola geçecek Metal şaklabanlarından olmadığını kolaylıkla fark edebilirsin. Skyclad gibi başka birçok örnek verebilirim.
  • One. Fade to black.

• Evet evet, müzik baronları falan felan. Komplo teorisi düşünmediğin 1 dakika var mı merak ediyorum.
    En kaliteli olan en popüler olacak diye bir şey yok. Metallica ilk 4 albümüyle o dönemlerde herkesin yapamayacağını yaptı. Yapan diğer gruplar Judas Priest, Black Sabbath, Iron Maiden vs vs. Bu 3 grubun ortak özelliği, dinlemesi çok da zor olmayan, ama buna rağmen aşırı kaliteli müzik yapmaları. Metallica da 4 albümlük döneminin ardından Black Albumde catchy şarkılar yaparak ünlendi ki zaten o albüm çıkmadan önce de ünlülerdi. Reklamın tabiki etkisi var ama bu Metallicanın zamanında gayet kaliteli işler yaptığı gerçeğini değiştirmiyor.

• 5 yıldır forumda sadece bir kişiyi bloklamışım ama böyle giderse önüme geleni bloklamaya başlayacağım. Çok azdı millet.
    Ya ben nefret ettiğim türlerin gruplarına bile çöp demiyorum, ben anlamıyor olabilirim çünkü çok olumlu ve mantıklı eleştiriler var diyorum. Millet önüne gelene çöp diyor ya.

• No Leaf Clover

Opeth varken en iyi metal grubu falan tartışması yapmak anlamsız,yorulmayın.
  • No Leaf Clover senfoni ile iyidir.

Fakat benim metal anlayışım Lamb Of God dan ibaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgarnufel -- 17 Ekim 2019; 22:53:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben Metalika yeteneksiz Metalika kalitesiz müzik yapıyor demedim ki? Sadece Metalika yetenekleri, sanatsal tarzı ve özgün/özgür fikirlerinden cok arkasındaki baronların destekleri sayesinde global hit oldu dedim. Cunku Metalika öyle desteğe gelecek yapıda. O yolun yolcusu. Bize baronlar arka çıksın milyonlarca kişiye bizi pazarlasın biz de milyonların seveceği türde müzik yapalım planında bir grup.

Bu durumu örneğin Deep Purple'a uygulamayazsın cunku Ritchie Blackmore 'a 50 milyon dolar versen bile milyonlarca kişinin seveceği türde müzik yapmak için parmağını oynatmaz Jon Lord pop ritminde demo bile çalmak cunku adamların yaratılışları öyle değil. Ama Metalika'ya biraz para koklat , sana istediğin tür müzik üretmeye başlarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

5 yıldır forumda sadece bir kişiyi bloklamışım ama böyle giderse önüme geleni bloklamaya başlayacağım. Çok azdı millet.
    Ya ben nefret ettiğim türlerin gruplarına bile çöp demiyorum, ben anlamıyor olabilirim çünkü çok olumlu ve mantıklı eleştiriler var diyorum. Millet önüne gelene çöp diyor ya.
    Benim de beğenmediğim çok müzik türü var ama kişisel beğeni ile kötü müzik kavramının farkını biliyorum. Kötü müzik teknik açıdan yanlışlar içeren müziktir. Yoksa bir tarz veya şarkı sadece ben beğenmiyorum diye kötü olamaz. Objektif ve subjektif kavramlarıyla alakalı. Sadece ben metallica sevmiyorum yazsa o zaman eyvallah. gerçi konu başlığıyla alakasız ve saçma olur ama kabul ediliebilir. Bunların amacı müzik zevki üzerinden sidik yarışı yapmak. Ya da amaçsız nefretin yönlendirilmesi. Bir insan çevresindekilere nasıl davranıyorsa, hayat da ona öyle davranmıştır. Aşağaılamaya çalıştığına göre demek ki aşağılanmışlar yapacak bir şey yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.