Şimdi Ara

sizce megane 3 mü astra classic 3 mü???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun süredir bir sıfır araba alma planım var en baştan beri gönlümden geçen yeni astra idi fakat malum fiyatı çok yüksek bugün babamda eski kasa astra almaktansa yeni megane al dedi benimde aklım tabi biraz meganeye kaydı fiyatlar malum yeni astraya göre uygun megane 2 lerde bazı sorunlar olduğunu biliyorum megane 3lerdede ufak tefek sorunlar varmış artık istemeye istemeye megane 3 e yönlendim internet sitesi bana biraz kullanışsız geldi örneğin esp hangi donanım seviyesinden başlıyo yda ayrı paket şeklindaemi seçiliyo herşey karma karışık yardımlarınızı bekliyorum lütfen kimse kimseyi kırıcı yorumlar yapmasın neticede araba zevk meselesi artıları ve eksilerini tartışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sntrkharun44 -- 24 Temmuz 2011; 23:06:39 >

• megan 3 modelinin hangi donanımlısını alcaksın bu cok önemli.. sanırım eski kasa astra 34.000tl oldugundan megane3 dede aynı fiyata yaklasan donanım authentique dınanım yani boş donanım..

donanım ve fiyatı bakımından kesinlikle astra derim sundugu donanımlar sıradan birsey degil megana göre...

güncel kasa istiyorum donanım nemli degil dersen megane 3 al. donanım seviyesi yüksek olsun dersen astra al.
    megane 3 expresion donanımda olsa yine astraya yetisemiyor donanım seviyesi olarak...

yerinde olsam düşünmeden astra alırdım.. hatta rengini gece maviye yakın bir renk var onu seçerdim...

broşürü indirir sen neyin ne oldugunu rahatlıkla anlarsın...
  • Megane 3 ESP Dynamique modelinde Premium Paket ile, Privilage paketinde ise standart geliyor. Sitede var.

Forumda birkaç tane daha Astra vs Megane 3 konusu var, araştırırsan detaylı yorumlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_yavuz -- 24 Temmuz 2011; 23:31:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Megane 3 ESP Dynamique modelinde Premium Paket ile, Privilage paketinde ise standart geliyor. Sitede var.

Forumda birkaç tane daha Astra vs Megane 3 konusu var, araştırırsan detaylı yorumlar var.

Dinamik ve privilige arasında koltuk döşeme rengi ve jant model dışında fark yok. ESP ikisinde de opsiyon...

Bende araç tercihi arasında aynı iki araç arasında kalmıştım. Tercihimi güncel kasa olan Megane'dan yana kullandım. Donanım olarak Astra'nın üstünlüğü yok. Expression modeli ile benzer donanımlara sahiptir..
  • Sitede bi problem var sanırım 1,5 110HP EDC Expression modelinde ESP standart gözüküyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Sitede bi problem var sanırım 1,5 110HP EDC Expression modelinde ESP standart gözüküyor?

Otomatik viteslerde standart... Genelde birçok firmada bu şekilde oluyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 linea mı 1.6 megane 3 mü?
    6 yıl önce açıldı
    ACCENT ERA 1.4 MÜ YOKSA 1.6 MI ??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.