Şimdi Ara

Sizce mat1 simetriye ihtiyacım var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle mezunum ve mat1e internetteders.com ile çalışıyorum, üstüne fem dergilerinden çalışıyorum, sonra femsetten ve maltepenin soru bankalarından sorularımı çözüyorum. Temelim de var biraz

Size sorum şu ki sizce simetriyi alsam mı yoksa gereksiz mi olur?

• bence gereksiz matematikten 2 yada 3 çıkıyorsa gereksiz bence ama mat icin geo icin değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman kaybından başka bir şey değil. Alma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekasavar

Zaman kaybından başka bir şey değil. Alma derim.

bende mezunum almayı düşünüyordum neden öyle düşünüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckola2009

quote:

Orijinalden alıntı: zekasavar

Zaman kaybından başka bir şey değil. Alma derim.

bende mezunum almayı düşünüyordum neden öyle düşünüyorsunuz

Şahsi görüşüm, alırsanız yine sizin tercihiniz bişey diyemem. Bence işlem kalabalığı. Başka bir olayı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfl123321

bence gereksiz matematikten 2 yada 3 çıkıyorsa gereksiz bence ama mat icin geo icin değil

matematikten ne 2 ya da 3 çıkıyorsa hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane şart mı sizce
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

Merhaba arkadaşlar öncelikle mezunum ve mat1e internetteders.com ile çalışıyorum, üstüne fem dergilerinden çalışıyorum, sonra femsetten ve maltepenin soru bankalarından sorularımı çözüyorum. Temelim de var biraz

ben femin denemelerinde 11. sınıfta 22 felan yapıyordum simetriyi bitirdim 30 u gördüm yani pek bişe katmadı senin de benim gibi temelin varmış zaman kaybı şimdiki aklım olsa onun yerine deneme alıp yazın hep ondan gidip hatalarımı giderirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erzard

quote:

Merhaba arkadaşlar öncelikle mezunum ve mat1e internetteders.com ile çalışıyorum, üstüne fem dergilerinden çalışıyorum, sonra femsetten ve maltepenin soru bankalarından sorularımı çözüyorum. Temelim de var biraz

ben femin denemelerinde 11. sınıfta 22 felan yapıyordum simetriyi bitirdim 30 u gördüm yani pek bişe katmadı senin de benim gibi temelin varmış zaman kaybı şimdiki aklım olsa onun yerine deneme alıp yazın hep ondan gidip hatalarımı giderirdim

Sınavda yapacağın fazladan 1 net seni kaç bin kişi öne atıyor biliyor musun? Sen 8 net arttırmışsın ve kitaba laf ediyorsun komik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MAt 1 simetriyi alma bence. Ama Mat2 simetri lise boyunca dersleri dinlemeyenler için önemli.Temelden iyi anlatıyor. Zaten bildiğim yerleri hızlı geçiyorum. Günde simetriden 1 konu bitiyor . Ertesi gün sorularını çözüyorum . Mat 2 için olanını öneririm.
  • Zaten youtubedekı TEKNOFEM dekı adam Simetrıden anlatıyor ordan ızlersın oturur yaptıgın gıbı yaparsın bende Sımetrı var ama pısman deılım.

Not:11.sınıfım Bana Matematiği sevdirdi şahsen.Hele Teknofemdekı Hocayı ızleyenlerınız varsa Bölüüüüüüü diyişi adamı gülmekten öldürüyor zaten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: practice

quote:

Orijinalden alıntı: erzard

quote:

Sınavda yapacağın fazladan 1 net seni kaç bin kişi öne atıyor biliyor musun? Sen 8 net arttırmışsın ve kitaba laf ediyorsun komik

ha yok zaten hangi kaynaktan çalışırsam çalışayım belliydi zaten benim 8 net arttıracağım simetride çok soru tipi var ama başka bi yayının soru bankasında afalladığım sorular da oluyor hem 2013 de çıkan problem sorularıyla simetrinin alakası yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.