Şimdi Ara

Sizce mantıklı olan ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği Hazırlık sınıfında okuyorum. İstanbul'da oturuyorum. Bu sene tekrar YGS-LYS sınavlarına gireceğim. Acaba TÜ bırakıp Yıldız Teknik Üniversitesinde ya da Marmara Üniversitesinde ya da İstanbul Üniversitesinde Fen-Edebiyat Fakültesinden herhangi bir bölüme mi gitsem? Tutturabilirsem eğer o da.

Aslında bu seneki yerleştirmelerde İstanbul Üniversitesi Çevre Mühendisliği de tutuyordu. Onu mu seçseydim, her neyse.

Sizce bu sene TÜ hazırlık seneye YTÜ MÜ İÜ Fen Edebiyat bölümleri mi? Yoksa TÜ Makine Mühendisliğine devam mı?

He bu arada İstanbul isteyişimin sebebi de ailemden uzağım en sık gittiğim aralık 2 haftada 1 ailem beni maddi-manevi zorda bırakmıyor ama sonuç olarak onlardan uzağım. Her hafta gidip gelemiyorum çok fazla gidip gelme masrafı olmasın diye. Buraya 15'inde geldim dönüşüm 27'sinde. 12-14 gün az bir süre değil bence.

Kafam çok karışık ne yapsam bilemiyorum. Eğer seneye devam edersem burada bana orta ayar bir araba alma gibi bir durum da var ama İstanbul'a gidersem böyle bir şeye gerek kalmayacak.

Siz benim yerimde olsanız napardınız?

• ne bölümü okumak istiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimya
  • up
  • 2 haftada bir gidiyorum diyorsun, kaç yaşına gelmiş adamsın bence devam et okuluna. Daha uzakta okuyanlar ne yapsın, ben 3 4 ay da 1 kere anca bazen 5 - 6 ayda bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorocha

2 haftada bir gidiyorum diyorsun, kaç yaşına gelmiş adamsın bence devam et okuluna. Daha uzakta okuyanlar ne yapsın, ben 3 4 ay da 1 kere anca bazen 5 - 6 ayda bir.

Hocam ailemin yanı mesele değil çamaşırım yemeğim falan sorun oluyor bazen bulaşık yıkamayı da hiç sevmiyorum ne b.k yemeye yazdım onu da bilmiyorum hazırlık da okumak istemiyordum bana söylenmedi makine de hazırlık olduğu ben 1. sınıftan başlanacak zannediyordum. Yani İstanbul'da olunca buradakinden daha rahat bir yaşamım oluyor o yüzden söylüyorum yani ailemin yanında olup olmamak değil mesele.
  • hangi bölümü okumak istiyorsanız onun için mücadele edin bence
    bu arada yurtta mı kalıyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingeniarius

hangi bölümü okumak istiyorsanız onun için mücadele edin bence
    bu arada yurtta mı kalıyorsunuz ?

özel bir yurtta kalıyorum hocam.
  • valla ben bu sene ytü elektriği bıraktım. :) hangi mühendisliğe geçeceksen sevdiğin bir şey olsun aksi takdirde yapamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.