Şimdi Ara

Sizce mantıklı olan hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her dersten konu konu çalışmak mı,yoksa bir dersi biritip ötekine geçmek mi?Bir türlü karar veremedim...

• Yardım,gerçi aklıma konu konu gitmek yatıyor ama yine de görüş lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamankötü -- 3 Eylül 2012; 0:04:07 >
  • bnde merak ediyom bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamankötü

Her dersten konu konu çalışmak mı,yoksa bir dersi biritip ötekine geçmek mi?Bir türlü karar veremedim...

ygseyemi hazırlanıyorsun bir dersi bitirme derken biraz açarmısın.
  • quote:

Her dersten konu konu çalışmak mı,yoksa bir dersi biritip ötekine geçmek mi?Bir türlü karar veremedim...

günde 2 konu biirmye çalış eşit ağırlıksan mat-geoya ağırlık ver bi coğrafya bi gün mat çalış ertesi gün coğrafya tarih çalış bi gün geo çalış yani sayısallarda 1 günde 1 konu sözeller 1 gnde 2 konu konuyu bitirincede konu hakkında 100 kadar soru çöz aylıkda tekrarını et en geç aralıkda bitir ygsy, sonra paso lys ve ygs test çözümü yap :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosiand

quote:

günde 2 konu biirmye çalış eşit ağırlıksan mat-geoya ağırlık ver bi coğrafya bi gün mat çalış ertesi gün coğrafya tarih çalış bi gün geo çalış yani sayısallarda 1 günde 1 konu sözeller 1 gnde 2 konu konuyu bitirincede konu hakkında 100 kadar soru çöz aylıkda tekrarını et en geç aralıkda bitir ygsy, sonra paso lys ve ygs test çözümü yap :D

Teşekkür ederim yardım için,konu konu git diyorsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yosiand

quote:

Teşekkür ederim yardım için,konu konu git diyorsun.

aynen ders ders gidersen hem kt kat daha çok sıkılırsın ve mesela 3.dersi bitirdiğinde 1.yi çoktan unutmuş olursun bi işe yaramaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sizce
    7 ay önce açıldı
    sizce fazla mı istiyorum...
    16 yıl önce açıldı
    Sizce hangisi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.