Şimdi Ara

Sizce mantıklı bir takas mı oldu ? M9 mavi çelik - Avcı bıçağı solgun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bir kaç gün önce forumdan bir arkadaştan baya iyi bir fiyata m9 bayonet mavi çelik az aşınmış aldım. Fakat bu skin pek hoşuma gitmedi.Sadece fiyatı düşük olduğu için aldım oyun içindeki görüntüsü pek iyi gelmedi bana.Aldığımdan beri takas etmek için csloungeda uğraşıyordum.
    Bu sabah takas isteklerimde avcı bıçağı solgun fabrikadan yeni çıkmış takas isteği vardı. Solgun bıçaklarda pembe oranının değeri arttırdığını biliyorum. Pembesi çok fazla olsa zaten takas etmiyeceğini bildiğim halde resimlere bakmadan direk takası kabul ettim.Ama bu bıçağın pembesi baya az gibi. İş işten geçti farkındayım ama sizce bu takasdan zararlı mı çıktım? Yorum yazarsanız çok sevinirim.Bıçak şu şekilde

Sizce mantıklı bir takas mı oldu ? M9 mavi çelik - Avcı bıçağı solgun

• avcı bıçaklarında fadelik derecesi önemli, resimdeki bıçak çok kötü ben olsam böyle bir takası kabul etmezdim. size takas teklifi geldiği zaman teklifi kabul etmeden önce, takas penceresinde "oyunda incele" diyerek bıçağı kontrol edin. bu şekilde bıçağın nasıl göründüğüne bakarsınız, takas sahibinin koyduğu resimlere de aldanmayın. Sonuç olarak bence zararlı bir takas olmuş ama sabırlı olursanız tekrardan takas yaparak durumu kurtarabilirsiniz.

http://prntscr.com/5rie9p
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.