Şimdi Ara

Sizce Lole Dotadaki Deny Sistemi Gelir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GelmeZ

• Gelmez knk

• Deny sistemi olmadığı için tercih ediliyor Lol .
  • gelmez
  • Hem denny hem farm yapıcak kapasite yok lol oyuncularında ( Tr severini kastediyorum).Zone öğren denny yapmaya gerek kalmaz.
  • Gelmez deny denen şey berbat birşey gerekte yok zaten .Gene aynı seviyedeki oyuncular aynı denyyi yapıyor .Deny deny diye ağlayan 4k mmrlı dota oyuncuları 10 deny yapıyor bi de konuşuyorlar boş iş .Kazandırdığı şey var evet iyi bir oyuncuysan domine etme şansını artırıyor ama sıkıcı .Cidden merak ediyorum lol oyuncularında kapasite yok diyenler dotabuff linklerini alıntılayarak bırakabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 23 Eylül 2014; 19:20:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gelmez

• Counter play diye ağlıyorlar.
    Hem deny gelirse.
    Sion-Nasus-Cass-Veigar çöp olur böyle bir şey gelmez.
  • deny ne diye bir allahın kulu açıklamamış. biz dota oynamıyoruz ki kardeşim nerden bilelim
  • Deny kendi minyonunu yada kuleni hatta ve hatta kendi dost heronu oldurmektir. Ama minyonu oldurmek icin daha dogrusu vurmak icin caninin yaridan az olmasi gerek kuleler icin caninin 100den az olmasi gerek herolar icin de 100den az ve zehirli olmasi gerek. Deny yapmanin mantigi ise karsiya gold gitmesini onlemek ve alacagi expi azaltmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

deny ne diye bir allahın kulu açıklamamış. biz dota oynamıyoruz ki kardeşim nerden bilelim

Kendi minyonuna son vuruş yaparak öldürüyorsun rakibin gold almasını engelliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

deny ne diye bir allahın kulu açıklamamış. biz dota oynamıyoruz ki kardeşim nerden bilelim

cani az kalan minyon yada kuleyi basic attack ile reddetmek. amaci rakibin exp ve gold kasmasini engellemek

• Arkadaşlar deny karşı rakip gold ve exp almasın diye kendi crepini öldürmektir dotada. Lol kolay olduğu için tercih edildiği için oynanıyo ve bu sistemde oyunu zorlaştırır kısaca lol oynayanlar bunu beceremez. Gelse tabiki iyi olur ama gelmez bence.
  • Gelmez lol tarzina ters ha ama ben gelmesi taraftariyim yeni seyler lazim

• gelmez çünkü lol'e uygun bir sistem değil
  • Sanmıyorum.
  • Gelse yemin ediyorum tr serverinde yemedigimiz kufur kalmaz :DD

• Tüm oyunun içine değilde minion kule vs. deny yapabildiğin ayrı bir mod gelse hoş olur
  • gelmez, deny sistemi lolde counter jungle olarak ufak değişikliklere uğramış vaziyette. Fakat bir oyun modu olarak gelebilir. tabii birazcık değiştirirler.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.