Şimdi Ara

Sizce kusurlu kim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dün caddeden aşağı iniyordum sağ sokaktan 40 la falan birden bi transporter çıktı ve ben caddeden aşağı inerken çarpıştık.

Sizce suçlu kimdir ?

Teşekkürler.

Sizce kusurlu kim ?

Sizce kusurlu kim ?

Sizce kusurlu kim ?

Sizce kusurlu kim ?

Sizce kusurlu kim ?

Sizce kusurlu kim ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtuncer -- 17 Şubat 2015; 14:22:08 >

• Dediğin gibiyse kesinlikle o.
  • Tabelaları filan bilmiyoruz ki, geçiş hakkı kimde? Tam yapıyı anlayamadım yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerkesMemnun

Tabelaları filan bilmiyoruz ki, geçiş hakkı kimde? Tam yapıyı anlayamadım yani.
    Kaza tutanağı tuttuk, xx plakalı aracımla xxx sokaktan çıkaraken xx caddesinden çıkan araç ile çarpıştık yazdı adam ad soyad imzaladı,

bugün beni arayıp kardeşim %100 beni hatalı göstermişiz neden böyle yaptık diyip durdu telefonda size sorayım istedim birde..
  • Sağdan gelen yolda DUR levhası yada yolda kasis var mı ? Varsa %100 siz haklısınız, yoksa da %70-80 siz haklı çıkarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

Sağdan gelen yolda DUR levhası yada yolda kasis var mı ? Varsa %100 siz haklısınız, yoksa da %70-80 siz haklı çıkarsınız.
    Kavşakta sağdaki araca yol vermediğiniz için siz kusurlusunuz...
  • yolver tabelası koymayan belediye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu olayda sizce haklı taraf kim
    8 yıl önce açıldı
    Sizce kusur kimde
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

yolver tabelası koymayan belediye
    Haritaya göre hem sizin gittiğiniz sokak, hem de karşıdaki sürücünün gittiği sokak aynı statüde. Bu yüzden aynı statüdeki yolların kesiştiği kavşaklarda sağdaki aracın geçiş üstünlüğü vardır. Bu durumda suçlu siz oluyorsunuz. Ama sizin gittiğiniz yol ana yol, karşı tarafınki tali yol ise siz haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Haritaya göre hem sizin gittiğiniz sokak, hem de karşıdaki sürücünün gittiği sokak aynı statüde. Bu yüzden aynı statüdeki yolların kesiştiği kavşaklarda sağdaki aracın geçiş üstünlüğü vardır. Bu durumda suçlu siz oluyorsunuz. Ama sizin gittiğiniz yol ana yol, karşı tarafınki tali yol ise siz haklısınız.

Alıntıları Göster
    Bir tabela vs yoksa geçiş üstünlüğü sağdan gelen araçta olduğundan transporter haklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Bir tabela vs yoksa geçiş üstünlüğü sağdan gelen araçta olduğundan transporter haklı.

Alıntıları Göster
    Sizin gittiğiniz ana cadde ise ve transporterın çıktığı ara sokak ise siz haklısınız ama ikinizde aynı statüdeyseniz bir diyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

Kavşakta sağdaki araca yol vermediğiniz için siz kusurlusunuz...

Doğruyu söyledim diye eksilemeniz sizi haklı çıkarmaz...
    Senin bulunduğun yol adı cadde olmasına rağmen vw nin çıkış yaptığı yol ile aynı statüde. Anayol Koca İlyas sokak tan devam ederek Abdal caddesi ile devam ediyor.
  • Sağdan gelene yol verilir, derler

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Sağdan gelene yol verilir, derler
    Ne kadar çok bahçe sokak varmış

Kaşar Sok?

Eline metre alıp her iki yolun genişliğini ölçersin. Karşılıklı kaldırım taşları arasında kalan asfaltı yani. Kaldırım genişlikleri ölçülmez.

Hangi yol fazla çıkarsa, o yoldan geçenin geçiş üstünlüğü vardır.

Aynı mesafe çıkarsa transporterın geçiş üstünlüğü vardır...

Sizce kusurlu kim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 27 Şubat 2015; 1:02:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Ne kadar çok bahçe sokak varmış

Kaşar Sok?

Eline metre alıp her iki yolun genişliğini ölçersin. Karşılıklı kaldırım taşları arasında kalan asfaltı yani. Kaldırım genişlikleri ölçülmez.

Hangi yol fazla çıkarsa, o yoldan geçenin geçiş üstünlüğü vardır.

Aynı mesafe çıkarsa transporterın geçiş üstünlüğü vardır...

Sizce kusurlu kim ?

Alıntıları Göster
    sağdan gelen transporter haklı diye düşünüyorum bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: TsuBLK

sağdan gelen transporter haklı diye düşünüyorum bende.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar caddeden giden araç sokaktakine yol mu verirmiş ne saçmalıyorsunuz geçiş üstünlüğü sende onun yolu kontrol edip girmesi gerekiyordu aldırma bunları aç trafik kurallarını oku türk kurallarına göre konuşuyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4sus

arkadaşlar caddeden giden araç sokaktakine yol mu verirmiş ne saçmalıyorsunuz geçiş üstünlüğü sende onun yolu kontrol edip girmesi gerekiyordu aldırma bunları aç trafik kurallarını oku türk kurallarına göre konuşuyorlar...

Alıntıları Göster
    Adam konuyu açmış gelişmeler hakkında 10 gündür bilgi vermiyor. Herkes caddeye takılıyor; Yandex haritalarda panaromik görüntüyü açın adı cadde olan yolda iki araç karşılaşsa park eden biri olsa zor geçerler. Yukarıdaki harita bize ufak bir kesit sunuyor ve yanıltıyor, büyük perspektiften baktığınızda yol adı cadde olmasına rağmen vw nin çıkış yaptığı yol ile aynı statüde. Anayol Koca İlyas sokak tan devam ederek Abdal caddesi ile devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: degobar

Adam konuyu açmış gelişmeler hakkında 10 gündür bilgi vermiyor. Herkes caddeye takılıyor; Yandex haritalarda panaromik görüntüyü açın adı cadde olan yolda iki araç karşılaşsa park eden biri olsa zor geçerler. Yukarıdaki harita bize ufak bir kesit sunuyor ve yanıltıyor, büyük perspektiften baktığınızda yol adı cadde olmasına rağmen vw nin çıkış yaptığı yol ile aynı statüde. Anayol Koca İlyas sokak tan devam ederek Abdal caddesi ile devam ediyor.

Alıntıları Göster
    sizin geldiginiz yer cadde,trasporterınki sokaksa kusurlu taraf odur.ama ikinizinkide sokak mahiyetindeyse sağdan gelen araca yol vermeniz gerekir,o kösede ya size ya ona mutlaka yol ver tabelası olmalıydı varsa uymayan suclu

• ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    kaşar sokak
  • Cadde sokak şeklindeyse siz haklısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: doubledalak

Cadde sokak şeklindeyse siz haklısınız
    sen caddede karşı tarafta sokak üzerinde seyrettiğinden sen kusursuzsun tabii ki.
    ama ikinizinde seyrettiği yol sokak olsaydı sağdan gelen aracın geçiş üstünlüğü olurdu ki bu durumda kusurlu siz olurdunuz.
    geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.