Şimdi Ara

sizce kul hakkı olur mu(behzat içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında brnin derslerinin cogunu forumda buldum bedavaya, o zamanlar adamın bu kadar iyi oldugunu bilmiyordum matematiğim sıfırdı, su anda bu adam sayesinde zorlanmadan karekok lys mat cozebiliyorum diğer kitaplar akıyor zaten lys matta iyice ustalastım diyebilirim.bu yuzden içim rahat etmediğinden elimde temiz kaflar olmasına ragmen kaf kitaplarını alıcam artı performans sınavlarını alıcam toplam 250 tl cıvarı ediyor artı yeni cıkan derslerini alicam.yinede izlediğim dersleri satın alıyım mı ne dersiniz?maddi durumumda cok iyi sayılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• knk bence sal yani illa Behzat diye birşey yok bende videolarını kullanmıştım içim rahat etmediği için kafını aldım (5 videosunu izledim)

• sen boş pdfleri videoları bizimle paylaş bizde sana dua edelim olmazmı bro
  • Hocam durumun iyi degil ve vicdan yaptiysan alma bosver.ileride sen de egitim konusunda baskalarina baska sekilde yardim edersin.bu

• Ben zamanında (1 sene önce falan) mail atmıştım hocam videolarınızı buldum izleyebilir miyiz diye arkadaşla.
    Maili bulamadım ss atardım.Ama gönlü yoktu öyle söyleyim bende izlemedim hakkıdır emek veriyor para kazanıyor izlemek olmazdı o videolari yada kaflari çözmek.Sitesinde önceden test çözümleri falan vardı hala var mı bilmiyorum ama arada onlara baktım.

Kesinlikle kaliteli hoca lafım yok ama çok büyütülüyor formda. Kitaplardan da hakkını vererek çalışarak ful çekebilirsiniz matematiği. Çok güzel kaliteli fasiküller çıkıyor onları değerlendirin maddi durumunuza göre.

• İleride elime para geçerse hesabına bi 250 kağıt ateşlicem çünkü adam hak ediyor

• ali_6195 kullanıcısına yanıt
    benim dusuncem de o sekilde hocam hele bi kazanalim da uniyi o zaman hakkını vercem.simdilik abanıyorum ama ygs lys :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • WWalker kullanıcısına yanıt
    Bende dusundum bunu, sınav anı bir an her şeyi unutuyormusuz

Helallik almak gerekiyor bence.

Ygs konu anlatımlı kitap yerine dinlesem iyice hallettirir mi?

• V3tra kullanıcısına yanıt
    o benım de aklıma geldi :)
    Ygs konusunda adam cok kaliteli ama sınav o kadar kaliteli gelir mi bilinmez

Valla ne yapacam bilmiyorum konu anlatımlı kitap yerine dinleyip sonra sorulara geçmek daha iyi gibi ama direk parasını verip almayı falan dusunuyorum hak yemektense.

Var mı ygs lys adına konu anlatımlı matematik önerilerin?

guvenderin 3 lu seti vsr lys icin tavsiye ederim.simetriyi de ovuyoiar ama ben nefret ediyorum nıye bilmiyorum :D

• Gecen yil videolarinin cogunu kacak izledim bu yil vicdan yaptim yavas yavas butun derslerini aliyorum

• jackk001 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam yeni cikanlari bende parayla aliyorum :D sinavdan once bi helallesmek lazim

• Ben helallik istedim, bana izledigin butun dersleri alirsin oyle helallik istersin demisdi

hadi ya cidden mi :D eski dersleri aliyomusun suan

Nereyi kazandın?

Kaç lira tutuyor toplam?Sınavdan sonra alacağıma simdi alayım gitsin hakkına girmeyeyim.

Hocam bence sende sınav sonrasında bırakma zaten alırım diyorsun al gitsin derim :)

Ben bir deneme amaçlı bakayım beğenirsem alacağım demo amacıyla göz gezdirelim bakalım güzelse alırım

mezunuz biz arkadasla hocam :)

Bikac kere mesaj atinca oyle cevap derdi :D, ben sadece lys ye calismisdim behzattan suan butun ygs derslerini aliyorum lys kismindanda alirim haralde haftada 1 ders felan

• bir konu anlatım kitap alıyorsun arkadaşına veriyorsun oda kullanıyor. böyle düşündüm ben hep :D
    bence fazla para vermeyin. zaten ona kalsa bütün derslerini almak lazım. (karekök dinlemediysen çık, limiti almadıysan onuda al biliyorum deme çok acayip anlattım vs.)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.