Şimdi Ara

Sizce Kolay Olan Adc?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw arkadas 30 lwl oldum ama bilerek hic dereceli atmiorum neden derseniz; main lane: solo ama jung ve mid lane de iyi oynarim yanliz bi turlu bot lane oynayamiom ne adc ne sup bana bisiler onerin kolay herolar yok mu ya yapamiorum dereceli atip da bronza dusmek isteniorum 200 zafer oldu daha dereceli atmadim hic yaklasik 1 aydir belki daha fasla 30 lwl im ama bot laneye bi care soleyin lutfen :) ve ap karakterleri pek sevmiorum hoslanmiorum zed talon dari master bunlari severim:) AD krallai

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resulmc03 -- 20 Mart 2015; 1:55:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• kalista hariç hepsi kolay. last hit calis custom gamede. farm yaparken dürtmeyi, dürtülmemeyi oynarken gelistiriceksin. Al graves babayi 2 levede e ile adamin dibine gir q at kuleye kadar kovalarsin zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resulmc03 R kullanıcısına yanıt
    Ashe oynamanı öneririm,fazla atraksıyonlu skılleri yoktur,fazla tercih edilmez ama gold serisine ashe ile çıkmışımdır,bence çok garanti bir seçim.

Ashe dene ekstra olarakta MF olabilir.

Sup olarak yanına Sona,Soraka alırsan heal konusunda da sıkıntı yaşamazsın, pasif bir oyunla 6 lvlda çok rahat kıll alabilirsin jungle yardımı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 20 Mart 2015; 2:05:01 >
  • Önce bi caitlyn al manzil sayesinde alışman çabuk olur.
    650 range var Q ile yüksek menzilli dürtme yeteğine sahip. E ile kaçış ve duvardan geçme mekanizması var.
    ADC elin alıştıktan sonra ise dereceli için Graves, Jinx ilk tercihlerin olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanzaLa58

kalista hariç hepsi kolay. last hit calis custom gamede. farm yaparken dürtmeyi, dürtülmemeyi oynarken gelistiriceksin. Al graves babayi 2 levede e ile adamin dibine gir q at kuleye kadar kovalarsin zaten

En baştan kaybettin en kolayı kalista şuan
  • Caitlyn tabi ki.

• :s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalista cidden zor iyi alismak lazim oynamak icin sana tavsiyem tristana veya caitlyin cai kolay ve yetenekleri basit kolay alisinirsin tristanada ise sana gelebilcek zed gibi lee gibi jarvan gibi sampiyonlardan rahat kacabilme ozelligi var.Yardim ettiysem ne mutlu bana iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENCE TRİSLE BAŞKA SKİLSHOT YOK HERODA BELLİ KURALLARI VAR VE KİLL TOPLAMAN KOLAY OLUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: raydric

Ashe oynamanı öneririm,fazla atraksıyonlu skılleri yoktur,fazla tercih edilmez ama gold serisine ashe ile çıkmışımdır,bence çok garanti bir seçim.

Sup olarak yanına Sona,Soraka alırsan heal konusunda da sıkıntı yaşamazsın, pasif bir oyunla 6 lvlda çok rahat kıll alabilirsin jungle yardımı ile

Ashe free lose

• şu aralar eli olan graves oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott23

quote:

Ashe free lose

Yav he he ***

• Ayşe iyidir yada cinks al

• Ashe, Mf, Caitlyn ya da sivir olabilir.
  • Caitlyn al.Ashe çöp.

• Caitlyn oynamayı ne kendin seviyorum ne supken yanıma alınınca seviyorum.
    Bence jinx kolay,eğlenceli ve adc dünyasının ilk 3 karakterinden birisi.Onu seçmelisin.
  • bana gore en kolay adc jinxdir tek yaptigi duz vurmak

onun disinda lucian hem op hem basit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cait

• quote:

Orijinalden alıntı: Scott23

quote:

Ashe free lose

Ash e free lose diyen biri ile umarım ranked e denk gelmem. Ultisi tf de çak rakipleri toplayın...

• Cait tris ashe

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.