Şimdi Ara

Sizce kilo verebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 16.01.2017)
Giriş
  • Daha önce 8 ayda çok sıkı olmamak şartıyla bir diyet yaptım. Ekmeği çok az yedim evde spor yaptım (barfiks çektim şınav karın egzersizleri ara sıra bacak vb.). 8 ayda 6-7 kilo verdim ama bir yandan spor yapmamın etkisi oldu sanırım çok güzel toparlandı vücudum. O büyümüş göğüsler dümdüz oldu kocaman göbek sıfırlandı. Daha sonra boyumla ilgili sorunlar psikolojimi etkiledi ve yapmamın bir işe yaramayacağını düşünmeye başladım. Saldım kendimi ramazandan bu yana 8 kilo almışım. yanaklar zaten 2 kilo. Barfiks barında baş aşağı sarkınca yanaklar gözümü kapatmaya başladı. Şimdi tekrar başlamak istiyorum sizce eskisi gibi kilo verebilir miyim?

Parasi neyse verelim de istedigimiz fizigi satin alalim be. -Tyrion Lannister

• Önceden vermişsin neden şimdi olmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede benden bir cacik olmaz. 163 boyla insan içine çıkmaya utanıyorum. Karnım açılmıştı zaten barfiks bari yerine mutfağa yöneldim. Aldım bir yarım ekmek koydum bir bardak meyve suyu birde puding mis. Bilgisayara girip genç ve fit videosu izleyip hepsiburada dan ayarlanabilir dambıl seti almak yerine Europa Universails IV yi kuruyorum. Yarın öbürgün torunlarıma (ameliyat korkumu yenemezsem varlıkları riske girecek) gençken öyle sevgilim vardı böyle yakışıklıydım yerine lol oynardım derim. Bana yakışıklısın diyen arkadaşlarıma da yav he he 164 lük yakışıklı diyip geçicem. Iyi geceler DH bende asosyal olmayı kabulleniyorum.

• Ye gitsin yav. Bir daha mi gelecen dünyaya. Neyden zevk alıyorsan onu yap.
    Fikirlerinizi alabilir miyim ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaceDriver

Ye gitsin yav. Bir daha mi gelecen dünyaya. Neyden zevk alıyorsan onu yap.

bravo adam 30 unu göremeden kalp krizinden gidecek dediğin lafa bak a...
  • Yanlış anlaşılmasın çok kilolu değilim 6 kiloya göbek gidiyor. Haftada 3 halısahayı kaldırıyorum (yazın 3 ü görüyordum ortalama 2 oluyordu, kış geldiğinden beri toplam 10 kere gitmemiş olabilirim ayrı konu). Ben gerçi 30 u görmem bu kafayla yarın öbürgün intihar eder rahatlarım hiçbir şeyden umudum kalmadı artık. Çok şükür ailemden birini filan kaybetmedim ama 1 aydır mızıka alıcam evdekilerden çekiniyorum 55 liralık şey için pahalı diye. Daha 5-6 yıl önce aldığım düzgün sesi olmayan klasik gitarımla idare ediyorum kaç yıldır onuda kardeşim düşürdü 4. telin akort pedalı kırıldı penseyle akord ediyorum. Ne güzel akvaryumum vardı bir akşam ısıtıcının fişi çekildiğinden 40 kadar balığım yan yatıyor hala boşaltmadım akvaryumu. Galatasarayın hali ortada Dursun floryayı yok paraya satana kadar gitmeyecek. Ülkenin durumu ortada. Ayağımda nasır vardı bantlarla iyileşmedi şişti topallıyorum. Varikosel var ameliyat olmaya korkuyorum. Gözlerim bozuk gözlüğü kullanmıyorum. Ara ara dışkıdan kan geliyor doktora gitmeye korkuyorum kim bilir ne çıkacak. Kansızlık desen var boyum uzamak yerine kısalıyor. Hoşlandığım kızın yakın arkadaşı benden hoşlanıyormuş hem gittim arkadaşını üzdüm hemde kızdan red yedim. Ders filan çalışamıyorum konsantrasyon - lerde ne zaman hoca konu anlatmaya başlasa benim kafa gidiyor hoca anlatımı bitirip örnek çözelim diyince geri geliyor. Ben sınıfta yokmuşum gibi hiçbir şeyden habersiz örneklere bakıyorum. Örneklerden anlayabildiğim kadar. Diye uzayıp gidiyor. Herkesin derdi kendine büyük tabi ama ben %99 kaybedeceğimiz dereceli maçlarda hadi beyler yaparız diyip 11 yaşındaki çocukları gazlayarak maçı alabileceğine inanan bir insanım ve gerçekten bazı şeylere inancım tükendi.

• BayGlock kullanıcısına yanıt
    164 birinden kim çekinir? Kantinde kendimden 2 yaş küçüklere alttan bakıyorum.

Bunları kafana takma ve spora başla.Benim kardeşimde 164cm boyunda hiçte sırıtmıyor(65 kg)

kilolu oldukkarı için değil

kilolu insanların bencil olduklarını düşünüyorum

kilonun sebebi eğer arkasında hastalık yoksa bencillik ve açgözlülüktür tanıdıklarımdan biliyorum.

bu özelliğini ne kadar baskılarsan sporada yüklenirsen verirsin

ben spor yapar iken

100 kiloluk 1.75 boyunda

17 yaşında bir cocugun 1 senede baklava cıkarttıgına şahit oldum

herşey azimle oluyor.

olmaz diye birşey yok

spor şart git bir spor salonuna yazıl haftada 4 gün 20şer dakika yürü kardio yap hızlı tempoda.

amacın kas yapmak olmasın ter atmak olsun.

• 13 kilo kadar verdim 180 90 kiloyum,14 hafta kadar oldu

Bi 5-6 kilo daha verirsem bırakıcam diyeti

• Spor yapıyor musunuz?
    Evet alamadığım fm 17 ve fifa 17 yi nasıl crack yaparım diye düşünüyüyorum. Europa Universalis IV oynayacak kadar İngilizcem ve zekam yok. Lolü unuttum, cs go giriyorum rekleks yok. Strateji oynayayım diyorum ıq 10 filan. Hayatın tadı çok güzel.

60 kiloluk 163 boyunda biri değil baklava çıkartmak pazularının üstünde durarak şınav çekebilsemde bu boyla hiçbir faydası olmaz. Çünkü ben 150 lik bir hobitim. Azimle hiçbir şey olmuyor. Olmaz diye birşey var 150 lik bir hobit olmak yeterli bir neden. Spor salonuna yazıalcak param yok. Aptal bir gerizekalıyım.
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.