Şimdi Ara

Sizce İspanyolca mı yoksa Çince mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gönlüm Çince'den yana ama korkuyorum ya bitiremezsem diye sizce ne yapmalıyım çince mi seçmeliyim ispanyolca mı? Yabancı dil mezunuyum ingilizce seçmeyi düşünmüyorum.

• Kendine güveniyorsan Çince. Ben şahsen Çince'yi öğrenebilceğimi sanmıyorum. O yüzden İspanyolcayı tercih ederdim. Kendim için konuşuyorum tabii. Sen eğer Çince'nin zorluğu beni yıldırmaz üstesinden gelebilirim diyorsan hiç düşünmeden Çinceyi seç.
  • Cinceyle ilgili sorularina cevap verebilirim nasil ogrenmeyi dusunuyosun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

Cinceyle ilgili sorularina cevap verebilirim nasil ogrenmeyi dusunuyosun

fatih üniversitesi çin dili ve edebiyatını seçmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hata yaparsin orada okuyan hali hazirda neredeyse butun cince egitim veren unilerde arkadaslarim var fatihte hazirlik yok hazirlik olmamasi demek senin haftada 10 saat cince gormen demek okan unide tercumanlik var hazirlikta 40 saat cince var okanda hazirligi bitirenlerle fatihte ankarada kayseride cince 3.sinif okuyanlardan daha fazla cinceye sahip bende hazirlik okurken HSK 3 derecesi almistim diger okullarda 3. sinifa gecenler HSK 2yi zarzor aliyor hsk(cince seviye belirleme sinavi) tekrar dusun derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende fatih üniversitesi çin dili edebiyatı düşünüyorum.1-2 güne tercih vericem.orda okuyan biri var mı? yada çince öğrenen? Bikaç sorum olucak
  • Yok mu yardımcı olabilecek :((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanca mı,Fransızca mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.