Şimdi Ara

Sizce İphone 6 Böyle midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 6 nın tipi böyleyse hemen bir 5S kapalım arkadaşlar. Bu nasıl bir tasarım. Keşke jobs 10 sene daha yaşasaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 2 Eylül 2014; 17:51:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4s - 5
    Şimdi böyle diyorsunuz ya seneye görürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 2 Eylül 2014; 17:56:22 >
  • GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    ?

• quote:

Orijinalden alıntı: arasira

?

Hocam 5 çıktığında millet aynı şimdiki gibi tasarımını sevmeyip 4s almıştı ya, sonradan aslında 5'in tasarımının daha iyi olduğu anlaşılmıştı

• GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam 4s in üstüne telefon tanımam. Şu ana kadar çıkmış en iyi telefon. 5s hızında 4s çıksın bir dakka düşünmem. Gene bile yeterli ama 16 gb tı bulunmuyor.

• En iyi kasa 4 - 4S. 5 serisinde ekran boyutu garip gelmişti ondan yadırgadı insanlar ama onun kasası da iyi sayılır. iPhone 6 iPhone 2 ile beraber en kötü iPhonelar.
  • Yeter artik hep ayni muhabbet ilk cikinca cok kotu bu olmamis muhabbetleri daha sonra teknoloji marketlere dusunce aslinda fena degilmis soylemleri, yayilmaya baslayinca da cok iyi telefon en iyi telefon bu diye gidiyor her sene.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elinize alıp bakmadan nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz şaşırdım doğrusu.Malesef insanımızfaf böyle bir önyargı sorunu var.Özellikle Steve Jobs'tan sonra olmamış bu sefer apple yapamamış keşke Steve Jobs yaşasaydı gibi yorumlar yapılıyor.Tanıtıldıktan sonra insanlar bir şekilde alma gereksinimi duyuyor.Şu an kaçınız iPhone 3G yada 3Gs kullanıyor ki...
  • Beğenmeyenden daha fazla beğenen olur insanlar eline bir kere aldıktan sonra...

• bird-hunter kullanıcısına yanıt
    3 ler bitti çok yavaş. Ama 5s uzun süre kullanılır

• 6 tının tipi bence mis gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

Elinize alıp bakmadan nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz şaşırdım doğrusu.Malesef insanımızfaf böyle bir önyargı sorunu var.Özellikle Steve Jobs'tan sonra olmamış bu sefer apple yapamamış keşke Steve Jobs yaşasaydı gibi yorumlar yapılıyor.Tanıtıldıktan sonra insanlar bir şekilde alma gereksinimi duyuyor.Şu an kaçınız iPhone 3G yada 3Gs kullanıyor ki...

Altına imzamı atarım. Kimse beğenmeyecek ama emin olun kapış kapış gidecek.
  • Valla 5'in tasarımına bu ne böyle bir boka benzemiyor derken Türkiye'ye geldiği ilk gün koşa koşa gidip almıştım. 6'ya da aynılarını diyorum ama eminim Apple Store'da sabahlayanlardan olucam.

@Shady ile beraber haber girmek gibi bir amacım var o gece

Hatta o haberden özellikle @Verre'ye bahsetmek lazım
  • bence de 4-4s kasası en iyisi, ama ekran gerçekten küçük geliyor şimdi bakınca
  • Bende şunu bir türlü anlamıyorum

Iphone 6 sızan görüntüler gibi çıkacaksa gerçekten tasarım olarak çok kötü, bu benim fikrim, ama aynı zamanda y.dışı forumlarda y.içi forumlarda insanların belki %80-90'ı böyle düşünüyor.

Neden mi,

1 - kalın çerçeve (bezel) ; LG G2 ve şimdi de G3'ün patlama yapma sebebidir ince bezel, ve gerçekten tüketicilerin büyük kısmı bir akıllı telefonda şıklık adına en önemli faktör olduğunu düşünüyorlar.. Iphone 6 ise bu anlayışın tam zıttı ile tasarlanmış, hem alt, hem üst, hem yanlar..

2 - anten bantları ; M8'de de var anten bantları, kimse birşey diyor mu.. Hayır, ama iphone 6'daki anten bantları gerçekten bir tasarım rezaleti, plastik olduğu iddia ediliyor eğer bir de plastikse tam şenlik.. Kalınlığı bir tarafa o kavislerle üst ve altta oluşturduğu görüntü tam rezalet, y.dışı forumlarda herkes dalga geçiyor..

3 - kamera çıkıntısı : tasarımdaki en basit problem bu olmasına rağmen bu da bir geriye gidiş.. Neye benzedeğini merak edenler güncel ipod touch'a bakabilir. Yani bir firma 2 yıl vakti varken amiral gemisi olan ürününün tasarımı için aklına hiçbir fikir gelmedi de zaten piyasadaki alt düzey ürününün tasarımını (ipod touch) alıp onu yeni amiral gemisi mi ilan edecekti... Anlamak gerçekten zor...

Gelelim bu işin en saçma kısmına... Tasarımı eleştirince hemen bazı arkadaşlar kendini ortalığa atıp feryat etmeye başlıyorlar.. "Seneye görürüz sizi, koşa koşa almaya gideceksiniz ama... Vs..vs..." İyi hoş da iphone kullananlar sadece tasarımı için almıyorlar kardeşim.. Ben mesela özellikle mac, ipad, iphone ekosistemi için kullanıyorum. Ama bunun yanında güzel tasarımlı olması da hoşuma gider, birbaşkası kullanım kolaylığı için alır ama şıklığını da sever... Haaaa elbette milyonlarca insan pek çok sebepten iphone 6 yı koşa koşa gidip alacak, ama bu firmanın yeni tasarımı berbat ettiği gerçeğini değiştirmeyecek.. OK

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Valla 5'in tasarımına bu ne böyle bir boka benzemiyor derken Türkiye'ye geldiği ilk gün koşa koşa gidip almıştım. 6'ya da aynılarını diyorum ama eminim Apple Store'da sabahlayanlardan olucam.

@Shady ile beraber haber girmek gibi bir amacım var o gece

Hatta o haberden özellikle @Verre'ye bahsetmek lazım

9 eylülde istanbulda olacağım.Kuyrukta beklemeye karar verirsem Shady ile tanışırız

• quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

Elinize alıp bakmadan nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz şaşırdım doğrusu.Malesef insanımızfaf böyle bir önyargı sorunu var.Özellikle Steve Jobs'tan sonra olmamış bu sefer apple yapamamış keşke Steve Jobs yaşasaydı gibi yorumlar yapılıyor.Tanıtıldıktan sonra insanlar bir şekilde alma gereksinimi duyuyor.Şu an kaçınız iPhone 3G yada 3Gs kullanıyor ki...

Her ikinize de katılıyorum. Her sene böyle gereksiz çocukça tartışmalar geçiyor böyle. Yahu 5S in siyah versiyonu tasarım harikası bir telefondu. Geçen sene onu da beğenmediler. Renk uyumu olsun, yeni home tuşu olsun harika ve çok asil görünen bir telefondu.

iPhone 6 için yorumum şöyle. Şu aşağıdaki videodaki tasarım için yapıyorum bu yorumu:

Telefon ön taraftan son derece şık görünüyor, büyümesi ve incelmesi avantaj olmuş. Power tuşunun yeni yeri ergonomi sağlayacaktır büyük kasa için.
    Bu telefon için gördüğüm 2 tasarımsal sorun:

1-) Arkadaki o beyazımsı şeritler iğrenç olmuş. Anten sorunu olması diye iPad 4G lerdeki gibi sanıyorum plastik yaptılar bazı kısımları ama o kadar kalın çizgiler hiç hoş durmamış.
    2-) Kameranın dışarı pörtlemiş olması tam bir fiyasko. Telefonu sırt üstü yere koyduğunda düz durmayacak telefon. Kılıfsız kullananlar için o bölge çok gereksiz çizilecek.

ben kullanıyorum arkadaşım 3gs ama beni çileden çıkartıyor, neden mi değişmiyorum tamamen duygusal iş yerinde bir dostum z2 kullanıyor beni çıldırtıyor şarj konusunda umarım i6 güzel bir batarya ile gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeliTeknik kullanıcısına yanıt
    5s bari alalım

Hocam Jobstan sonra oldu tabi. Sence Jobs olsa 5c gibi berbat bir telefonu çıkarır mıydı? Berbat lafım sadece arka kapağadır. İphone hiç yakışan bir kapak mı?

Ben olsaydım 5s gibi 4 inç ve 4s gibi tasarım yapardım. bak sen o zamans satış patlamasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 3 Eylül 2014; 22:30:31 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.