Şimdi Ara

Sizce İlköğretim mat yazayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40 -50 bin arasi bekliyorum sonucu sizce bu aralıkta yazılacak en iyi bölüm nedir mühendislik harici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben ilköğretm matematik istiyorum ve hedefimde 40k çok büyük tesadüf gerçekten. odtü ilköğretim matematik düşünüyorum bende. 49k ile kapatmış atamaları gayet iyi atanma oranı olarak en iyi öğretmenlik braşı.

senin yerinde olmayı çok isterdim açıkcası.
  • Hemşirelik. Maaşı iyiymiş diye duydum.

• Odtü ilköğretim matematik bence gayet iyi
  • Eczacılık

• Bence Matematik seviyorsan direkt Matematik oku çok çok öğretmen olmak istersen formasyonunu alır o sıralamalarda tercih edebilecegin fakultelerle (Bilkent ve ODTÜ mat geliyordu sanırım) en kral öğretmen olursun. Ama bence matematik okursan öğretmenlik son çaren olsun. Çünkü çok imkan var. Mesela mezun olunca finans alanında calisabilirsin, MBA yapabilirsin, matematik ile bağlantılı olan bir ton bölüm var (muhendislikler, finans, ekonomi, işletme, iktisat) bu bölümlerde yüksek lisans yapabilirsin, doktora derecesi alıp akademisyen olabilirsin. Eğer matematik seviyorsan benim sana tavsiyem budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 11 Temmuz 2019; 0:15:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi matematik bilen adam işsiz kalmaz diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane şart mı sizce
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O sıralama için mühendislik harici en iyi bölüm

• bence yaz knk hiç düşünme iyi bölüm knk
  • Uçak mühendisligi nasıldır sizce

• Aslında matematiğe özel ilgim yok benim zorlayabilirim okurken uçak mühendisligi düşünüyorüm ama kadın olarak zorlanır miyim iş sahasında bilmiyorum

• Dtmii D kullanıcısına yanıt
    Eğer siz uçak mühendisliği istiyorsanız en iyi meslek uçak mühendisliğidir. Aşçı olmak isterseniz en iyi meslek aşçılıktır. Yani zorluklara, imkanlara göre değil, ne istediğimize göre dusunmeliyiz. Tabiiki de bunlar da kriter ve bunlar gibi çok kriter var fakat en başta ne istediğiniz gelir. Uçak mühendisliği nasıldır, iş sahasinda ne gibi zorluklar beni bekliyor gibi soruları düşünecek çok vaktiniz olacak. Öncelikle hangi mesleği istiyorsunuz onu düşünün, kendinizi 10 yıl sonra ne yaparken hayal ediyorsunuz, önemli olan budur.

• Kanka eğer ODTÜ'de okursan çok büyük ihtimalle iş bulursun, tabii kendi kişiliğini ve hevesini bilmeden bunu söylüyorum. ODTÜ Koleji'nde okumuş biri olarak 1. sınıftan beri neredeyse bütün öğretmenlerimiz ODTÜ mezunuydu ki bizimki bi de Mersin okulu. Ankara okulunda bizimkinin 3, 4 katı öğretmen var. Umarım hayatınız istediğiniz gibi geçer.
  • Dtmii D kullanıcısına yanıt
    Matematiğe ilginiz yoksa matematik yazmanızı hiç önermem çünkü temel bilimler özveri ister. Uçak mühendisliği hakkında çok bir fikrim yok ama bence öncelikle aklınızda nasıl bir hayat planı olduğunu iyi düşünün çünkü mühendislik zorlu bir meslektir tatil azdır çalışma saatleri fazladır fiziksel ve psikolojik olarak insanı yıpratır eğer kariyere ve iş hayatına hayatınızda verdiğiniz öncelik yüksekse ancak mühendislikte başarılı olup mutlu olabilirsiniz. Eğer aile hayatına verdiğiniz önem fazlaysa öğretmenlik kesinlikle en rahatıdır 2 ay yaz tatili+yarıyıl tatili+az sayıda çalışma saatleri(çoğu okulda boş gününüz olabiliyor hiç olmazsa bazı günler yarım gün çalışıyorsunuz) ve iş saatleri dışında kafanız rahat olur ailenizle -eğer düşünüyorsanız çocuklarınızla- vakit geçirmeye fırsat bulabilirsiniz bu çok önemli çünkü çocuklar 8-10 yaşına kadar çok boş vakit isterler. Bunları aklınızda bulundurmanızı öneririm

• Tam olarak ne isteğimi bilmiyorüm ama kendimi hiç öğretmen olarak düşünemiyorum teşekkürler yorumlarınız icin

• Lord Henry L kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.