Şimdi Ara

Sizce hayat yaşamaya değer mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bence bu hayat yaşamaya değmez. Vidası çıkmış dünyanın.. Belirli bir çark var, başka insanların kurduğu düzene göre yaşıyorsun.. Bana göre değil

sizin yorumlarınız ne? siz ne dersiniz ?

Edit: kötü birşey yaşamadım, intiharı düşünmüyorum :) yanlış anlaşılmasın, dünya düzeninden bahsediyorum, yaşamaktan değil..

sadece seçme şansı verseler şu anki düzendeki değilde daha iyi bir dünyada yaşamak isterdim..

insanların trafikte korna çaldığı için birbirini öldürmediği, sırf farklı takımı tutuyor diye insanların sebepsiz kavga etmediği vs. vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 4 Mayıs 2012; 9:47:11 >

• Kafama sıkacam deme de Haklısın tabi saçma bir düzen var, buna da büzen denirse tabi... Ama kişisel seçimlerin olsun istiyorsan,hayatını kendin yönlendirmek istiyorsan güçlü olmalısın,açık konuşalım;paran olmalı... Böylece biraz daha kendi çizgini oluşturabilirsin.
  • Ne yaşadın bilmiyorum ben de çok şey yaşadım ama hayat yaşamaya ne olursa olsun değer takma milleti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 4 Mayıs 2012; 9:38:07 >
  • Hayat olması gerektiği gibi değil, olduğu gibidir.
    Onu değiştiren yaşama biçiminizdir.
    -Virginia Star

Sorgulanmayan hayat yaşamaya değmez.
    -Sokrates
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

Sizce hayat yaşamaya değer mi?

bence bu hayat yaşamaya değmez. Vidası çıkmış dünyanın.. Belirli bir çark var, başka insanların kurduğu düzene göre yaşıyorsun.. Bana göre değil

Allah yaşamana izin verdiyse hayat yaşamaya değer.dünya üzerindeki düzen istediği kadar kötü olsun.sonuçta bir amaç ve bu amaç doğrultusunda yapmamız gerekenler var. Sakın üzerine alınma ama "hayat boş" "hayat yaşamaya değmez" sözleri boşlukta olan amaçsız yaşayan insanlara aittir ki sonları kötü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

quote:

Allah yaşamana izin verdiyse hayat yaşamaya değer.dünya üzerindeki düzen istediği kadar kötü olsun.sonuçta bir amaç ve bu amaç doğrultusunda yapmamız gerekenler var. Sakın üzerine alınma ama "hayat boş" "hayat yaşamaya değmez" sözleri boşlukta olan amaçsız yaşayan insanlara aittir ki sonları kötü olur.

son derece haklısın, konuyu editledim zaten, bahsettiğim şey yaşamaya değmemesi değil, yaşadığımız çevre, hoşgörüsüzlük vs. vs.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

quote:

son derece haklısın, konuyu editledim zaten, bahsettiğim şey yaşamaya değmemesi değil, yaşadığımız çevre, hoşgörüsüzlük vs. vs.

tamam birader.tüm insanlar iyi bir çevre,ahlak ister.bu zaten insanların elinde olan birşey ama insanlardaki nankörlük,açgözlülük,işgalcilik,sömürgecilik duyguları ve ye,iç,yat anlayışı yüzünden dünya üzerinde kötü olaylar yaşanmakta.aslında yaşanması gerekiyor çünkü iyi bir dünyaya kıyamet gelmez değil mi.artık her yerde bir olumsuzluk var,insanlara güven sıfır, geçim derdi zaten çoğu insan için büyük dert.İnsanlar bu sıkıntılardan dolayı barut gibi patlamaya hazır. Herkesin kendine iyi kötü ufak bir çevresi var ve ona göre yaşıyor ana bu zamanlada sıkıyor.Yani dediğin anlamda dünya yaşamaya değer değil.Allah korusun ama ciddi anlamda süpürülmeye ihityacı var bu insanoğlunun.Çünkü dünya çok güzel bir gezegen ama biz dünyayı öldürüyoruz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Üniversite Okumaya Değer Mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • etrafımdakı ınsanları sureklı gozlemleyen bırı olarak,

Dunya çıkar dunyası olmuş, Kendı cıkarı yoksa taş koyan o kadar ınsan var ki
    Dunya iki yuzlulerın dunyası olmuş 5 dk once konustugu kısının arkasından öyle kufurler edenler gördum ki
    Dunya para dunyası olmuş, Paran yoksa kımse senı ortamına çagırmaz cünku onlara hesap ödeyecek kaz lazım.
    Dünya tıyatro sahnesı gıbı ınsanlar maskelerını takıp sahneye çıkıyor.

İnsanlar maskelerını çıkardıklarında işte bu kavga cınayet tecavuz olayları patlak verıyor, çünkü insanlar toplumun kuralları yerıne kendı iç kurallarına uyuyorlar

Bazılarıda Maske takmak zorunda olanlar.onlar acı cekenler, oldugu gıbı görunemeyenler cunku toplum o maskenın altını gördüğü an işte o adamın bıttıiği andır
  • süper yorumlar var %100 katılıyorum
  • Sonuçta öleceksin be aslan. Yaşa yaşayabildiğin kadar.. İntihar falanda düşünme. Çok zengin olmak içinde yaşama.
  • aslında bu düzen olmazsa da insanlar bir şey uğruna yaşamadıklarından hayattan sıkılırlar.. hmm fikirlerim durmadan kendini geliştiriyor
  • milyon euroların varsa güzel tabi
  • değer mi değer mi değer mi söyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

Ne yaşadın bilmiyorum ben de çok şey yaşadım ama hayat yaşamaya ne olursa olsun değer takma milleti.

Özellikle sağlığınla ilgili bir problemin yoksa daha ne ister ki insan? elbette madiyatta önemli ama sağlık gerçekten çok çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaager

quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

Ne yaşadın bilmiyorum ben de çok şey yaşadım ama hayat yaşamaya ne olursa olsun değer takma milleti.

Özellikle sağlığınla ilgili bir problemin yoksa daha ne ister ki insan? elbette madiyatta önemli ama sağlık gerçekten çok çok önemli.

maşallah 2 yıl önce yazmışım kafanıza göre takılın derim bi şeyi takmamak lazım dediğin gibi hal,sağlık yerindeyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deger

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020de bile değiyor ne diyeyim daha...

• Kesinlikle değmez ama mecbur gelmişiz bu lanet yere ve bi şekilde delirmeden zamanı geçirmemiz gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayat ne kadar kötü olursa olsun DEĞER.

Not: 4 kez ölüm atlattım. 3 kez çocukken ve en son 10 yıl önce. Yaşamın değerini İYİ bilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.