Şimdi Ara

Sizce Hani Müzik Oynatıcısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangisi daha sağlam ses veriyor bas dolgunluğu ve ses kalitesi bakımından.foobar mı, winamp mı, aimp mi?Eklentileriyle birlikte yazarsanız iyi olur.

• Foobar'ı denemedim ama Winamp da, Aimp'de .dts türünü desteklemiyor... Benim gibi müzik tutkusunu tam olarak yaşamak isteyen biri için mp3 yetersiz. Aslında olay dosyada bitiyor bence, playerın gözle görülür, pardon kulakla duyulur bir farkı yok. Şaşırtıcı olacak ama VLC kullanıyorum.
  • ben kullanım rahatlığı sebebiyle WMP ve DFX eklentisi kullanıyorum. bugün gom playera dfx kurmak için winampı kurmam gerekti ve winamp ile WMP aynı şarkıda denedim bence aralarında hiç fark yok. bende dfx kurduktan sonra winampı kaldırdım.
  • Hay gözünüzü seveyim ben de geçenlerde diyordum ki a ile başlayan bir program vardı sayenizde hatırladım. Aimp.
  • Winamp dan şaşma bence
  • Arkadaslar winamp kullandiktan sonra foobar a gectim ve gayet hosuma gitti ses kalitesi ancak yeni winampi plugnlari ile dinleyince bana daha iyi gibi geldi.acaba foobar ayarlarim mi bozuldu yoksa gercekten winamp eklentilerle foobar dan daha mi iyi.bu arada foobari da asio ile kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Arkadaslar winamp kullandiktan sonra foobar a gectim ve gayet hosuma gitti ses kalitesi ancak yeni winampi plugnlari ile dinleyince bana daha iyi gibi geldi.acaba foobar ayarlarim mi bozuldu yoksa gercekten winamp eklentilerle foobar dan daha mi iyi.bu arada foobari da asio ile kullaniyorum.

Foobar FLAC ve DTS müzik formatlarını destekliyor mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Winamp kurdum ama çok yavaş açılıyor. WMP 2 saniyede açılıyor, Winamp 10-15 saniyeyi buluyordu. Sonun sildim rahatladım.
  • winamp+wasapi
    http://maiko.elementfx.com/

This output plugin comes with two renderers build in:

Shared Mode Renderer
    This mode features a 80-bit software mixer, channel matrixing, resampler and true gapless playback on the top of WASAPI shared mode. Maiko overtakes every nuance on windows kernel data trasformations for winamp application and choose it's own algorithms possibly quality benefitial. The above procedure is alike DirectSound but with undiverted accent on quality. There is nothing Maiko doing without dire need. Following the bright side of the shared mode the Maiko plugin do not blocking the audio device in any way. This allows you to use the winamp at background and still enjoy the normal sound activity for other applications, games, VoIP calls and such.

Exclusive Mode Renderer
    This mode may come handy for very special cases when altering the sound is absolutely prohibited. This mode gives you the rich choice for what and when should not be processed. Although it may sound fun it is not wize to dig into. I do not recommend to use this mode unless you have a specific need. No it does not meant to improve the quality. Note this mode breaking the cooperative sound playback for windows environment and could render software incompatibility any moment.
    ses kartınzın çekirdeğini açar win kernele girmez yeni tip çıkıştır..

winampı lite kurun yavaş açılma derdi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Ağustos 2011; 21:39:00 >

• Rusların AIMP iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.