Şimdi Ara

Sizce hangisini almalıyım kararsız kaldım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    I'll see u in another life, brotha

• http://www.gold.com.tr/U211589/Lenovo-Z500-59352523-i5-3210M-6GB-Ram-1-TB-HDD-2GB-VGA-Win8-Notebook

Fiyatı 100 tl kadar düşmüş. İçlerinde ekran kartı en yüksek olan model bu. Kullanıcı incelemesi de var. Ordan kasa kalitesi vs. hakkında bilgi edinebilirsin. K55VJ de alternatif olabilir.

Orijinalden alıntı: E'

http://www.gold.com.tr/U211589/Lenovo-Z500-59352523-i5-3210M-6GB-Ram-1-TB-HDD-2GB-VGA-Win8-Notebook

Fiyatı 100 tl kadar düşmüş. İçlerinde ekran kartı en yüksek olan model bu. Kullanıcı incelemesi de var. Ordan kasa kalitesi vs. hakkında bilgi edinebilirsin. K55VJ de alternatif olabilir.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=68816172&p=1 incelemesine baktımda arkadaş öyle bi anlatım yapmışki almaktan vazgeçtim.Aldığına pişman olmuş gibi sanki.+ sından çok -sini yazmş ( driver yok , ekran parlaklığı kötü vs.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• K55VJ de alternatif olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

K55VJ de alternatif olabilir.

Peki işlemcilerin oyunlar üzerinde etkisi varmı ? i5 mi önenirirsin i7 mi ?

• Oyun için i5 yeterli olur. Oyunda i7 ile aralarında pek fark olmaz. Oyunlarda daha çok ekran kartı ön plana çıkar. İ7 daha çok çizim vs. gibi ağır programlar için işe yarar. Yani ekran kartı ne kadar yüksek olursa oyun vs. kullanım için ekran kartının uzun güncel kalabilmesi açısından o kadar iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Oyun için i5 yeterli olur. Oyunda i7 ile aralarında pek fark olmaz. Oyunlarda daha çok ekran kartı ön plana çıkar. İ7 daha çok çizim vs. gibi ağır programlar için işe yarar. Yani ekran kartı ne kadar yüksek olursa oyun vs. kullanım için ekran kartının uzun güncel kalabilmesi açısından o kadar iyi olur.

Yardımların için çok teşekkürler kardeşim ilk olarak ekran kartı bakımından lenovo z500'ü düşünmştm ama arkadaşın incelemedeki o yorumlarından sonra Asus K55VJ (http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8657 ) almaya karar verdim kullananların yorumlarını okudum çoğu memnun ve fiyat bakımındanda çok güzel.inşallah sorun yaşamam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım!!!Hangisini Almalıyım!!!
    15 yıl önce açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    2 yıl önce açıldı
    Hangisini Almalıyım? :/
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dayanamadım yine son kez sorayım max 1800 tl'ye daha iyi bi laptop bulabilrmiyim byler?

Orijinalden alıntı: crysis17

dayanamadım yine son kez sorayım max 1800 tl'ye daha iyi bi laptop bulabilrmiyim byler?

Herhangi bir acelen yoksa biraz beklersen yeni modeller gelecektir yada 650m ekran kartlı Asus k55 modeli 2100 den 1800e düsebilir . E hep ayni laptoplari öneriyor hepsi aynı tabi piyasada 1 aydan fazladır bu laptoplar var . Farklı olarak senin listende Acer var 640M ekran kartının Acer M3 modelinde donanımhaber incelemesi var o video'ya bak bi istersen .

640M icin yorumlar çok güzeldi ama orada ki Acer M3 için o kadar iyi değildi . Bu linkte ki modeli ise kullanan olmadığı için kimsenin net bi yorumu şu an için yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.