Şimdi Ara

Sizce Hangisini Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Sizce Hangisini Almalıyım ?

(En Son Oy Tarihi: 29.10.2011)
Giriş
  • Arkadaşlar çalışmaya başladım. PS3 biraz fazla ama ekledim. Grafiklere ve eğlenceye çok önem veriyorum. Adaya gidip bisiklete binmek falanda çok hoş. Arasında kaldım hangisini almalıyım sizce ?

İlk 3-5 ay tek başıma oynarım sanırım,sonrasında online başlarım. En iyi oyunlar hangi konsolda var,gelecek bakımından ?

Bunlardan birine sahip olan biri aldığına pişman mı görüşlerinizi bekliyorum

106 Ekran LCD var evde

NOT : Televizyon karşısında hareket yaparak oynadığımız özellik hangi konsolda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pijamalı Panda -- 25 Ağustos 2011; 11:46:36 >

• Bisiklet.Hepsinden daha faydalı ve en az onlar kadar güzel vakit geçirebilirsin.
  • Ya şimdi yorulup eve gelicem napıcam ben oyun bağımlısıyımdır ve çok iyi oynarım.
  • Bisikleti git ikinci elden falan dandik birşey al. Kalan paraylada xbox al.
  • Bisiklet al hocam.Dışarıya çık .. Gez toz

PS3 felan alıp da evde Asosyal olma
  • bisiklet tabiki
  • Gaza geldim pazar günü alıyorum. İstanbul çevresinde nereyi gezebilirimki böyle yeşillik yerler yok pek yabancı ülkelerdeki gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım?
    2 ay önce açıldı
    Hangisini Almalıyım
    2 yıl önce açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bisiklet al. bisiklet forumlarına takıl. hem eğlenirsin hem de sosyal çevren genişler
  • Facebookda 5000 arkadaşım olur mu hocam
  • Görünce aklıma geldi, bu sene ben de bir bisiklet alayım =]
  • EN iyisinden bilgisayar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oltanoltan -- 26 Ağustos 2011; 13:09:07 >
  • Oyunlara meraklıysan, iyi bir sistemin yoksa oyun konsolu al. Ben de senin gibi Xbox 360 ve bisiklet arasında kalmıştım.

Düşündüm:
    +Bilgisayarın iğrenç bir sistemi var ve yeni oyunları oynayamıyorum.
    +Bisiklet alsam bisikleti olan arkadaşım yok.
    +Sür sür nereye kadar bisikleti?
    +Biraz asosyalim.
    +Oyunlara bayılırım.

Sonuç: Xbox 360 aldım. Mutluyum, gururluyum. Yine olsa yine alırım.

OYUN KONSOLU 4EVER
  • o dediğin hareket edereke oynanan konsol xbox360 kinect
  • hareket ederek oynama xbox da kinect ile var ps3de move ile var ama onda elınde alet tutman gerekiyo wii de de oynadığın oyuna göre alet tutarak oynuyosun(ör:tenis oynarken raket gibi kontrocuyü tutuyosun)
    kinect ve move için ekstra para vermen gerekiyo ama kinecti 1 kere alman yeter move için kaç kişi oynıcaksa o kadarda move olması lazım wiide içinden 2-3 kontrolcu çıkıyo ama ekstradan alabiliyosun

Edit:move ve wii de sadece ellerini kullanabilirken kinectde tüm vucudunu kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İSİM BULAMADIM -- 26 Ağustos 2011; 14:21:52 >
  • 700TL Kinect almalımıyım sizce ?

Ayrıca bisikleti olan 20 tane arkadaşım var zor bir karar ama kesin XBOX360. Bakalım babam bana bişi yapmazsa
  • Çok aceleysen al ama dolar kurunu da göze almalısın.
  • dostum bende bisiklette var ps3 de aslına bakarsan bisiklete 2 senedir biniyorum eyer gerçekden ugraşmak istiyorsan spor olarak zaten ps3 fiyatına orta seviyede alırsın zaten böyle bir bisiklete bindiğinde bisiklet sürmenn ne demk olduğunu anlarsın hem spor yapmış olursun hemde kafan rahatlar sosyalleşmişde olursun.ps3 kitliyor be adamı resmn vakit öldürüyorsun akşam uykum kaçarsa 1-2 saat oynuyorum onn haricinde gün içinde açmıyorum,ama bisiklet bambaşka birşey en azından bi aktivite, kendimi yormakdan başka birşey yapıyorum diye düşünme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.