İnce tasarım video kaydı için d900i Fotoğraf kalitesi,stabile,kullanım kolaylığı,konuşma süresi için k790i
Ben olsaydım Samsung D900 alırdım. Nedenini sorarsan:
Video Kalitesi - Bu dönemde çok aranıyor.
Karizması - Kızaklılar çok hoş duruyor. Aslında bu biraz öznel oldu.
Kamera Kalitesi - K790i kadar iyi olmayabilir; fakat tatmin edici.
Mp3 Ses Çıkışı ve Kalitesi - K790i'nin ses çıkışını ve kalitesini inceleme fırsatı bulmuştum. Eğer D900'ün de böyleyse ses çıkışları bayağı bir az. Kalite K790i'de güzel, D900'ü bilmiyorum.
Kasa Kalitesi - Samsung bilindiği gibi çok sağlam telefonlar üretiyor. K790i'ye sağlam değil demiyorum. Ama D900 sağlam (dır) .
Diğer Özellikler - K790i'de radyo, kızılötesi, hız, a2dp, cybershot gibi güzel özellikler var. D900'de de hırsızı bulma, ugo ve aklıma gelmeyen birkaç güzel özellik daha var.
Karar senin...
k790i
+1000000
quote:
Orjinalden alıntı: tayfa-140
Ben olsaydım Samsung D900 alırdım. Nedenini sorarsan:
Video Kalitesi - Bu dönemde çok aranıyor.
Karizması - Kızaklılar çok hoş duruyor. Aslında bu biraz öznel oldu.
Kamera Kalitesi - K790i kadar iyi olmayabilir; fakat tatmin edici.
Mp3 Ses Çıkışı ve Kalitesi - K790i'nin ses çıkışını ve kalitesini inceleme fırsatı bulmuştum. Eğer D900'ün de böyleyse ses çıkışları bayağı bir az. Kalite K790i'de güzel, D900'ü bilmiyorum.
Kasa Kalitesi - Samsung bilindiği gibi çok sağlam telefonlar üretiyor. K790i'ye sağlam değil demiyorum. Ama D900 sağlam (dır) .
Diğer Özellikler - K790i'de radyo, kızılötesi, hız, a2dp, cybershot gibi güzel özellikler var. D900'de de hırsızı bulma, ugo ve aklıma gelmeyen birkaç güzel özellik daha var.
Karar senin...
özellik olarak k790i modelini öneririm.
k790i daha üstün kensinlikle k790i öneririm ama dış dizayna daha çok önem veriyorsan tabikide d900e bakabilirsin ben kullandım güzel telefon gerçekten
Karizma ve zerafette D900i özellik ve fonksiyonellikte K790İ
bu ikisinin yerine k810i'yi öneririm
D900i daha iyidir bence.Yine de karar senin.
İyi forumlar
D900 Karizmadır. Video Kalitesi K790i ye Göre Daha Yüksek. K790i D900 e Göre Büyük Kalın Fotograf Kalitesi Daha Yüksek Xenon Flash Konuşma Süresi Uzun. Bence D900
Kesinlikle k790i. -Daha uzun şarj. -Daha kaliteli kamera(cybershot menüsü-ard arda saniyede 9 çekim-xenon flaş vs...) -Daha stabil kullanım. -Daha kaliteli yazılım.D900 gibi bi şey yüklemek için kırk takla atmıyorsun. -A2DP desteği.
k790iiiii
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme