Şimdi Ara

Sizce hangisi? Dogo argentino, boxer, husky

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler her gün egzersizini yaptırıcam. Apartmanda fazla havlamaması lazım sizce hangisi? DOGO ARGENTİNO, BOXER, HUSKY. Amerikan cocker tarzı köpekleri sevmiyorum yani daha doğrusu kaslı büyük köpekleri seviyorum o yüzden önermeyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sourcee_

Beyler her gün egzersizini yaptırıcam. Apartmanda fazla havlamaması lazım sizce hangisi? DOGO ARGENTİNO, BOXER, HUSKY. Amerikan cocker tarzı köpekleri sevmiyorum yani daha doğrusu kaslı büyük köpekleri seviyorum o yüzden önermeyiniz.

Dogo Argentino ;) apartmanda besleyen yakınım var gayet sessız hayvan ama su var kesınlıkle yeterlı egzersızı yaptırmalısın yoksa evde koltuk bırakmaz yer :D fakat dısardan gelen yabancılara dıkkat etmelısı o konuda cok dengesızler..mahallenin tüpcüsünü usaın bolt yapmıstı :D
  • dogo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan323

quote:

Beyler her gün egzersizini yaptırıcam. Apartmanda fazla havlamaması lazım sizce hangisi? DOGO ARGENTİNO, BOXER, HUSKY. Amerikan cocker tarzı köpekleri sevmiyorum yani daha doğrusu kaslı büyük köpekleri seviyorum o yüzden önermeyiniz.

Dogo Argentino ;) apartmanda besleyen yakınım var gayet sessız hayvan ama su var kesınlıkle yeterlı egzersızı yaptırmalısın yoksa evde koltuk bırakmaz yer :D fakat dısardan gelen yabancılara dıkkat etmelısı o konuda cok dengesızler..mahallenin tüpcüsünü usaın bolt yapmıstı :D

Hahahha en sıcak baktığım ırkta oydu zaten cok asil bir köpek

• quote:

Orijinalden alıntı: apocaliyptica

dogo

Sağol dostum

• Husky kesinlikle havlamaz tuyleri uzundur dokulur. Cok hareketlidir. Kesinlikle egzersiz yaptirmalisin. Ben husky besliyorum. Memmunun

• american staffordshire öneririm çok kaslı ve güçlüdür yeterli egzersizinide yaptırırsan havlamaz.

kendi köpeğimin fotoğrafları bunlar a.staffordshire

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rottweiler vs doberman
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: strucklieben07

american staffordshire öneririm çok kaslı ve güçlüdür yeterli egzersizinide yaptırırsan havlamaz.

kendi köpeğimin fotoğrafları bunlar a.staffordshire

Bana cok sevimsiz geliyor bu ırk hocam :/

• quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

Husky kesinlikle havlamaz tuyleri uzundur dokulur. Cok hareketlidir. Kesinlikle egzersiz yaptirmalisin. Ben husky besliyorum. Memmunun

Basına buyruk olur diyenler var dogrumu hocam?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

Husky kesinlikle havlamaz tuyleri uzundur dokulur. Cok hareketlidir. Kesinlikle egzersiz yaptirmalisin. Ben husky besliyorum. Memmunun

Basına buyruk olur diyenler var dogrumu hocam?

başına buyruk ,ama sadık . Elalaem diyor hiç sadık değil huskyler diye , yalan , benimki dişi , ben tasmasız bile gezdirdiğim oluyor , çok hareketli , dikkati dağınık biraz. ağır başlı bir ırk değiller o kadar.
  • husky baştan elemenizi öneririm. tamam sevimli ve yakışıklılar fakat inatçı, başınabuyruk ve eğitim vermek zor. dogo evet iyi köpek, asil ve karizmatik. ama gelgelelim BOXER insan istekleri için neredeyse kusursuz. Ben boxer öneririm. Alman kurdu da olabilir.
  • quote:

dogo argentino seçeneklerinin arasından seçtima ama bana kalırsa ya bandogge mastiff yada presa canario (favorim)
  • böyle saldırgan ırkları niye beslersiniz anlamam.Köpek kişiye dost olsun diye alınır gösteriş için değil.Ne kadar pit. dogo sahibi gördüysem çoğu karaktersiz öz güvensiz kişiler oluyor. Şimdi gelelim sorumuza boxer öneririm kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 19 Nisan 2013; 8:55:38 >
  • ben olsam Alman kurdu alırdım müthiş sadık
  • Herkese cok teşekkür ederim fikirleriniz icin.

• quote:

Herkese cok teşekkür ederim fikirleriniz icin.

Dogo dostum bende ilerde almak istiyorum çok yakısıklı hayvan

Dogoların Genel Özellikleri
    a) Tamen düz beyaz renkte ve burnu siyah olmalıdır.
    b) Az duyma yada hiç duymama gibi ırsi problemleri olabilir.
    c) Derisinde siyah benekler olması sağlıklı olduğunu gösterir. (Tüylerde değil)
    d) Dogolar asla ve asla maskeli olmaz, maskeli diye satılan köpekler dogo argentino değildir. Almayınız.
    e) Tavuk etine genelinin alerjisi vardır ve profesyonel mama ile beslenmelidir.

biyerde gördum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Herkese cok teşekkür ederim fikirleriniz icin.

Dogo dostum bende ilerde almak istiyorum çok yakısıklı hayvan

Dogoların Genel Özellikleri
    a) Tamen düz beyaz renkte ve burnu siyah olmalıdır.
    b) Az duyma yada hiç duymama gibi ırsi problemleri olabilir.
    c) Derisinde siyah benekler olması sağlıklı olduğunu gösterir. (Tüylerde değil)
    d) Dogolar asla ve asla maskeli olmaz, maskeli diye satılan köpekler dogo argentino değildir. Almayınız.
    e) Tavuk etine genelinin alerjisi vardır ve profesyonel mama ile beslenmelidir.

biyerde gördum.

Okumuştum bunu yinede sagol dostum gercekten cok yakısıklı bir köpek

• dogo ev icin uygun bir kopek degildir. besleyen yok mu? tabi ki var ama ben size gercegi soyluyorum.

http://www.dogoforum.net/konu-dogo-edinmeden-once-bilmeniz-gerekenler-1250.html?highlight=apartman

http://www.dogoforum.net/konu-dogo-almak-istiyorum-1075.html?highlight=apartman

http://www.dogoforum.net/konu-apartman-dairesinde-dogo-2694.html?highlight=apartman

bununla ilgili bircok soru soruldu ve sorulmaya devam ediliyor. hemen herkesin hemfikir oldugu nokta dogonun ev icin uygun olmadigidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 24 Nisan 2013; 22:04:25 >

• Saldırgan köpek yoktur eğitimsiz sahip vardır..bunu aklına bence sokmalısın,herkes sokmalı..halkın gözünde canavar görunen pıtbull efsanelerı vardırya yalan degıl sert kopekler ama ıyı bı egıtımle standart bi kaniş gibi davrananlarına rastladım hatta kuzenımın boyle bı kopegı vardı..pıtbull demeye bin şahit istersin dogolarda boyle yada dıger turler sen kopegının ısteklerını karşılamassan tabıkı asabi olur..saldırgan golden var arkadasım ozaman onuda beslemeyelım..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.