Şimdi Ara

Sizce hangisi? Dell XPS/Sony Vaio Sz Serisi - Yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki cihaz arasinda kararsizlik yasiyorum. Su an Dell Xps M1210 kullaniyorum ama Sony Vaio’da kaldi aklim. Her iki cihazinda detayli bilgilerini asagida yaziyorum resimleri ile birlikte. Hangisini tavsiye edersiniz?Sony Vaio alayim mi yoksa Dell kullanmaya devam mi edeyim? Nedenleri ile bana yazarsaniz cok sevinirim.

DELL XPS M1210
    Intel® Core™ 2 Duo T7400 (2.16GHz, 4MB L2 Cache, 667 MHz FSB)
    12.1 inch Wide Screen WXGA Display (1280 x 800) with TrueLife
    2GB Dual Channel DDR2 667MHz SDRAM
    80GB Hard Drive (5400 RPM)
    8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double layer write capability
    Intel Pro Wireless 3945 Dual Band WiFi (802.11A/B/G, 54Mbps)
    Built-in Dell WiFi Catcher to assist in finding local WiFi hotspots
    Built-in Internal Bluetooth Wireless
    256MB NVIDIA GeForce Go 7400 TurboCache
    Logitech 1.3MP Cam
    Sound Blaster Audigy Advanced HD Audio
    9 Cell Extra Longer Lasting Battery

----------------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------------------------------

Sony Vaio VGN- SZ370P/C+
    Intel Core 2 Duo T7200 2.0 Ghz 667 Mhz 4MB Cache Bellek
    13.3” WXGA display (1280x800) with XBRITE™ technology
    2 GB DDR2 533 Mhz RAM
    120 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    DVD-RW Double Layer
    128 MB Nvidia Geforce Go7400
    1.3 MP Camera
    Parmak izi okuyucu
    6 Cell Battery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngnzlr -- 27 Ocak 2007; 12:09:06 >

• xps çok güzel alet bence gerek yok böyle birşey e
  • ben sony yi alırdım.
  • Sony kullanıcısı olarak sony derim...
    benimki duo.. sectigin model duo2 daha iyidir..
  • ekranin 12.1 olmasi seni rahatsiz etmeyecekse DELL
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

xps çok güzel alet bence gerek yok böyle birşey e

Senin imzandaki bence daha iyi alet.Yani ömürlük alet derler ya.bu laf tam bu alet için denmiş sanki.
  • tabiiki xps süper ötesii bi alet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    15 yıl önce açıldı
    Dell G15 mi Hp Victus mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevap yazan arkadaslara tesekkurler. nedenleri ile yazarsaniz en azindan tercih etme nedenleri ile daha cok fikir sahibi olacagim. Tekrar tesekkurler.
  • İki notbook da pek çok muadiline göre epeyce pahalı.Kullandığın DELL, SONY'e göre seni yarı yolda bırakacak bir ürün değil.Benim düşüncem SONY almanın bir mantığı yok.Burda cevap sende aslında.DELL'i kullanan sensin.Senin aklına SONY'i sokan düşünce ne?Sadece yenilik arayışı olamaz herhalde.Zaten elindeki ürün sayılı kişide var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 19 Ocak 2007; 0:33:00 >
  • Öncelikle Dell'in Core Duo 'lu makinesinde Gprs modem de vardı içerinde sanırsam bu modelinde çıkarmışlar bu özelliği.. Gerçek anlamda tercih sebeplerinden biridir,önceki versiyon Xps'in...
  • quote:

Orjinalden alıntı: merhum06

Öncelikle Dell'in Core Duo 'lu makinesinde Gprs modem de vardı içerinde sanırsam bu modelinde çıkarmışlar bu özelliği.. Gerçek anlamda tercih sebeplerinden biridir,önceki versiyon Xps'in...

Benim bahsettigim modelde de var gprs modem ozelligi. Pilin altina sim kart takabiliyorsunuz. Yukarida o bilgiyi eksik yazmisim demek ki.
  • Tamam o zaman ben de görmeyince kaldırmışlar sandım... o noktada gerçekten bu iyi bir özellik bence... Bu özellikte düşünülsün derim...
  • tek kelımeyle sony vaıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

İki notbook da pek çok muadiline göre epeyce pahalı.Kullandığın DELL, SONY'e göre seni yarı yolda bırakacak bir ürün değil.Benim düşüncem SONY almanın bir mantığı yok.Burda cevap sende aslında.DELL'i kullanan sensin.Senin aklına SONY'i sokan düşünce ne?Sadece yenilik arayışı olamaz herhalde.Zaten elindeki ürün sayılı kişide var.

evet sistem olarak her ikiside oldukca guclu. Sony'i aklima sokan dusunce klavye ve ekran. Yazilim isi ile ugrastigim icin cok fazla yazi yaziyorum geneldede laptop uzerinde calismayi tercih ediyorum. Bazen hizli yazarken cogu notebookta tusun basmamasi gibi durumla cok karsilasiyorum bazen farketmeyince bu bana cok sıkıntı yaratabiliyor. Onceden HP - Asus - MSI kullandim hepsindede yasadim bu durumu. Dell elime gectikten bir sure sonra Sony nin bu modelini kullanma imkanim oldu. iyi gibi geldi ama emin degilim. cok kullanmak lazim anlamak icin. Bu yuzden bu degisikligin bana artisi olacak mi olmayacak mi emin olamiyorum ve bunun icin sizlerden yardim istedim. Su an icin Dell'den memnunum performans olarak cok iyi.

• baska fikri olan yok mu? yardim arkadaslar.
  • Bende dell xps m1210 u düşünüyorum ...
    senin önceliklerin tam olarak nedir bilmiyorum

Kendi adıma düşüncelerimi açıklıyacak olsam Dell i tercih ederdim sebep hem performans hemde taşınabilirliği olurdu tabi 12.1 daha önce de kulandığımdan benim için sorun olmayacaktır
    bunuda göz önünde bulundurmalısın bazı kulanıcılar 12.1 ekran dan hoşlanmıyabiliyor

Aslındı ikisi arasında bi performans farkı varmı ben onu merak ediyorum test edip sunsan çok iyi olur senden sonra da alacaklar için örneğin benim için :P

dell sony'i solar gibime geliyor ...

saygılar....
  • Almamış olsaydın Sony derdim ama böyle bir değişikliğe kesinlikle gerek yok bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

Almamış olsaydın Sony derdim ama böyle bir değişikliğe kesinlikle gerek yok bence.

Peki neden Sony derdiniz?
  • dell kesinlikle.sony niye derler anlamam(ekran içinse)
  • Söylediğinize göre biri 9 cell, diğeri 6 cell batarya var, acaba ne kadar gidiyorlar fişe takmadan? Bir de fiyatlarını bilmek lazım tabii. Kendi adıma ben XPS Dell'in bu modelini almayı Vista çıktıktan sonra ciddi ciddi düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.