Şimdi Ara

Sizce Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6. ayıma girdim body de ilk başlarken 57 kg ile başladım şuan 65-66 arasındayım , karbonhidrat tozu kullandım ama bu sefer biraz daha kaliteli bir ürün almayı düşünüyorum bir iki seçenek var kullanan veya öneren arkadaşların yorumunu alırsam daha rahat karar verebilicem.:rolleyes: Veya önerdiğiniz bir üründe olabilir.

1-Musclepharm Arnold Series Iron Mass 3620 Gr
    2-Muscletech Premium Mass Gainer 5440 Gr
    3-DYMATIZE Super Mass Gainer (5.44 kg)

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Bunlar da orta kalite ürünler. Bütçe sıkıntın yoksa cytosport monster mass öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lights.Out kullanıcısına yanıt
    Eyv bi bakayım ürüne yani öğrenci adamız ne kadar para arttarsa onunla bişiler almaya çalışıyoruz :) DYMATIZE almayı düşünüyorum kullananlar baya memnun kalmışlar ama bir sorayım dedim sizlere :)
  • 6 aydır yapıyorsun ve aldığın kilo 10nun altında. Ben ilk 3 ayımda 12 kilo almıştım sadece. Sana tavsiye edebilceceğim ürüjnler; Tavuk göğüsü, Yulaf, Bulgur, Pirinç vs. vs.

Ha illa supplement istiyorsan şu gainer saçmaloğondan kurtul bende kullandım bir halta yaramadı. İsteğin hacim değil mi? Yukarıdaki gainerlara vereceğin parayla kaliteli bir protein tozu + birde kreatin al.
  • Protein ile kreatin kullanıyorum zaten :) Fazla yemek yiyen biri değilim o yüzden gainer almam lazım destek oluyor yemeklerin üzerine . Birde herkesin vucudu bir değil ki kimi hemen kilo alır kimi ne yapsa alamaz :)
  • Weider'in gainerını tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sailyn

Weider'in gainerını tavsiye ederim.

Güzeldir de pahalıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hangisini almalıyım ?
    13 yıl önce açıldı
    Sizce Hangi SS Tercih Etmeliyim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yemek yemiyormuşsun, boşuna paranı harcama bunlara istediğin olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mike Ross

Yemek yemiyormuşsun, boşuna paranı harcama bunlara istediğin olmayacak.

Olmasa zaten en başta kilo alamazdım :) Günlük beslenmeme dikkat ediyorum pilav veya makarna eksik olmaz ama gidipte 2 öğünde 2 tabak pilav yiyemem onu kastettim, onun yerine süt içtiğim zaman atıyorum 1 er ölçek karbonhdratı iyi oluyor :)
  • Abi ben biraz araştırdım bende zayıfım weider en iyisiymiş Muscletech ve Hardful da öneriliyor protein tozu da Optimum Whey

• Hocam sana tavsiyem WEIDER Crash Weight Gain'dir. Daha önceden fitness ile ugrasıp bazı sağlık problemlerimden dolayı bırakmıştım. Şimdi 2 aydır tekrar basladım yeniden kilo almam lazım. Daha önce bu ürünü kullanmıstım muhteşem bi ürün. Fiyatıda çok pahalı değil. Hem idmanlarda daha enerjik olabiliyorsun hemde aldığın kiloyu kas kütlesi olarak alıyorsun. Yani en azından bende etkisi bu şekilde oldu. Şimdi tekrar alıcam bu ürünü. Tavsiye ederim.
  • Sailyn S kullanıcısına yanıt
    Weider gerçekten çok kaliteli bir marka dediğin ürün 1.5 kg 139 tl civarların da :) Benim bu yazdıklarım 5.4 kg 180 tl :) İçerğine bakınca da şeker oranı çok gibi duruyor gerçi normal şekerden farklı bunlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihylc

Weider gerçekten çok kaliteli bir marka dediğin ürün 1.5 kg 139 tl civarların da :) Benim bu yazdıklarım 5.4 kg 180 tl :) İçerğine bakınca da şeker oranı çok gibi duruyor gerçi normal şekerden farklı bunlar :)

Evet hocam haklısın fakat onların ölçekleri büyük olacak. Dymatize Super Mass Gainer 165 gram ölçek cıkıcak içinden 2 ölçek kullancaksın günde 335 gram yani. Muscletech de aynı şekilde. Bir tek arnold biraz daha farklı ki zaten onun da gramajı düşük onda da 100 gram kullancaksın. Weider crash weight gainer ile aynı mantığa geliyo :)

Bende senin gibi 57 kilo idim. Gnc'den weigh gainer 2200 aldım ve şuan 66 kiloyum. 2 ay oldu henüz. Benim bünye bir garip yağ oranım çok düşüktü. Biraz yağlanma ile şuan %8-9 civarı yağ oranım var. Şimdi bu durumu koruyup hacimlenmeye yönelik calısmaya devam edeceğim ve bu hacimlenmeyi olabildiğince kas olarak almak istiyorum. Bu ürünleri kullanmadığım için yorum yapamıycam fakat ben fitness hocamla konustugumda bana karbo ve protein oranı birbirine yakın tozlardan almamı tavsiye etmişti. Bence sende bu konu hakkında profesyonel bir destek alabilirsin.

Anladım hocam , bende çok zayıftım şuan toparladım bende de senin ki gibi fazla yağ yok max %10 dur bünye öle sanırım ama göbekte şişkinlik var oluyor yani , sabahları kalkınca yok ama gün içinde olabiliyor :) Hocaya sorsam şimdi bana salonda sattığı malları önerecek biliyormusun :) o yüzden kendim araştırma yapıyorum :)) Senin karbo+protein dediğin bu benim sölediklerim işte hepsi olabilir arnold olan biraz daha protein tozu gibi de , diğerlerinde daha fazla karbonhidrat mevcut :)
  • Arnold'ın tam içeriğini bulamadım internette. Verdikleri içeriğe göre vitamin ve minareller vs. yazmıyor fakat yorumlarda yüksek kreatin falan yazıyor anlamadım. Hımm ben o zaman yarın kendi hocama bir danışayım bu dediklerini bakalım o ne diycek seni haberdar ederim.
    tamam senden haber bekliyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.