2015 model 90bin km'de dizel Seat Leon kullanıyorum şimdi. Bu aracı satıp suv tipi bir araç almak istiyorum. Leonun piyasa değeri 180 bin tl gibi gördüğüm kadarıyla. Bütçem max 320 bin tl diyebiliriz. 0 ya da 5-10 bin km'de 2. el bir araç bakıyorum. Yakın zamanda çocuğum olacak, biraz daha rahat edelim dedik. Aklımdaki modeller Opel Grandlandx, Skoda Kamiq, Pegueot 2008. Aslında C5 Aircross almak istiyordum ama bütçem dahilinde C-suv almak pek mümkün değil gibi. Grandlandx 1.2 Enjoy'lar bu fiyatlara var gibi sadece. Hem de diğerlerine göre daha büyük sınıfta. Enjoy pakedindeki özellikler de yeterli geldi bana. Skoda Kamiq 1.0'lar 250-260 civarlarına var. Daha az para verip bunu da alma fikri de var. Bu arabanın da tipini beğendim esasen ama sonuçta B-suv. Bir de yıl olmuş 2020 hala öyle el freni mi konur arabaya. 1.0 motor olması da biraz düşündürüyor ama kullananlar genelde memnun diye gördüm. Leon'da hiç sorun çıkartmadı ama DSG almak istemiyordum aslında. Ama fiyatı nispeten uygun olunca aklımı çelmeye başladı. Peugeot 2008'ler güzel geliyordu ama her taraf 2008 olunca biraz soğumadım değil. 1.2 benzinlisi benim fiyat aralığımda görünüyor. Allure paket alınabilir gibi. Sizce bu araçlardan hangisini seçmeliyim? Ya da sizin önerebileceğiniz başka model olabilir mi? En az 5-6 yıl bineceğim bir araba olacak. Yakın zamanda da hemen kasa değiştirecek bir araba olsun istemiyorum. Teşekkürler. |
Sizce hangi suv?

-
-
Renault Captur çıktı daha yepyeni ve lansman fiyatları ile çok uygun. Bir bakın derim. Motor seçenekleri de gayet iyi -
Test sürüşü de yapın önyargı ile elemeyin bence. Ford puma da güzeldir -
Saydiklarin hepsi b suv araclar. C sinifi bir aractan b suva gecmek uzebilir. Hepsini test etmen lazim. Not: Leon kotu araba, saydiklarinin hepsi leondan iyi diye yorumlar gelecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2008 en güzeli ama iç hacim olarak Leon'dan çok da farkı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 7 Aralık 2020; 15:24:30 > -
2008 Gtline alınabilirse hepsinden daha iyidir.
-
Hyundai Tucson bakın derim, paranıza göre en fazla donanımı alabileceğiniz en geniş C-Suv.
-
kasım ayında c sınıfı otamatik astra k aracımı satıp otamatik dizel grandland x enjoy explorer aldım...kardeş kesinlikle tavsiye ederim...hem yakıt hem performans hem donanım olarak güzel araç...yol tutuşu olsun sürüş zevki olsun çok kaliteli...c sınıfı suv büyük bir araç olmasına rağmen şehir içi kullanımı çok rahat...
-
biraz farklı olayım trafikte sürekli gördüğüm bir model olmasın derseniz Mazda CX-3
Leondan bu arabalara geçmek mantıksız bir hareket. Her ne kadar pek hoşuma gitmese de gider A3 Sedan alırdım yerinizde olsam ya da Passat Variant alırım çok beğeniyorum Variantı. B-Suv araçlar ne konforlu ne malzeme kalitesi wow dedirtiyor ne de içi + bagajı geniş. İlla suv isteniyorsa o paraya Tucson, Sportage veya Kadjar alırım 2. El
Tiguan dusunurseniz 20bindeki aracımı satiyorum.
Grandandx alırdım ben yeni makyajlandı birkere segment farkı var benim mantalitem binebildigim en üst segmente bineceksin fakat 6ileri eat var diye biliyorum 2008e soğuk bakmayın bence 8ileri eat ve şuan piyasanın en iyi şanzumanı ve dolu bir araç
-
Belki bakarsanız -
Zamaninda leondan sportage'a gecmis biri olarak pek tatmin edememisti beni, ozellikle suspansiyon konusunda. Otomatik vites ihtiyaci icin degistirmistim. B suv a gecmek buyuk hayal kirikligi olur. Ben olsam yeni leonu beklerdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 7 Aralık 2020; 20:29:57 >
O fiyatlara otomatik 3008 ler var bence 3008.
-
2019 bir önceki kasa kuga dizel otomatik titanyum paket tavsiye ederim -
310 bin tl. 0km Tucson 1.6 177hp power edt. sunroof ve elekt bagaj. Yakar ama haberin olsun. Kamiq 2008 c3a vs bunlar hep kandırmaca resimlerde güzel gözüküyor git içine otur birde. Bütçen artarsa 340 bin tl 0km 3008 1.6 180hp active prime edt. motor daha iyi baya az yakar. dikkat edersen. Bence bekle ocak ayını senin araban 1 düşse 300 liralık araba 2 düşer. Üstüne 2021 model geliyor.
-
yurt dışından araba falan gelmezse hiç bir şey düşmez bu ülkede. dolar euro her gün düşüyor, ama herşeye zam geliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X