|
2015 model 90bin km'de dizel Seat Leon kullanıyorum şimdi. Bu aracı satıp suv tipi bir araç almak istiyorum. Leonun piyasa değeri 180 bin tl gibi gördüğüm kadarıyla. Bütçem max 320 bin tl diyebiliriz. 0 ya da 5-10 bin km'de 2. el bir araç bakıyorum. Yakın zamanda çocuğum olacak, biraz daha rahat edelim dedik. Aklımdaki modeller Opel Grandlandx, Skoda Kamiq, Pegueot 2008. Aslında C5 Aircross almak istiyordum ama bütçem dahilinde C-suv almak pek mümkün değil gibi. Grandlandx 1.2 Enjoy'lar bu fiyatlara var gibi sadece. Hem de diğerlerine göre daha büyük sınıfta. Enjoy pakedindeki özellikler de yeterli geldi bana. Skoda Kamiq 1.0'lar 250-260 civarlarına var. Daha az para verip bunu da alma fikri de var. Bu arabanın da tipini beğendim esasen ama sonuçta B-suv. Bir de yıl olmuş 2020 hala öyle el freni mi konur arabaya. 1.0 motor olması da biraz düşündürüyor ama kullananlar genelde memnun diye gördüm. Leon'da hiç sorun çıkartmadı ama DSG almak istemiyordum aslında. Ama fiyatı nispeten uygun olunca aklımı çelmeye başladı. Peugeot 2008'ler güzel geliyordu ama her taraf 2008 olunca biraz soğumadım değil. 1.2 benzinlisi benim fiyat aralığımda görünüyor. Allure paket alınabilir gibi. Sizce bu araçlardan hangisini seçmeliyim? Ya da sizin önerebileceğiniz başka model olabilir mi? En az 5-6 yıl bineceğim bir araba olacak. Yakın zamanda da hemen kasa değiştirecek bir araba olsun istemiyorum. Teşekkürler. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler