Şimdi Ara

Sizce hangi sistem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıda yazdığım iki sistemden birini alacağım sorularım var.

1) 4gb ram , 3-4 ay bana yeterli olurmu ? gta 5 te falan sorun çıkarır diye düşünüyorum
    2) G3258 li sistemde işlemciden yana korkum var. Fps oyunlarıyla çok işim yok sadece cs go oynuyorum(bf3 multi gibi) fakat güncel oyunları mesela witcher 3 - gta 5 - far cry 4 gibi oyunlarda bana ani fps düşmesi gibi sorunlar çıkarırmı ?
    3) Ortalama aynı fiyatlara sizde sistem yazabilirsiniz HDD elimde var fakat 1260 tl nin üstüne çıkmayın zaten zar zor alacağım
    NOT: 3258 li sistemde 8gb ram olacak adet 2 yanlış anlaşılmasın.
     Sizce hangi sistem ? Sizce hangi sistem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hozeis. -- 2 Temmuz 2015; 2:01:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hozeis. kullanıcısına yanıt
    yeni sistem toplıcak olsam böyle bi fiyata sıkıştırmaya çalışmam,ekran kartını 1 ay sonra alırım yada 2.el olarak araştırırım direk sistem ile birlikte almam
    1200 liraya ekran kartsız bi sistem yap sen,paran oldugundada git güzel bi ekran kartı al kafan rahat etsin,bu şekilde ya işlemciden kısman gerekicek yada ekran kartından
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Hocam öğrenciyim aileme taksitle aldıracağım elime para falan geçme olasılığı yok 1 ay sonra dediğiniz zaten sistemi 20gün sonra falan sipariş edeceğim , ama 2. el işi kafama yattı 400tlye en fazla hangi kartı alabilirim?psu 500w olacak sanalpazardan alabilirim taksitli şekilde

Edit: Şimdi baktım sanalpazarda bu aralıkta 350tl ye falan 2gb 7850 var sizce tercih edilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hozeis. -- 2 Temmuz 2015; 8:39:57 >
  • i3 olan sistem. DH 2. elden bulunduğun şehirde bakabilirsin.
  • ApeXiRubbEr kullanıcısına yanıt
    Sadece ekran kartını 2.el almayı düşünüyorum.

• Daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem nasıl sizce?
    11 ay önce açıldı
    sizce nasıl bu parçalar.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ApeXiRubbEr kullanıcısına yanıt
    Ama bozuk çıkarsa falan diye güvenemiyorum :D 7850 ile 260X arasında çok fark varmıdır ?

• Referanslı satıcılardan alırsan bu oranı düşürmüş olursun. 7850 al 260x'dan performanslı çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 2 Temmuz 2015; 11:46:36 >
  • UP

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.