Bildirim
sizce hangi parçamı yükseltiyim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: şey sadece üye?
Ekran kartı : Ati Radeon 4830 512mb 256Bit
İşlemci : İntel Core Duo E5200 2.5Ghz
Anakart : Gigabyte G31M-ES2L
Ram : Kingston 2Gb 800Mhz
PSU : Coollermaster 400 Watt
lütfen bir fikir söyleyin
please tell me a idea
İşlemcini İntel - Q9400 ile degiştirebilirsin...
Ramleride 1066 mhz yap...
Kolay Gelsin -
Arkadaşın dediği gibi işlemcini yükseltebilirsin ama ben o sisteme para yatırmanızı tavsiye etmem kullanın gittiği yere kadar gitsin ki elinizdeki işlemci iyi O.C olur. Ekran kartınızda kötü bir kart değil -
quote:
Orijinalden alıntı: Dan-ger
Arkadaşın dediği gibi işlemcini yükseltebilirsin ama ben o sisteme para yatırmanızı tavsiye etmem kullanın gittiği yere kadar gitsin ki elinizdeki işlemci iyi O.C olur. Ekran kartınızda kötü bir kart değil
Aynen katılıyorum bence yapabilceğin en karlı ve mantıklı iş olur.Fakat alcağın işlemciyle anakartın uyumu olayıda.arkdaşların belittiği intel işlemci uysada ne kadar içine sincek o performans bilinmez.bende senin gibi aynı şeyi düşündüm hep.en iyisi zamana bırakmak ve belirli bir bütçe gelince daha iyi bi donanıma sahip kasa toplamak. -
teşekkürler.. En iyisi zamana bırakmak o halde.. -
ramleri 4 tamamla yeterli... paranla müzik seviyorsan ses sistemi kurabilirsin. yada lcd in yoksa lcd falan al. xbox 300-400 arası xbox alabilirsin. -
Bence de işlemcini falan değiştirmeye gerek yok RAM'i arttır yeter
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X