Şimdi Ara

Sizce hangi oyunlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mass effect 3,ninja gaiden 3, darkness 2,dead Island ve silent Hill downpour Mayıs ayında 2 tane oyun alacam da hangilerini almalıyım sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dead island ve silent hill downpour

elimde dead island+bloodbath li hesap var benden alabilirsiniz hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Mass effect 3,ninja gaiden 3, darkness 2,dead Island ve silent Hill downpour Mayıs ayında 2 tane oyun alacam da hangilerini almalıyım sizce

Valla kardeş.. saydığın oyunlar hiç tarzım değil .. bence max payne3 ü bekle derim :)
  • Mass Effect dışında diğerleri 5 para etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivegoodpeople

dead island ve silent hill downpour

elimde dead island+bloodbath li hesap var benden alabilirsiniz hatta

dead island ı düşünüyorum yalan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratos90

quote:

Mass effect 3,ninja gaiden 3, darkness 2,dead Island ve silent Hill downpour Mayıs ayında 2 tane oyun alacam da hangilerini almalıyım sizce

Valla kardeş.. saydığın oyunlar hiç tarzım değil .. bence max payne3 ü bekle derim :)

max payne 3 çıksın onu alacam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Mass Effect dışında diğerleri 5 para etmez.

o kadar mı vahim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mass effect alabilirsin. Ninja gaiden 3 olmamış,darkness 2 kısa dead island hakkında fikrim yok ama silent hill downpour yerine silent hill 2-3 oynamadıysan silent hill hd collection al bence ben de aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

mass effect alabilirsin. Ninja gaiden 3 olmamış,darkness 2 kısa dead island hakkında fikrim yok ama silent hill downpour yerine silent hill 2-3 oynamadıysan silent hill hd collection al bence ben de aldım

sanırım birini oynadım silent hillerin 2 mi 3 mü hatırlamıyorum o yzden downpour yazdım çok mu kötü o
  • ninja gaiden 3 kötü mü yahu?Gerçi bu başlıkta görene kadar çıkacağından bile haberim yoktu.
    ninja gaiden sigmayı çok zevk alarak oynamıştım ama 2. sine özgürlük heykeilne kadar dayanabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clemenza123

ninja gaiden 3 kötü mü yahu?Gerçi bu başlıkta görene kadar çıkacağından bile haberim yoktu.
    ninja gaiden sigmayı çok zevk alarak oynamıştım ama 2. sine özgürlük heykeilne kadar dayanabildim.

çıkalı oldu biraz hocam
  • quote:

quote:

ninja gaiden 3 kötü mü yahu?Gerçi bu başlıkta görene kadar çıkacağından bile haberim yoktu.

çıkalı oldu biraz hocam

yapma yav.bende mayısta çıkacak sanıyorum fail üstüne fail çok geride kalmışım

• quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Mass Effect dışında diğerleri 5 para etmez.

Darkness2 nin gideri var şimdi öyle deme
  • Mass Effect i al.2. olarak dead island ve darkness2 arasında seçim yap
    Darkness2 çok kısa ama.
    Not:Hiç birini oynamadım sadece darkness2 demosunu oynadım hoşuma gitti.
  • quote:

quote:

quote:

çıkalı oldu biraz hocam

yapma yav.bende mayısta çıkacak sanıyorum fail üstüne fail çok geride kalmışım

çıktı çıktı mayıs max payne çıkacak belki onla karıştırdın sen

• Psn store'da move oyunları kısmına girince ninja gaiden3 demosunu gördüm ve indirdim.Oyun açılırken her move oyununda çıkan işaretler çıktı.Buraya kadar tamam bu oyunu move destekli yapmışlar dedim.Ancak ne yaptıysam oyunda move kolunu kullanamadım.Start x falan hiç bi tuş işlemiyo.Ayarlara girip kontrolu ayarlıyayım dedim yine move seçeneği yok.Biri bana söyleyebilir mi bu oyun move destekli mi değil mi?Eğer değilse psn'de move oyunları arasında işi ne ve de oyun başlarken neden her move oyununda çıkan prosedürler çıkıyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast35

Mass Effect i al.2. olarak dead island ve darkness2 arasında seçim yap
    Darkness2 çok kısa ama.
    Not:Hiç birini oynamadım sadece darkness2 demosunu oynadım hoşuma gitti.

mass effect ve darkness demeolarına bnde bakım iyiydiler...darkness söylediğin gibi çok kısaymış ya onun biraz daha fiyatnın düşmesini beklerim heralde
  • Bence mass effect ile dead islandi al darkness 2 bence olmamis ayni sekilde ninja gaidenide begenmedim silent hillde alabilirsin dead island yerine bence mass effecti kesin al ikinci secenek olarakta dead islandi veya silent hili al eger onceki oyunlarini oynamadiysan once dead islanid al sonra silent hill serisine hd collection olarak baslarsin sonrada bu silent hill oyununu oynarsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.