Şimdi Ara

Sizce hangi işletim sistemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma format atıcam sizce hangisini atayım? xp mi w7 mi? w7 de çok fazla hata oldğunu gördüm oyun konusunda açıkcası bu beni biraz korkutuyor.Bilgisayarımı yeni aldım çok rahat oyun oynamak istiyorum.Evet beyler önerilerinizi bekliyorum?

• Destekliyorsa kesinlikle windows 7 64 bit,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Destekliyorsa kesinlikle windows 7 64 bit,

Bilgisayarımla birlikte Windows7 Home Basic 32 bit verdiler?
  • kendi sorunu kendin cevaplamışsın ..

w7 de çok fazla hata oldğunu gördüm oyun konusunda açıkcası bu beni biraz korkutuyor.Bilgisayarımı yeni aldım çok rahat oyun oynamak istiyorum.

demişsin madem bunu diyorsun neden daha w7 kurma hayelleri kuruyorsun gereksiz konu silinsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj.0kaN-dt.MR3

kendi sorunu kendin cevaplamışsın ..

w7 de çok fazla hata oldğunu gördüm oyun konusunda açıkcası bu beni biraz korkutuyor.Bilgisayarımı yeni aldım çok rahat oyun oynamak istiyorum.

demişsin madem bunu diyorsun neden daha w7 kurma hayelleri kuruyorsun gereksiz konu silinsin

1. si sadece görüyorum dedim
    2. si burda kullanan arkadaşlar var onlardan bilgi almak istedim çünkü ben daha önce hiç kullanmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: FreX~

quote:

Orijinalden alıntı: Dj.0kaN-dt.MR3

kendi sorunu kendin cevaplamışsın ..

1. si sadece görüyorum dedim
    2. si burda kullanan arkadaşlar var onlardan bilgi almak istedim çünkü ben daha önce hiç kullanmadım.

çok sorun çıkarmaz win7 sxe bile destekleniyor artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Telefonun İşletim Sistemi ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.