Şimdi Ara

Sizce hangi enstürmana baslamaliyim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 17 yasindayim ve bir muzik ensturmanina baslamak istiyorum . Acikcasi aklimda gitar ve yan flüt var. Arkadaslarimin coğu gitar caliyo bende gitar ozentisi olmak istemiyorum sesimde pek guzel degil :) Cocukken okulda flut calarken hoca parcalari bize ince caldiriyodu ben kensi kendime kalinini felan buluyodum acaba yan flute baslamalimiyim sizce ? Calan arkadaslara soruyorum nasil oğrenmesi kolay midir ? Cok sabir istermi acikcasi alip hemen birakmak istemiyorum . Sizce yan flute mi yoksa baska bi ensturmanami baslamalayim ?

• yokmu ensturman calan ?
  • Arkadaşım bence ya elektro gitara ya da bateriye başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral elizabeth
    Arkadaşım bence ya elektro gitara ya da bateriye başla.

bateri olmaz cunku yanimda tasiyabileceğim bi ensturman dusunuyorum
  • O zaman kesinlikle elektro gitara başla derim.Yan flüt falan boş iş.
  • quote:

O zaman kesinlikle elektro gitara başla derim.Yan flüt falan boş iş.

Elektroyu yanında taşıyıp napıcak adam amfi filan olmadan. Yan flüte boş iş demek zaten nasıl bir saçmalıktır onu da çözemedim.
    2 yıl önce açıldı
    Hangi kulaklığı almaliyim
    8 ay önce açıldı
    Hangi Gitarı almalıyım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

O zaman kesinlikle elektro gitara başla derim.Yan flüt falan boş iş.

Elektroyu yanında taşıyıp napıcak adam amfi filan olmadan. Yan flüte boş iş demek zaten nasıl bir saçmalıktır onu da çözemedim.

:) En iyisi yan flut ama merak ettiğim su calmasi zor mu onu ogrenmek istiyorum zaten herkez gitarci olmus dedim ya gitar ozentisi olmak istemiyorum diye yine de sağol

• Yan flüt hakkında pek bi bilgim yok sana başarılar
  • sen zaten karar vermişsin yan flüt diye

Yan flüt hakkında pek bi bilgim yok sana başarılar

Sen gitar caliyosun galiba aslinda gitarda guzel ama ben dusunmuyorum yan flutle gruplara felan daha rahat katilabilirsin cunku yan flut calan kisi az bide uflemeli ensturmanlarin sesi bana daha guzel geliyoo yeteneğim olduğunuda dusunuyorum . Aslinda nasil caliniyoo onu merak ettim ayri konu acmak gerekiyor heralde
  • piyano
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage
    sen zaten karar vermişsin yan flüt diye

tam karar vermemistim ama simdi tam karar verdim belki bunu iyi calarsam ilerde baska bi ensturman da calarim zaten bunu yapamazsam direk gitar
  • Seçimin mantıklı.Dediğin gibi yan flütün bi gruba girmesi daha kolay.Gitarın daha düşük.Ama yine de gitarı seçerdim ben.Ben gitar çalıyorum,bir grubum var ve herşey süper Bide sana şeyi sorucam..Yan flüt hangi tarz müzik yapan gruplarda oluyor?
  • Saksafon çal bence.

Seçimin mantıklı.Dediğin gibi yan flütün bi gruba girmesi daha kolay.Gitarın daha düşük.Ama yine de gitarı seçerdim ben.Ben gitar çalıyorum,bir grubum var ve herşey süper Bide sana şeyi sorucam..Yan flüt hangi tarz müzik yapan gruplarda oluyor?

@ kral elizabeth oncelikle ilgilendiğin icin tesekkur ederm kardesm yan flut pop sarkilarda kullaniliyo yani slovlarda jazz muzikte kullaniliyo ama jazz benim ilgimmi cekmez rockdada kullanildiği varmis zaten sen klasik caliyosan sizin gruptada vardir gitarla yan flutun uyumu super bizim okuldaki hocada caliyo gitarla gercekten iyi sizin grupta yan flut calan yoksa isi kapiyim belki bnde gelirim sizin gruba :)

• Çok isterdim kardeşim ama bizim tarza pek gitmez galiba. Rock-metal
  • zaten simdi okuyodum yazdiğin mesaji iron maiden agir metalciymissin hocam
  • Iron Maiden bi de favori grubum SLİPKNOT kardeşim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.