Bildirim
sizce hain kim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BOP esbaskaniyim diyen sahis basta olmak üzere tüm iktidar, insanlar bu kadar saf olmasa keske, hepsinin birden yarginlanmasi gerek. Gercekten sucsuz varsada adil bir yargi ile yargilanarak aklanmali. _____________________________ -
İnsandır hata yapar ama devleti yıkacak hata vatana hainliktir.
1 değil 2 değil kac kere hata yapılır. Çözüm süreci fetocular.. gereğinden fazla merhamet vatana ihanettir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hain halktır.
Hepimiz hainiz.Kimse kendinden kaçmasın.
Bir tarafta;
*Sınav soruları çalınıyor,adamlar bütün devleti ele geçiriyor dediğimizde kıs kıs gülen(kargalar gibi),kendi çıkarının peşinde koşan,vatanı,milleti,bayrağı satan adamların sınır kapılarında kutlamalarla karşılanmasına ses çıkartmayan, vs...
Diğer tarafta,
*Başbuğ,Türkşen gibi vatansever rütbeli askerler içeri atılırken, gezi parkının 10 da 1 kadar ses çıkartamayan ,Fenerbahçe'nin başkanının tutuklanmasına gösterilen tepkinin 5 te 1'ini göstermeyenler ,sırf tuttuğu partinin lideri diye herşeyini kabul görenler vs...
Suç bizde.Suç halkta.
Herkes kendini düşünüyor.
Bir doktor vardı.Almanya'dan gelmiş.Ergenekon'la ilgili gazeteye ilan vermişti.Röpartajında "Nazi Almanyasına ses çıkarmayanların çocukları:Siz ne yaptınız" diye soruyorlarmış.Ben de ilerde çocuklarıma bu utancı yaşatmamak için böyle tepki gösteriyorum " demişti.
Gerçekçi olalım.Hepimiz biliyorduk.Ergenekon'un sahte olduğunu,balyozun sahte olduğunu.Emin olun şuan çoğu Akp'li de akp'nin dini sömürdüğünü farkında.Çaldığını da farkında.
İşte bu yüzden hepimiz hainiz.
Sustuğumuz,kaçtığımız için.
Doğruyu değil çıkarlarımızı aradığımız için.
Adalet'e değil arkamızdakilere güvendiğimiz için.
Ülkeyi değil,çocuklarımızı düşündüğümüz için.Halbuki çocuklarımızı ileri götürecek şey ülkenin geleceği iken...
http://www.hurriyet.com.tr/kizlari-icin-ilanli-ergenekon-tepkisi-11470475
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITTF -- 3 Ağustos 2016; 11:47:26 >_____________________________ A man gotta do what a man's gotta do survive in this world
-
ya bilader bilerekten mi cahil durumuna giriyorsunuz ?
adamlar kandırıldı işte , feto yu araştırdıklarında bile araştıranlar fetonunmuş yani cumhurbaskanlığına yalan dolan bilgiler giriyormuş_____________________________ "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57. -
Gücü ve yönetimi elinde bulunduruyorsan,destekçin de çoksa en büyük vatansever sensin _____________________________
Arayın onları.Ama bir şey ummayın.Umut bu toprakları çoktan terk etti.Çocuk yapmak bencilce,yaşam çıldırtan bir saçmalık,bir işkence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yarra Bandı
adamlar kandırıldı işte , feto yu araştırdıklarında bile araştıranlar fetonunmuş yani cumhurbaskanlığına yalan dolan bilgiler giriyormuş
2004'te uyarılıyorsun dinlemiyorsun. Şener Eruygur'u cemaatcilerle birlikte programlarda kahkaha atarak alaya alıyorsun...
Ahmet Zeki Üçok listeler sunuyor, adamı hapise atıyorlar
Balyoz ve ergenekon hapise atılanlar uyardık diyorlar, isim verdik diyorlar yine dinlemiyorsun, cemaat ile birlikte adamlara operasyon yapıyorsun...
İlker Başbuğ, bizzat ben kendim Erdoğan'ı uyardım dedi katıldığı programda, sen bunları çok büyütüyorsun denmiş..
Şimdi ekranlarda kahramanlık taslayan Şamil Tayyar açık açık emniyeti cemaate bağladık dedi kimseden ses çıkmadı, çıkaranı da cemaatçi polisler ve yargıdaki hakimlerle ya terörist diye suçladını yada din düşmanı diye..
Kandırıldığı şeyleri yazacağım da çok uzun olacak üşendim... O zaman sen bu ülkeyi yönetemiyorsun arkadaşım_____________________________
-
Hain bu balık hafızalı millettir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Alea iacta est -
quote:
Orijinalden alıntı: umix353
quote:
adamlar kandırıldı işte , feto yu araştırdıklarında bile araştıranlar fetonunmuş yani cumhurbaskanlığına yalan dolan bilgiler giriyormuş
2004'te uyarılıyorsun dinlemiyorsun. Şener Eruygur'u cemaatcilerle birlikte programlarda kahkaha atarak alaya alıyorsun...
Balyoz ve ergenekon hapise atılanlar uyardık diyorlar, isim verdik diyorlar yine dinlemiyorsun, cemaat ile birlikte adamlara operasyon yapıyorsun...
İlker Başbuğ, bizzat ben kendim Erdoğan'ı uyardım dedi katıldığı programda, sen bunları çok büyütüyorsun denmiş..
Şimdi ekranlarda kahramanlık taslayan Şamil Tayyar açık açık emniyeti cemaate bağladık dedi kimseden ses çıkmadı, çıkaranı da cemaatçi polisler ve yargıdaki hakimlerle ya terörist diye suçladını yada din düşmanı diye..
Kandırıldığı şeyleri yazacağım da çok uzun olacak üşendim... O zaman sen bu ülkeyi yönetemiyorsun arkadaşım
adam uyarılıyor ama araştırma yapamıyor çünkü araştırmacıların hepsi fetocu.
yani adamın eli kolu bağlı , adam araştırın emri veriyor ona fetoculardan temiz sonucu geliyor.
bide feto adamın 20 yıllık dostu gibi birşey , çok öncelerden beri dostlarmış. tayyibe 2 - 3 kişi feto hain diyor ama 1000 kişide hain değil diyor (kendi adamları). birde adam zaten 20 yıllık arkadaşı olduğu aklına geliyor bundan dolayı adam ona iftira atıldığını sanıyor._____________________________ "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: umix353
quote:
Kandırıldığı şeyleri yazacağım da çok uzun olacak üşendim... O zaman sen bu ülkeyi yönetemiyorsun arkadaşım
adam uyarılıyor ama araştırma yapamıyor çünkü araştırmacıların hepsi fetocu.
yani adamın eli kolu bağlı , adam araştırın emri veriyor ona fetoculardan temiz sonucu geliyor.
bide feto adamın 20 yıllık dostu gibi birşey , çok öncelerden beri dostlarmış. tayyibe 2 - 3 kişi feto hain diyor ama 1000 kişide hain değil diyor (kendi adamları). birde adam zaten 20 yıllık arkadaşı olduğu aklına geliyor bundan dolayı adam ona iftira atıldığını sanıyor.
Benim adamım, bizden, müslüman bunlar diye hareket edersen sonucu böyle olur işte...
Böyle bir savunma şekli olmaz, ellerinle getirdin adamları.. Ülkeyi mahalle kabadayısı gibi eş dost, akraba düzeni ile yönetmeye kalkarsan böyle oluyor işte..
O zaman darbe yapan adamda bende kandırıldım desin, ne güzel dünya lan
Ama yine aynı şeylere devam ediyor, 5-10 yıl çok farklı bir ortam olmayacak.._____________________________
-
2011 yılına kadar herşey iyiydi... belki 2011 yılına kadar yapılanlar doğruydu? niye bu ihtimal düşünülmüyor? _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Hepimiz dersek yanlış olmaz. _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kaçak elektrik cezası ödenmezse ne olur
- ömer aktaşöz şikayet
- lipton sparkling
- kul hakkı ile ilgili ayetler
- tayyip erdoğan neden yürüyemiyor
- e devlet operatör değişikliği
- afet ve acil durumlarda gonderilen uyari mesajlarini almak icin cihazinizin 112.kanalini kullanim kilavuzunda belirtildigi gibi aktif etmeniz gerekmektedir.afad b001
- togg dijital anahtar
- cep telefonu taksit yasağı kalktı
- motosiklet trafikten düşürme ücreti 2026
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler