Şimdi Ara

Sizce gta 6 nezaman çıkar,? Ve hangi şehirde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2021 de çıkar vice city de geçer yani miamide

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • göklerde geçerse a haber seçim propagandası olarak kullanır.
  • GTA serisinin Amerika harici bir yerde geçeceğine ihtimal vermiyorum. Ha şöyle bir iki görev için başka ülkeye gidilebilir (GTA 5'te de farklı bir şehre gidiyorduk, mezar aramaya). Ama oyun tamamen orada geçmez diye düşünmekteyim.

Adamların amacı zaten American Dream adı altında çeşitli mesajlar vermek, biz de saf saf oynuyoruz oyunu bilmeden
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    liberty city vice city los santos bu 3 şehirde geçer diye tahmin ediyorum gta 1 de bu 3 şehirde geçmişti

• Dreiunddreißig kullanıcısına yanıt
    Aynen gta serisi amerika dışında bir yerde geçmez oyunun ana teması amerikan rüyası zaten ama yan oyun olarak başka yerlerde geçebilir tabi mesela gta london var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PALA GÖZLÜKLÜ -- 23 Ağustos 2019; 15:6:16 >
  • bana kalsa Vice City Remastered yapılsın da yok işte olsa alırım hiç affetmem. Veya 3 şehri de koyup 3, Vice City ve San Andreas Remastered olacak uf. tadından yenmez. Her geçişte o hissi verecek. Benden temiz 500 kağıt çıkar
    CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI --- KULAKLIK ---
  • Los santos, liberty city ve vice city'nin olduğu bir oyun yaparlarsa harika olur. Bunlar dışında bi şehirde yapmaları sürpriz olur yapacaklarını zannetmiyorum.
    Çıkış tarihine de daha var. GTA online'dan hala çok para kazanıyorlar. Ne güzel DLC gelecekti oyuna baktılar online deli gibi para getiriyor vazgeçtiler. Zaten oyun çıkmadan 2 sene önce fragmanı yayınlanıyor. Bugün yayınlansa bile 2021'de çıkar. Ama 2 oyun arasına 10 yıl koyacaklarını da düşünmüyorum o yüzden en geç 2022-2023 gibi çıkar
    ghostofsparta, Daydream33, Urzais100, uğur37, drangela61, oboynukisa, kazimerd89, agahefendi10, mali76, rza_35, süsse, Motörbreath, crypto81, rick dangerous, Wes7, Almbyskrlbnm, charleston, devrankaptan, AX400, ersno, natureltiqqy, Alpheratz, U2ME2, ilkerbursa, talhakurnaz59
  • Ramestered yapılsa efsane olur ama bence gta 1 'le gta 2 'yi kuş bakışından normal bakışa çevirip rdr 2 grafik leriyle ramestered yapsalar tam bir.efsane olur diye düşünüyorum

• Amerika disinda gecmiyor GTA, yabanci karakterler olsa da cesitli milletlerden Mafya icersede hic gecmedi yabanci bi yerde. Keske gecse en azindan oyunun bir bolumunde cok iyi olur.

• 2023'de çıkar iki şehir koyarlar bence new york ve new jersey olur gibime geliyor hem Los Angeles ve zenci mahallelerinde turlamak artık çok sıkıcı gelmeye başladı İtalyan ve Çin mafyasını konu alsalar harika olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Amerika dışında bir yerde geçse o ülkede yasaklanma tehlikesi var. Ne biçim tanıyorsunuz ülkemizi diye. Amerika bu konularda özgürlükçü o yüzden rahat rahat o tarz oyun yapabiliyorlar mafya tarzı.

• quote:

Orijinalden alıntı: PALA GÖZLÜKLÜ

Yeni nesil konsollara gta 6 kesin çıkar ama ps 4 kullanan 90 milyon insan var rockstar onlara görmemezlikten gelmez diye düşünüyorum ps 4 de daha düşük performans da çıkarırlar
    Gta5 ps4 çikmadab çikmişti ama ps3 den ps4 e geçmiş biri olarak ps3 dekine gta 5 denmez heralde 4 dekini oynadiktan sonra
    Şehir olarakda istanbul londra falan fasa fiso 2 3 abd şehrini birleştiriler bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

moskovada yada amerikanın dışında biryerde geçmezse almam
    Moskova'da geçmeyeceği %2000 kesin zaten.

telefon numaranı, steam hesabını falan at. Çıkınca seni kontrol edeyim.
    Eğer alırsan seni forumda bitiririm bak!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilecik - Çorum ekseninde geçecek.
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.