Şimdi Ara

Sizce gözlük takmak nasıl bi duygu ? (şikayetçimisiniz kullanmaktan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün doktora gittim Dedi ki gözlerin 1.75 bende bu gün gözlük aldım ve gayet rahat. Diğer takanlar , siz gözlük takmaktan memnunmusunuz?

Bence korkulacak birşey değil. Dalga geçecekler falan diye takmayanlar olabilir. Sizin düşünceleriniz nelerdir ?

• ben de 3-4 haftadır kullanıyorum herhangi bir sorunum olmadı. ancak camların leke yapması beni deli ediyor ve mide bulantısı yaratıyor tek şikayetim o.
  • valla dalga geçecek bi dingil insan kitlesi en azından kendi çevremde çok şükür ama ben sinir oluyorum devamlı burnumun üstünde birşeylerin durmasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slash -- 25 Şubat 2008; 21:40:18 >
  • teorik olarak 6 teknik olarak 3 yıldır kullanıyorum tek şikayetim camları silmek zorunda olmam ve uzanarak tv izleyememem

dier yonden pek şikayetim yok

bazen karizma çiziyor ama bazende karizmaya karizma katıyor
  • Senelerdir kullanıyorum, hayatımdan memnunum
    Gözlükle dalga geçecek yaş seviyesi bellidir (ilkokul, ortaokul) lise ve sonrasında biri gözlüğünüzle dalga geçiyorsa siz de ona gülün geçin, çünkü o bir gerizekalıdır
  • Bide ilk alanlar yere adımlarını yüksekten yüksekten atar. Çünkü yersi daha yüksek gibi hissedilir. Fakat bende hiç öyle bişey olmadı aldığım adam da dedi ilk 2 gün yürürken düşme tehliken var diye Fakat ben hiç öyle bişey hissetmiyorum sanki yıllardır kullanıyormuşum gibi rahatım

Bir de gözlük camını silmeye bende gıcık oluyorum çar içerken çayın içine doğru nefes aldığında buhar oluyor falan

• ilkokul 1. sınıftan beri takıyorum ve şu an uni. hazırlık okuyorum. bu kadar uzun süre taktıktan sonra elinen kolundan bi farkı kalmıyor. ama bazen deli oluyorum. kırıp atmak istiyorum. ama çok da kötü birşey olduğu söylenemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu duş sistemi nasıl
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buhar konusu biraz rahatsızlık yaratabilir. Kışın buz gibi havada otobüse binince ilk iş gözlüğü çıkarıp cebe atıyorum
  • Gözlerimde çok şükür bir problem yok ama gözlükde taksaydım bırakın rahatsız olmayı çokda yakışacağını düşünüyor olurdum...
  • walla 2 yıldır kullanıyorum
    hiç alay eden olmadı
    kızlarda çok karizmatik buluyorlar
    doğru çerçeve çok işe yarar
  • iğrenç bişi... bazı şeylere konsantre olamıyosun kendini toplu taşım araçlarından bilim adamı gibi hissediyosun ... inek tipler gibi yada....
  • çay neysede hava soğuksa ve otobüse bindiğiniz zaman heleki kalabalık bir ortamsa çok çok kötü oluyor hiç bişey görmeiyorsunuz tutunayımmı temizliyeyimmi derken

ama yıllar geçtikçe artık insan bıkmaya başlıyor daha çok yenisin ve heveslisin şikayetçi olmaman çok doğal hayatın kısıtlanıyor zamanla farkedeceksin en basitinden çay içerken buhar olmuş bunu keşfetmişsin bunlar zamanla artıcak bide yazın sıcakta hiç çekilmiyor
  • 2 Seneye 0 a inecekmiş Doktora gittikce 0,25 civarı indirecek yavaş yavaş.

Zaten bak 1. sınıftan üniversiteye kadar kullanan adam var hiç şikayetçi değil o kadar alışmış ki artık
  • Bende Yeni Takmaya Başladım Evet Yürürken Düşer Gibi Oluyorum
    Alıştım Biraz Ama Kızlar Normalde Yakışıklı Bulurlar Bunu Takınca Bulmuyolar
    Fazla Takmıyorum Tahtada Yazıları Okuyamayınca Ve Pc Başında TAkıyorum
  • 94 senesinden beri takıyorum. Artık benim bir parçam gibi. Takmasam bir garip hissediyorum...
  • Yaklasık 10 seneden bu yana takmaktayım. Tek sıkayetım bugu olayı ve tv karsısında yan yatarak seyredememe.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiLeNt_StOrM

Bide ilk alanlar yere adımlarını yüksekten yüksekten atar. Çünkü yersi daha yüksek gibi hissedilir. Fakat bende hiç öyle bişey olmadı aldığım adam da dedi ilk 2 gün yürürken düşme tehliken var diye Fakat ben hiç öyle bişey hissetmiyorum sanki yıllardır kullanıyormuşum gibi rahatım

Bir de gözlük camını silmeye bende gıcık oluyorum çar içerken çayın içine doğru nefes aldığında buhar oluyor falan

Bana öle olmuştu ilk gözlüğü taktığım gün okulda asimo gibi sürüyordum

• 10 senedir gözlük kullanıyorum, yazın başından beri de lens kullanıyorum. Gözlüksüz adım atamazdım, her 5 halı saha maçından birinde de kırılıyordu. Evde gözlük, dışarıda lens. Bence en iyi çözüm bu.
  • Kendine uygun çerçeveyi bulursan tamamdır tam karizma oluyorsun
    Ben kendime yakıştığını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strola -- 25 Şubat 2008; 22:29:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

iğrenç bişi... bazı şeylere konsantre olamıyosun kendini toplu taşım araçlarından bilim adamı gibi hissediyosun ... inek tipler gibi yada....

hehe sorma adımı doktora cıkardılar zaten

sırf gözlük var diye ama arkadas ailelerince iyi oluyor mesela

kız arkadasımın ailesiyle tanısınca

aa inek cocuk bu bak temiz bişi pırıl pırıl okumaktan gozleri bozulmus kültürlü felan diolar

dogruda diolar ama işte

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.