Şimdi Ara

Sizce Gökyüzündeki Bu Çizgiler Ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle merhabalar. Belki birilerinin bir bilgisi vardır diye konuyu açayım dedim. 2-3 günden beri gökyüzünde böyle çizgiler oluşuyor. Sizce bunun sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 1 Kasım 2013; 17:06:06 >

• ucak yappiyo olmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkten bende öyle düşündüm ama pek benzemiyo :) :)

varsa yorum yapabilecek biri takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingferi

ucak yappiyo olmasi

Normal uçaklar da geçtikleri yerlerde böyle çizgiler bırakıyorlar, ama o çizgiler bir kaç dakikada kayboluyor. Bu çizgiler ise gökyüzünde uzun zaman duruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 1 Kasım 2013; 17:09:05 >
  • arastirmak lazim sen bu fotoyu ne zaman cektin

• quote:

Orijinalden alıntı: kingferi

arastirmak lazim sen bu fotoyu ne zaman cektin

Fotoğrafı ben çekmedim. Bir tanıdık çekmiş, facebook'da paylaşmış, ben de buraya koydum. Fakat, şu an bile gökyüzüne baktığımda yukarıdakilere benzer 3-4 çizgi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 1 Kasım 2013; 17:12:21 >
  • Bildiğim kadarıyla Meteoroloji uçaklarının bıraktığı iz, kuyruk izi'de denir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 29 ekim kutlamarı sırasında uçakların bıraktığı izler olmalı. tabi 2-3 gündür duruyorsa olmaz ama 2-3 gün böyle duran izleride ilk defa senden duyuyorum.
  • Şimdi biri gelir HAARP der.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatsaliKabadayi

29 ekim kutlamarı sırasında uçakların bıraktığı izler olmalı. tabi 2-3 gündür duruyorsa olmaz ama 2-3 gün böyle duran izleride ilk defa senden duyuyorum.

Yok, izler 2-3 gün durmuyor. Demek istediğim 2-3 günden beri böyle yeni yeni izler oluşuyor. Bir iz ortalama yarım saatte kayboluyor. Bu izlerin uçaklardan olduği kesin, ama benim merak ettiğim bunların nasıl uçaklar oldukları, neden böyle izlerin oluştuğu vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aldwin

Bildiğim kadarıyla Meteoroloji uçaklarının bıraktığı iz, kuyruk izi'de denir.

Tamam da bu izler aynı gün içinde bütün ülkede varmış, sadece burada değil. Yani aynı günde bütün ülkenin meteoroloji uçakları ölçüm mü yapıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetics.

Şimdi biri gelir HAARP der.

O da ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Tamam da bu izler aynı gün içinde bütün ülkede varmış, sadece burada değil. Yani aynı günde bütün ülkenin meteoroloji uçakları ölçüm mü yapıyorlar?

Şimdi nette bir haber okudum ve galiba haklısın. Uçaklar alçaktan uçtuklarında arkalarında böyle bulut oluşması normalmiş. Muhtemelen de yine dediğin gibi o uçaklar meteoroloji uçaklarıydı. Bu olayın bütün ülkede aynı günlerde olması beni meraklandırmıştı. Cevap için teşekkür ederim.

• Nette bu videoya rastladım ama birşey anlamadım. Uçak altından gaz mı salıyor öyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 1 Kasım 2013; 20:38:19 >

• tr.wikipedia.org
    Yoğunlaşma izleri - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Yo%C4%9Funla%C5%9Fma_izleri

• quote:

quote:

Rica ederim.

• Uçaklardan dolayı olmuştur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetics.

Şimdi biri gelir HAARP der.

O da ne?

Batıda aptal komplo teorisyenleri kafa patlatıp olayı anlamaya ve engellemeye çalışadursun bizim ergenler şıp diye çözüyorlar olayı.

http://www.youtube.com/watch?v=Od-WuzfXxig

• 20 yıl önce küçük bir servet olan uçuş bedeli şimdi otobüs bileti fiyatına indi. Bu durumu rekabet sonucu olarak değerlendirmek bana imkansız gibi geliyor. Yüz milyonlarca dolar yatırım yapılacak, uçuş personeli dünyanın en iyi kazanan sınıfı olacak, uçakların bakım masrafları kazanılan bedeli geçecek ve bunu rekabetle açıklayacaklar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.