Şimdi Ara

Sizce garantilik bir durum mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tam resmin ortasında beyaz bir nokta, caprazlamasina sadece temel renk veren çizgi. Yeni arcelik hd tv 1 ayı geçmiş. Bu durumu garantiye sokarlar mi. Hadi 3 ölü piksel e kadar diye bişey hatırlıyorum ama o çizgiler de sabit ve temel renk harici kabak gibi meydanda. Düşüncelerinizi merak ediyorum ve arcelik tavsiye etmiyorum. Zaten reklamında teknolojide yeni ne varsa onu koyduk diye reklam yapabilecek kadar komedyen firmalarımız var resmen.
     Sizce garantilik bir durum mu?
    Resmi büyütüp bakın çok net belli çizgiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sombre06 -- 13 Mayıs 2016; 19:23:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bence garantiye sokulması gereken bir hata 1 aylık bir cihaz da böyle bir problem. Yakışmadı Arçelik...
  • Aynen hangi marka olursa olsun can sıkıcı. Şimdi ararım gelir bakarlar kullanıcı hatası derler şaşırmam bile gülerim :) bekliyorum çünkü bizim tech gururu yerli firmalarımızdan. Bi beko yu denemedik onuda yıllar önce avrupaya sattığı Laptop markasıyla denemiştim oda gözümde pek para etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ön yargılı yaklaşmışsınız konuya.
    Eğer bu kadar kısa sürede arıza yaptığı için illa ki bir markayı eleştirmeniz gerekiyorsa SAMSUNG markasını eleştirin bunun ARÇELİK ile ilgisi yok zira paneliniz arıza yapmış. Panelinizin üretici firması ise SAMSUNG dur.

    İlgili arıza, panel dünyasında bilinen ve sıkça karşılaşılan dikey hat hatasıdır, kullanıcı ile (sıvı teması haricinde) ilgisi olmayan bir durumdur, kaldı ki sıvı temasında tek hat sorunu yoktur, sirayet yoğunluğuna göre komple bar veya çoklu hat problemi baş gösterir yani aynı çizgilerden aynı lokasyonda birden fazla ve bariz hareketli olur.
    Sizdeki durum, SEL denilen ana panel ile veri taşıyıcı olarak tanımlayabileceğimiz kart arasındaki iletişim hattında meydana gelen sorundur, chip hatası olabilir (düşük olasılık) veya FFC hat bağlantı noktasında sorun olabilir, her ne olduysa oldu ama olan şey panelinizde oldu.
    %100 garanti dahilinde hizmet alabileceğiniz bir arızadır. Yasal kısmına bakacak olursak 6502 kapsamında 30 gün içi arıza statüsünden değişim hakkınız mevcuttur. 30 günü aştıysa müşteri hizmetleri ile görüşüp Müşteri Memnuniyeti kapsamında yine değişim talep edebilirsiniz lakin kabul etmek gibi bir zorunlulukları yok.




  • Yorumunuz için teşekkürler ama benimkisi on yargıdan ziyade tecrübeden gelen bıkkınlık. Yani hep yerli alanlarda sorun görünce insan ister istemez acaba demeye başlıyor. Gerçi eskiden teknoloji şans işi derlerdi. Ona sığınıp neyse diyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sombre06 kullanıcısına yanıt
    Ben de zaten konuya açıklık getirmek istemiştim. yani bu işin yerlisi yabancısı yok yeni üretimlerin tümü artık yüksek özellikli ancak kısa ömürlü ve dayanıksız.
    Eskiden 3 maaşımızla bir televizyon alabildiğimiz ama o televizyonu 20 yıl arıza yapmadan kullandığımız zamanlardı. şimdi ise orta halli bir maaş ile 5 televizyon alabildiğiniz ama 5 yıl bile kullanamadığımız dönemdeyiz.
    Yani koskoca SAMSUNG dersiniz, yılların tecrübesi ve Avrupalı firma dersiniz ama buyurun işte ürettiği panel 1 ay sonra arıza yapmış, yazık.
    Neyse tekrar geçmiş olsun size.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.