Şimdi Ara

sizce en tipsiz araba hangisi? (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
2
Favori
69.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Astra classic sedanı çoğu kişi beğenmese de ben gayet güzel buluyorum. Yukarıdaki fotoğraftaki de gayet güzel duruyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

yeni i30 çok kötü bence.

bu fikre sahip ender olan insanlardan biri olmalısın bence. Çoğu insan yeni i30 un tasarımını iyi buluyor (bende dahil )

tabi güzellik kavramı kişiden kişiye göre değişir. saygı duymak lazım
  • Bana göre gelmiş geçmiş en çirkin iki araç Nissan Juke ve Skoda Yeti. Amblem farkıyla Skoda Yeti tipsizlikte birinci olur. İkisini de görünce midem bulanıyor, yolumu değiştiriyorum. O derece çirkinler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKSEVER

Bana göre gelmiş geçmiş en çirkin iki araç Nissan Juke ve Skoda Yeti. Amblem farkıyla Skoda Yeti tipsizlikte birinci olur. İkisini de görünce midem bulanıyor, yolumu değiştiriyorum. O derece çirkinler...

İkisinin de sis farı büyük ve biraz daha üstte. Bundan hoşlanmıyorsunuz galiba.
  • Modus
  • quote:

Orijinalden alıntı: one22one

kesinlikle budur abi hangi akla hizmet boyle bisi yaptilar bilmiyorum ama bence ellerinde tasarimcilari yoktu acele bisey uretmeliydiler ve bu ortaya cikti. sicsam bundan guzel model cikaririm bence :D

sizce en tipsiz araba hangisi?

Bu arabayi yapmadaki amac ne? Lutfen aklina mantikli birseyler gelen aciklayabilirmi yarim saattir dusunuyorum aklima hic birsey gelmedi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nissan cube - Nissan Sentra

• reno vel satis
  • Reno twingo bence tasarim faciasi

• Tataların hepsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb1907fb1907

quote:

Orijinalden alıntı: one22one

kesinlikle budur abi hangi akla hizmet boyle bisi yaptilar bilmiyorum ama bence ellerinde tasarimcilari yoktu acele bisey uretmeliydiler ve bu ortaya cikti. sicsam bundan guzel model cikaririm bence :D

Bu arabayi yapmadaki amac ne? Lutfen aklina mantikli birseyler gelen aciklayabilirmi yarim saattir dusunuyorum aklima hic birsey gelmedi :(

PT cruiser hakkatten akıllara zarar, eski kasa citroen C5, renault vel satis, fiyat albeyaa, kılyo sembol, hunday matrix, fiat ın mpv tarzı Türkiye'de satılmayan iğrenç bi arabası daha vardı, citroen ex felan vardı eskiden, mercedes R serisi, G serisi (dört köşe olan), BMW 5 serisi GT (3 serisinide yapcaklarmış), bugatti veyron, 99 corolla (nam-ı diğer kurbağa göz:)),,,hummer, vs. vs. vs....

• peco reno sitröyen çoğu modelleri tipsiz. Tip verememe dalında fransızlar herturlu odulu hakedıyor bence
  • Size SsangYong Rodius diyorum. Kaçın
  • 206 sedan her zaman favorim olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur.zeren

Ssangyong Actyon.Bunu taraslarken ne düşünüyorlardı çok merak ediyorum

Arkası çok hoşuma gitti ama ön kısmı berbat

•  sizce en tipsiz araba hangisi?
  • Jeep yeni küçük modelleri de Korelilerin ilk yaptıkları garip arabalara benzemiş. Belki sürüşü keyifli olabilir bilmem orasını.
    Bir de Anadol ilk çıkardığı o şimdi klasik olmuş modelden sonra çıkardığı yeni model de oldukça rezildi. Zaten kimse almayınca vazgeçtiler.
  • kesinlikle FORD KA
  • Fiat multipla

• Bmw 5 Gt

En son bu arabadan gıcık kapmıştım. Diğerlerini zaten forum ahalisi yazmış.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.