Şimdi Ara

sizce en tipsiz araba hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
2
Favori
69.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

Fiat Albea, Honda City, Hyundai Atos, Lada Vega, Renault Vel Satis,

niye sümbülü söylemiyosunda hemen albea ya bu kafayla varya biz biyere gidemezyiz adam reno kullanıyor ya renoyu kötülemez benimde fiat ım var ama buraya albeanın ismini yazıcam çünkü babamın markası deil vel satisi nasıl yazdın valla şaşırdım doğrusu bu arada söylemlerime gelince

1-Reno Sümbül ( bu kadar iğrenç bir tasarım olamaz belkide 10 senenin en kötü tasarımı)

2-Hyundai Atos ( son modellerinde biraz düzeltmeye çalışsalarda o arabadan cacık olmaz)

3-Fiat Albea ( önü gayet iyi ve şık ama aynı durum arkası için geçerli deil o ne biçim far yapısı ve tamponlar yerden neredeyse 2 metre yukarda)

4-Golf 4 (bir efsane nasıl berbat edilir saolsun wv bize öğretti golf 3 gibi bir kasadan sonra 4 çıkınca buraya yazmak zorunda kaldım iddia ediyorum kardeşi Polo şuanki Golf ten çok daha alımlı ve şık duruyor)

5-Hyunda Santa Fe (buda son seçimim jiplerin yüz karası ön tarafı binek tipinde arkası hafif suv yandan bakıncada çakma sorento gibi acayip bişi ama para verilmez bence)

• bana göre renault vel satis araç renaultun lüks segment deneyimi ama bu araç bmw 5, audi 6 ve mercedes e serisinin yanına geldiği zaman hem tasarım gemde imaj olarak nekadar çok çalışması gerektiği ortaya çıkıyor megane kadar şık değil bana göre..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 13 Ocak 2008; 22:28:17 >
  • honda city yi trafikte ilk gördügümde sok oldum kaza yapıyordum az daha ben hayatımda böyle degişik mi diim igrencmi diim ne derseniz artık..
  • Şimdi satılmıyor ama, hatırlayanlar vardır... Ford Scorpio

sizce en tipsiz araba hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 13 Ocak 2008; 22:57:46 >
  • Clio diyen arkadaşlar sanırım Honda City'i görmediler herhalde hiç. Clio yanında dünya güzel duruyor be.
  • tofaşın kuş serisi. hacımurat hariç
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

Fiat Albea, Honda City, Hyundai Atos, Lada Vega, Renault Vel Satis,

niye sümbülü söylemiyosunda hemen albea ya bu kafayla varya biz biyere gidemezyiz adam reno kullanıyor ya renoyu kötülemez benimde fiat ım var ama buraya albeanın ismini yazıcam çünkü babamın markası deil vel satisi nasıl yazdın valla şaşırdım doğrusu bu arada söylemlerime gelince

1-Reno Sümbül ( bu kadar iğrenç bir tasarım olamaz belkide 10 senenin en kötü tasarımı)

2-Hyundai Atos ( son modellerinde biraz düzeltmeye çalışsalarda o arabadan cacık olmaz)

3-Fiat Albea ( önü gayet iyi ve şık ama aynı durum arkası için geçerli deil o ne biçim far yapısı ve tamponlar yerden neredeyse 2 metre yukarda)

4-Golf 4 (bir efsane nasıl berbat edilir saolsun wv bize öğretti golf 3 gibi bir kasadan sonra 4 çıkınca buraya yazmak zorunda kaldım iddia ediyorum kardeşi Polo şuanki Golf ten çok daha alımlı ve şık duruyor)

5-Hyunda Santa Fe (buda son seçimim jiplerin yüz karası ön tarafı binek tipinde arkası hafif suv yandan bakıncada çakma sorento gibi acayip bişi ama para verilmez bence)

Niye söyleyeyim? Evet kullandığım araba Renault Clio Symbol. Tip olarak da bu belirtilen arabalardan derli toplu ve göze hoş gelen bir tipi var. Zaten beğenmeseydim tipini almazdım. Ön konsol o kadar göze hoş gelmeyebilir ama yeni Symbollerin ön konsolu benimkine göre daha şık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 14 Ocak 2008; 8:34:08 >

• city tam bir kaos... acayip olmuş...
    quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Clio diyen arkadaşlar sanırım Honda City'i görmediler herhalde hiç. Clio yanında dünya güzel duruyor be.
  • smart varya o smart insan hiçmi estetik bişiler koymaz yaw bildigin kare market kutusu

birde clio nun sedanları
  • quote:

Orjinalden alıntı: offtopic

bence tofaş en tipsiz araba aşırı klasik TOFAŞA

aynen iğrenç
  • Renault trafic.
  • fiata haksılık etmeyin bence Marea Stilo eski ve Yeni Brava , Gp güzel arabalar

en kötüsüne gelince symbol ve city ama clio parasına gore kotu bir araba degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlindGuardian

fiata haksılık etmeyin bence Marea Stilo eski ve Yeni Brava , Gp güzel arabalar

en kötüsüne gelince symbol ve city ama clio parasına gore kotu bir araba degil

ayrıca panda ve doblo da güzel araçlar

ama gerçekten en kötü tipe sahip araç honda city
  • kia magentis ve carnival bu tipteki araçlara 40-50 avro

ha bide Seat Leon
  • opel meriva , opelden beklenmeyecek kadar kötü
  • hiçbirisi Fiat Multipla kadar tipsiz olamaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

hiçbirisi Fiat Multipla kadar tipsiz olamaz.

bu arabaya nolmuş

• stilo en güzel arabaydı onu da üretimden kaldırdılar. anlamak güç.

kötü tipli araba yok da, bazı yerleri çok tipsiz araba çok. sırf reklamla insanları kandırıyorlar bazen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEDAT_06 -- 30 Eylül 2012; 8:44:52 >
  • seat toledo.arabanın arkasında masa var!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.